Black Metal Albums

άκου και το νέο Marduk που κινείται στα ίδια μονοπάτια. Ίδιος τραγουδιστής κλπ.

Nαι βέβαια… Άκουσε το… Είναι ΙΔΙΑ ακριβώς… Έχουν και σατανιστικούς στίχοι…
Είναι και από τη Σουηδία… Ιδια σου λέω…

Πφφφ φεισπαλμ…

ELECTRICREQUIEM ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛ ΘΡΕΝΤ ΣΑΣ

To πνεύμα κάποιας μαυρομεταλλικής ψυχής κατέλαβε το αβαταρ και το ποστ (ροκ) του χρήστη necromayhem…
Lololololol

εδιτ: γελάω κλαίγοντας με υπογραφή του απόπανωμου…

Dim μιλησα με Fenriz και μου πε λες μαλακιες ρε μαν … δεν σε ξερει καν … Μηπως μας δουλευεις ? Η ξερω γω μηπως τους μπερδευεις με αλλους ? Γιατι τωρα τελευταια οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παιζουν post punk, ξερεις σαν Cure και τετοια…

Πλακα κανουμε αδερφε…παντα πειραζομαστε μεταξυ μας :wink:

Οκ!
Ααααα…και κάτι άλλο… κοπέλα είμαι! Χαχαχαχαχα!

Ενταξει τοτε,αδερφη :stuck_out_tongue:

Prosatanic εγω τα σπαω με Ναργκαροθ … απλα εχει πολυ μεγαλη σημασια ποσο σοβαρα τον παιρνεις τον τυπο.

Ωραιος και ο ISOxl , προβλεψη επομενου τιτλου hitler’s on the hood :lol:

Δεν με νοιαζει ο τυπος ιδιαιτερα,η μουσικη του με νοιαζει :stuck_out_tongue:

εγω απο την αλλη περισσοτερο τα σπαω με τον ιδιο … και μαρεσει που αυτην την μαλακια του την περναει στη μουσικη γιατι δουλευει ολο τον κοσμο στα ισα και κανει οτι γουσταρει , οποτε γαμω :wink:

Εσκασε μυτη καινουριο Sigh για οποιον ενδιαφερεται…

222 δεν έκρινα τον τύπο επειδή μας είπε ότι ήταν στα thanks list κάποιων demo. Απλά ούτε αυτός ήξερε αν ήταν και προσπάθησα να βοηθήσω λίγο τον ίδιο, ελέγχοντας τις κυκλοφορίες που έχω και παρέχοντας πληροφορίες.Δεν υπήρχε ίχνος καχυποψίας από μέρους μου, οπότε οι εξυπνάδες να λείπουν. :wink:

O Dead στο De Mysteriis Dom Sathanas?
Οι Darkthrone post pank?

Ρε που μπλέξαμε…

Και επειδή το γράφεις, συμφωνώ με το “θέλω να τονίσω ότι στο topic ζητούνται προσωπικές προτιμήσεις” αλλά θα περιμένω να σε διαβάσω. Οχι το λέμε έτσι, περιμένω απόψεις.

Θα γινω εμπαθής μετά απο ένα χρόνο εδω μέσα Ντεθστερ…

επιταφφφφ , σε μενα μιλας ?

Συγνώμη δεν κατάλαβα σε εμένα αναφέρεσαι? Γιατί αν ναι δεν με λένε dim το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι ο μόνος που γράφω ενυπόγραφα εδώ μέσα για να γράφω όπως λες μαλακίες. Μου λες ότι μίλησες με fenriz και για να καταλάβω ποιος ήταν αυτός κοίταξα στο internet και είδα ότι είναι μέλος των darkthrone. Εξήγησε μου λοιπόν που λέω μαλακίες αν είχα zine και μου είχαν στείλει το demo τους για κριτικη? Το όνομα του ήταν NOT και έβγαλε 3 τεύχη στην Θεσσαλονίκη το 1990. Μου λες μήπως τους μπερδεύω και ότι τώρα παίζουν post κλπ. Δεν κατάλαβα γράφω πουθενά ότι έχω ακούσει άλλη δουλειά τους? Ακόμα και αν είμαι στα ευχαριστήρια τους το είπα με επιφύλαξη γιατί μου μεταφέρθηκε. Δεν καταλαβαίνω σε παρακαλώ εξήγησε μου.

Χαχαχα
Μπλεξατε τα μπουτακια σας :stuck_out_tongue:

Παιδιά, παιδιά, ευτυχώς που κόπηκε το name-dropping και συζητάμε σοβαρά πράγματα εδώ μέσα.

Ναι το καταλαβα το ονομα σου , ξερω επισης και την ακριβη διαδρομη που εχουν ακολουθησει τα βινυλια σου κατα τις μετακομισεις … γενικα πληρες βιογραφικο νομιζω. Κοιτα αν ξερεις και αγγλικα το σκεφτομαι να σε παρω στην εταιρια μου. :lol:

Ψησου να προτεινεις κανα δισκο ομως γιατι νταξ κουραση λιγο ε …

Nα αρχισω να σβηνω ? :stuck_out_tongue:
Παιδες.Υπαρχουν και τα pm…