Θες να μου πεις ότι δεν είναι post στο Dark Thrones And Black Flags??? Για σύγκρινέ το με παλιότερες κυκλοφορίες, όπως με το A Blaze In The Northern Sky και το Hate Them.
Όσο για το De Mysteriis Dom Sathanas το ανέφερα σαν αγαπημένο δίσκο των Meyhem (στον οποίο δεν συμμετέχει ο Dead). To φαινόμενο του Dead είναι ξεχωριστό από τον δίσκο που ανέφερα. Απλά κάτι μπερδεύτηκε στον τρόπο που το εξέφρασα.
Από αυτό το post σου κατάλαβα μια ειρωνεία σε μένα που έψαξα στα booklets των Frostland Tapes καi Preparing For War για να επιβεβαιώσω αν βρισκόταν εκεί. Βασικά αυτό που κατάλαβα έτσι όπως τα γραψες είναι ότι τα γραψες όλα αυτά επειδή “καιγόμουνα να μάθω αν ήταν στα thanks ο χρήστης dimtsagarakis”. Βασικά όμως το κανα απλά και μόνο για πληροφοριακούς λόγους.
anyway και γαμώ τα offtopic. Άκουσα το πρώτο CD Verrater από Leviathan. Περιμενα ντέμο ποιότητα, αλλά τελικά είναι κοντά στα Studio albums τους. Βέβαια πρώτη ακρόαση ήταν, αλλά riffara σαν την τελευταία του “merging with sword…” δεν υπήρχε.
Ναι συγκρίνοντάς τα με παλαίοτερες κυκλοφορίες δεν είναι ίδια, αλλά εγώ τον όρο post punk τον αντιλαμβάνομαι ως Hardcore Punk και Hardcore punk δεν παίζουν στα 2-3 τελευταία τους albums.
Ρε κοπελα μου,το post σκετο δεν υπαρχει ως ορος και το post punk απεχει παρα
πολυ απο αυτο που παιζουν οι Darkthrone στο τελευταιο τους αλμπουμ.
Αυτο θελουν να σου πουν τα παιδια.
Ρε epitaph,pm λεμε…
Nαι έχεις δίκιο όντως σας κούρασα. Συγνώμη δεν ήταν σκοπός μου. Δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω. Θα παρακαλούσα να σβηστούν τα μακροσκελή και ηλίθια κατεβατά που έστειλα.
crust punk μήπως?
Πρωτον δεν αναφερθηκα σε σενα για να μην αγχεσαι. Ουτε να τρολαρουμε με την ησυχια μας δεν μπορουμε ?
Δευτερον νομιζω οτι απο σημερα το ποστ πανκ μπορει να αρχισει την πρεζα … τουλαχιστον αμα του πουνε τι γινεται εδω :lol: . Google που να παρει ο διαολος … GOOGLE
Εντιτ : Και το Crust … ρε Ντεθστερ λαθος ατομα κανετε μπαν … σκεψου το
Edit 2 : dimitris tsagkarakis , egw sou pa na psitheis kalutera na grapseis gia kana disko …
το οποίο είναι δυσυχώς πολύ κάτω του αναμενομένου… :-k
Ποτέ δεν έρχεται τέτοιος καιρός. Πραγματικά δεν βλέπω λόγο να ακούς κάτι άλλο πέρα από dhg 8)
αστειεύομαι αλλά όχι πολύ
Τα συναισθήματά μου για SIGH είναι τελείως ανάμεικτα. Το προηγούμενο μου άρεσε αρκετά, και ήταν το μόνο τους άλμπουμ που μου άρεσε σαν σύνολο (αρκετά). Οπότε οι αποπάνω μπορείτε να κάνετε ένα πιο λεπτομερές review?
Γενικα πλεον ολοι τους ξερουμε , ειναι στην Καντλλαιτ και τους εχει και σε περιοδικα κτλ. Σε καμποσο κοσμο αρεσουν τα καινουρια τους , εγω απο την αλλη θα επιμεινω σε αυτο που ειναι πολυ σπανια περιπτωση . Εξηγουμαι : το μεχρι αηδίας ξεσηκωμα των πρωτων Watain που εκαναν οι GB εδω, ειχε δημιουργησει εναν χαμο σε γνωστα φορουμς του εξωτερικου με μπινελικια και αστεια αναφορικα με την “προσωπικοτητα” τους. Για να κανουμε μια μεγαλη ιστορια μικρη ομως (στα ελληνικα δεν ακουγεται καλο :-k ) ο δισκος αυτοw για μενα παταει κατω το 50% οσων εχουν κανει οι Watain. Ειναι η πιο μεγαλη orthodox κοπια των σουηδων, αλλά επειδη ερχεται και απο την πατρίδα των DSO εχει στυλ, εχει ιδεες , εχει τροπο. Γενικα ειναι ενα ΕΠΟΣ … αν ειχε λιγη παραπανω προσωπικοτητα θα το ειχα πανω απο οτιδηποτε εχουν κανει οι Watain με τεραστια ανεση. Αφηστε τις καινουριες μετριοτητες και ακουστε αυτο .
Eξήγα όμως ότι μιλάς για τους Glorior Belli και συγκεκριμένα για το Ô Laudate Dominvs.
Mόλις λεπτά πριν διαβάσω το ποστ σου, είχα βάλει να ακούσω το “Meet us at the southern sign”.
Eίμαι στην πρώτη ακρόαση ακόμη, αλλά μέχρι τώρα έχω να πω πως νομίζω πατάει λιγουλάκι τα προηγούμενα (αν και το προηγούμενο το έχω ακούσει ελάχιστα). Και μάλλον, πράγματι, πατάει και τους WATAIN. Έχουν ρε παιδι μ’ μια ζέστα στον ήχο τους. Και μία ένταση. (edit) και μια ομπσκιουρίλα.
Πωπω, νομίζω ότι ερωτεύτηκα.
Έχω 3-4 μήνες να ερωτευτώ bm άλμπουμ!
(2ο edit - έχω βάλει στο repeat το “Swamp that shame” κι έχω φτιαχτεί!)
Συμφωνώ με τον από πάνω.Η θέρμη είναι αποτέλεσμα ενός καταπληκτικού rhythm section και το όλο obscure που λες(πιο occult για 'μενα) μάλλον οφείλεται στον Infesvvs.
Anyway αυτό το ‘λασπωμένο σκονισμένο’ southern-black το έπαιξε και με ένα άλλο project τους Obscurus Advocam(Περι αυτων και το post
http://www.myspace.com/obscurusadvocam).Κυκλοφόρησαν και ένα δισκίο το οποίο δεν βρίσκω πουθενά:p:lol:
(To teaser στο myspace για το επερχόμενο είναι εντελώς αλλού #-o.Πρόσεχε πολύ τρέχεις και θα τα φας τα μούτρα σου:!:EDIT:Βασικά αν κρίνω από το myspace σου ήδη τα 'φαγες8O)
Έκανα μία βολτούλα στο myspace και καταχωρούνται στα to do’s.
να’σαι καλά!
ομορφιές σήμερα
(νταξ τώρα είμαι στα σημεία που το GLORIOR BELLI southern-ίζει. έρωτας όμως)
Obscurus Advocam ειναι γαμω …
το τελευταιο Γκλοριορ μου φανηκε πολυ επιτηδεμενο , ενοχλητικα πολυ θα λεγα . Και το μανιφεστειτινγκ δν με επεισε επισης … Τεσπα γουατεβερ .
μια μαλακια και μιση το τελευταιο γκλοριορ και γενικα οσοι λετε οτι παταει τα προηγουμενα ~> αναθεωρηστε!
Mου φαινεται πρεπει να το ακουσω το πρωτο το Glorior Belli.
Παντως για μενα οι Watain ειναι απο τις καλυτερες μπαντες του ειδους.
Μονο αυτες οι ριφαρες που υπαρχουν παντου διασπαρτες στους δισκους τους με
τρελαινουν.Θα ακουσω και το πρωτο GB,να δω και τι παιζει.
σορρυ και παλι, αλλα και το τελευταιο watain ηταν πατατα.
κι επειδη δεν σε βλεπω απ’ τη νυστα βαζω αυτο.
και καλο μας βραδυ.
Αγαπουλης της χρονιας
Ωραιος ο Κωστης.Πρεπει να το χε γραψει και ο ντεθστερ καπου παλιοτερα νομιζω.Ενας απ τους πιο αγαπημενους και πιο λιωμενους δισκους εβερ,ουτε μερικα ροτην κραηστ δλδ τοσο!Οποιος δεν το εχει ακουσει να το κανει αμεσως!
ΚΒΙΣΤ ??? γουανταφακ , ενα ατομο μονο ξερω που τους ακουει και τωρα βρηκα αλλους δυο … κατεβαζουμε ομαδα 3χ3 λοιπον (ο ενας αλλαγη) … Δισκαρα indeed αλλα για να μεινω στα Orthodoxs προτεινω και τουτο δα
Heresi - Psalm 1
Σωστοτατο αν και μινι σαν φουστακι σε ebm club … 3 κομματια αλλα ζορικα , πολυ καλο ειναι και το δευτερο τους το Psalm2 (ε ναι τι αλλο ) το οποιο εχει 5 κομματια , ουαου δηαλδη. Γνωστος ο αληταρας απο Ondskapt οποτε μην φοβαστε , κατεβαστε, αγοραστε γενικα καντε πραματα με αυτο το cd. Εχει και εξωφυλλαρα το πρωτο απο Nicola Solieri … στο δευτερο μαντεψτε απο ποιον
Αντε βαζω και το δευτερο σε περιπτωση που δεν το χει ριξει κανα νομιστερι
Ωραιος δισκαρος κ αυτο με το πρωτο κομμάτι το Liothe να τα σπαει λιιιγο περισσοτερα απο τα υπολοιπα οπως θα καταλαβετε μετα το τελος του δισκου.