παμε μωρη νεκρομεηχεμ και μπιμπιμπι, καποιοι παταγανε ιμμορταλς τοτε και κανεις δεν επαιρνε χαμπαρι.
επισης γαμανε και οι δυο χερεσεις, το πρωτο δεν το εχω βρει για αγορα =/ και στο πσαλμ ΙΙ μαζι με το ~>Liothe, υπερχιταρα ειναι και το ~>Dionyssosinitiationen.
Δισκαρα το Kvist.Απο τα καλυτερα του ειδους γενικοτερα και αρκετα ακριβο το
ρημαδι !
Heresi αγαπαμε και στηριζουμε,εχω και τα 2 cd αυθεντικα και ηταν να
παρω και το LP απο ΒΒΒ αλλα αργησα. :?
Αψογες δουλειες και οι δυο.To οτι ειναι σφηνακια και τα δυο τα κανει ακομα καλυτερα.
Κωστα γενικα εχεις ενα thing με τις straightforward BM μπαντες.Να το κοιταξεις αυτο
Moλις μου το ειπε ο Prosatanic μσν.Aυτα ειναι ! Πρεπει να κανουν και αλλες επανεκδοσεις
ομως γιατι κατι κρυφα διαμαντια των 90’s πανε στα 100-120 ευρω.cd ε…
Δεν εχω παρει τιποτα απο το ebay που να ξεπερναει τα 12-13 ευρω μαζι με τα εξοδα.
Αλλο ελεγα.Οτι μακαρι να κανουν επανακυκλοφοριες και αλλα πραγματα να τα βρισκουμε
πιο φτηνα.Το Kvist το ειχα κανει watch στο ebay και ειχε φτασει στα 100 ευρω…
Νταξ’, το poll που έκανα σήμερα στη συναυλία συνηγορούσε υπέρ Nomisteraki, αλλά το μόνο αποτέλεσμα ήταν να πεισμώσω περισσότερο.[-X [-X [-X
Ωρε παιδιά τι λέτε τώρα για τα σιντιά και τις τιμές, αφού οι περισσότεροι κατεβάζετε…
Ένας παραπάνω λόγος για να μη πληρώνει κανείς (πια) τα κέρατά του σε μουσικές που μπορεί να κατεβάσει. Γιατί δεν αξίζει, εκτός κι αν τα 100 ευρώ πάνε στην τσέπη των kvist, πουχου, που αμφιβάλλω.
Σε γενικές γραμμές η γραμμή ανάμεσα στο “συλλέκτης” και το “μαλάκας” είναι θολή, ειδικά στο underground. και ο λόγος που κάνω το σχόλιο είναι ότι έχω υπάρξει και τα 2 στο παρελθόν…
Κι εγώ αυτό κάνω, πρώτα ακούω, ή συλλέγω προτάσεις (που είναι και ο λόγος που μπήκα στο φόρουμ) και μετά εννοείται πως αγοράζω.
OΚ σεβαστη η αποψη σου αλλα εγω αγοραζω αυτα που θελω γιατι θελω να τα εχω γνησια,οχι λογω συλλογης…Ουτε παιρνω οτι βρω.Η μουσικη ως φακελος σε ενα υπολογιστη δεν με συναρπαζει καθολου,ουτε με ευχαριστει το ιδιο.
Συμφωνώ απολύτως τελείως μαζί σου. Και ένα από τα προβλήματα που έχω είναι πως τα άλμπουμ που έχω μόνο σε mp3 δεν τ’ ακούω πάνω από 2-3 φορές για να πάρω μια ιδέα - ακούω μόνο αυτά που έχω σε cd.
Απλά με έχει κουράσει το να δίνω του κόσμου τα λεφτά στο νετ για βινύλια επειδή δεν υπάρχει cd ή για cd που ο άλλος τα πουλάει όσο του καυλώσει απλώς γιατί μπορεί επειδή δεν υπάρχουν πουθενά. Και μετά ή να επανακυκλοφορούν και να τσατίζομαι, ή απλά να τα έχουν ακούσει όλοι οι γνωστοί μου από κι εγώ όχι γιατί περιμένω το δέμα ή την παραγγελία. Και ακόμη και όταν έρθει το δέμα ή η παραγγελία, δεν έχω πικ απ!
‘Η θα πουλήσω το σπίτι (που δεν μπορώ γιατί δεν είναι δικό μου :p), ή θα γίνω κυνικός, τελείωσε!
Βασικά απλά ακούω λιγότερο και πιο επιλεκτικά, κακά τα ψέματα. Με τα ηλεκτρονικά αρχεία δεν τα πάω καλά και αυτό δεν το βλέπω ν’ αλλάζει.
Αλλά οτιδήποτε κοστίζει πάνω από τη φυσιολογική τιμή ενός (άντε ενάμισου) cd, απλά το κατεβάζω πια. Νησάφι.
Eτσι ειναι αλλα υπαρχουν μαγαζια οπως το Bowel πχ που εχει αρκετα καλες τιμες…Τωρα το τι ποσο ειναι διατεθιμενος ο καθενας να δωσει ειναι αλλο θεμα.Και το κακο ειναι οτι τα βινυλια ειναι λιγο πιο τσιμπημενα απτα cd αλλα παρ’ολα αυτα δεν μπορω να πως εχω μετανιωσει που εχω ξεκινησει και παλι τα βινυλια.Σε cd παιρνω κατι αν ειναι αρκετα πιο φθηνο απο την εκδοση του βινυλιου η’ δεν το βρισκω σε βινυλιο.
Για να βγω λιγακι off-topic τωρα εγω ξερεις κανεις κανεναν καλο link για να κατεβασουμε το until the light take us να του ριξουμε κανενα βλεφαρο; Οποιος ξερεις ας στειλει κανα π.μ. θενξ.
Στις νυχτες πρεμιερας εννοεις το ειδες, γιατι δεν βγηκε κανονικα στις αιθουσες μονο εκει παιχτηκε (να χεσω την επαρχια μου). Στην Αμερικη εχει καιρο που παιζεται στις αιθουσες για αυτο λεω μηπως ξεφυγε κανα τορεντ αδεσποτο πουθενα.