To είπα έτσι για να βάλω στην άκρη τις ενεργές τότε μπάντες που αργότερα το γύρισαν στο bm, δλδ τους MAYHEM με το “Pure Fucking…” και το “Deathcrush”, πού’τανε βασικά thrah, και τους DARKTHRONE με το “Soulside…” πού’τανε death. Απλά βαριόμανε να επεξηγήσω!
Ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει αξία αυτό το θέμα με τα “κύματα” είναι βασικά γιατί πολλοί δεν συνειδητοποιούν/ δεν ξέρουν ότι το bm δεν ήταν αποτέλεσμα Νορβηγικής παρθενογένεσης…
Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο το έθιξα κι εγώ
Ποσο τα σπαει το καινουριο Imperium Dekadenz?EEEE?
δεν το βρισκω πουθενα όμως για κατεβασμα.
Αν άρεσε το από πάνω λογικά θα αρέσει και τούτο:
Skogen-Vittra
Χειμώνας βαρύς επλάκωσε mid-tempo ακουστικές και τα λοιπά.
Στα συν:Πλήκτρα με φειδώ
Στα πλην:Χιλιοπαιγμένο
Το ακουσα τωρα τελευταια και δεν μου πολυαρεσε…με χαλαγε το φολκ του. :-k
Ρε παιδιά λέτε και κάνα δυο λόγια για το τι παίζει στους δίσκους, να ξέρουμε αν θα το τσεκάρουμε ή όχι.
Dead έχεις pm.
όλα οκ κάτι βρηκαμε ( thanks to Prosatanic)
Imperium Dekadenz = mid-tempo black metal με μερικα γεμισματα με πληκτρακια πολυ ομορφα…γενικως downιαρικο in a way θα’λεγα
Το έχω ξαναναφέρει μερικές σελίδες πιο πριν το Imperium Dekadenz. Πολύ ωραίος δίσκος.
Φανταζομαι πως θα εχει αναφερθει το album των Lantlôs. Project του Neige (Peste Noire, Alcest, Amesoeurs, κλπ).
Στην αρχη μ ειχε ενθουσιασει, μετα καπου επεσε, κατεληξε ως αρκετα καλο.
Αν σας αρεσουν αυτα τα καινουργια ποστ ροκ των μπλακαδων http://www.myspace.com/lantlos
Εφετος (λογικα) βγαινει και το καινουργιο.
Το απο πανω μου το ειχαν προτεινει στο Bowel και το ειχα παρει…Καλο αλμπουμακι,τα αξιζε τα λεφτα του αλλα μεχρι εκει,nothing more
Διόρθωση ο Neige δεν είχε καμία ανάμειξη στο πρώτο ενώ στο δεύτερο θα αναλάβει τα φωνητικά μόνο.Ιθύνων νους ο Herbst o οποίος έχει αν δεν κάνω λάθος σχέση και με τους Líam(post-metal).Ωραίες συνθέσεις στο πρώτο αλλά πολύ flat ο τυπάς πίσω απ’το μικρόφωνο.
My bad, δεν το γνωριζα.
Τελευταια παντως εχω φαει ενα ψιλογερο σκαλωμα με τουτο δω
Ghast - May The Curse Bind
Η αληθεια ειναι πως ξεφουσκωσε κι αυτο με τον καιρο, αλλα παρεμεινε σε επιπεδα ‘‘worth buying’’. Αγγλοι, πρωτος δισκος κιε αναπαντεχα δυνατος, αν αναλογιστει κανεις πως δεν θυμιζουν Αγγλικη μπαντα με τιποτα. Πιο κοντα προς Φιλανδια μερια τους λες, μαζι με μπολικη δοση ουγκ κακιας, φαση ‘‘ειμαστε οι Immortal και τρεχουμε στα δαση κανοντας κακες γκριματσες στους περαστικους’’. Οχι, δεν τους συγκρινω με τους Immortal, απλα θελω να δωσω εμφαση στο old schoolαδικο της υποθεσης, που μοιαζει λιιιιιγο κιτς τωρα που το σκεφτομαι, αλλα με την καλη εννοια. Αν δεν το χαν δλδ, δε νομιζω να γουστερνα και τοσο. Βαλτε ολιγη απο ξυσιμο, λιγο κρυο, καμποσα (πετυχημενα) αργα doomy περασματα κι εχετε ενα απλαυστικοτατο δισκακι. Χωρια που ναι κιε ψιλοπιασαρικο.
Εσκασε μυτη καινουριο Abigor
τρέχτε να κρυφτείτε?
Εξαρταται πως το εννοεις
Πάντα τους βαριόμανε μωρέ, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι τελευταία έχω σταματήσει να τους πολυπαρακολουθώ.
Καλυτερο απτο προηγουμενο ειναι που ηταν τρελλη βαρεμαρα αλλα λιγο μπερδεμα παλι και καμια σχεση με τα πρωτα…
Σκόρπιες ερωτήσεις και καταφάσεις πάρεα με το νέο ΑΜΠΙΓΚΟΡ! όλε:bounce::bounce::bounce:
1.Είναι μονό για τις χάρες η End All Life? (βββ demand for answer)
2.Οι Abigor είναι σοβαρή μπάντα απο το 1999 και μετά, όταν δηλαδή εφυγε ο μοναδικός άνθρωπος (Silenius) που μπορεί να θεωρηθεί συνθέτης?
3.Το νέο ΑΜΠΙΓΚΟΡ μου μοιάζει να θέλει να μοιάζει σε κάτι που μάλλον “μοιάζει” ή θέλει να “μοιάζει” με DHG…
4.Στο 16 λεπτό του ένα έχει και ψαλμωδία :yahoo: fuck trends…θα πάω να ακούσω Demo Toten…
4.Οι Blacklodge είναι συμπαθητικοί…και ο Hasjarl έχει γίνει γαμώ τους μανατζερ…και οι μάνατζερ στην εποχή μας τσεπώνουν 5 χιλιάρικα καθαρά…
5.Μ’ αρέσει ο Thomas Tannenberge και περιμένω απο αύριο το νέο Amestigon (και βρείτε τώρα απο που τον τσουρνέψανε ρε παιδί μου, χαχα απο την νέα μπάντα του μεγάλου Silenius βέβαια) σε σημεία μυρίζω μασίν-αλλά τεσπα…
6.Είναι ΚΑΡΑ-EASY LISTENING οπότε αν με δείτε να το βάζω σε λίστες με τα καλύτερα του 2010 έχετε κάθε δικαίωμα να πείτε τα πάντα, μέχρι και να μου πάρετε με τη βία τα un-official μπλουάκια μπορεί και να σας αφήσω με την ντροπή που θα χω.
7.Αν έγραφα σε εντυπο δεν θα μπορούσα να βάλω κάτω απο 6-7 εύκολα (βαθμό).
(thanx to prosatanic που ξέρει ρώσικα…)
τικ,τακ,τικ,τακ…