Black Metal Albums

Έσκασε το νέο Orcivus Est Deus in Nobis…

Η Ορθοδοξία πλέον είναι εμφανής αλλά τα όσα διαδραματίζονται εδώ μέσα θα έλεγα να μας τα εξηγήσει καλύτερα ο Νομιστεράκις μιας και εδώ και αρκετό καιρό έχει πάρει για “πουλέν” την μπάντα και το άλμπουμ.

καλα νταξ περιμενα τελειοτητα και ηρθε. οι τυποι ξερουν να συνδεουν αψογα τα οργανα μεταξυ τους, ξερουν να γραφουν μουσικη, ξερουν να φτιαχνουν ηχο, το εχουν σπουδασει πως το λενε, τα ορθοδοξα καναν καραμπαμ απ’ το προηγουμενο. θα τολμησω να πω οτι μ’ αρεσει περισσοτερο απ’ το τελευταιο Merrimack και ισως κι απ’ το πρωτο κι ας ειμαι στα μισα.

εγω εχω φαει ενα κοληματακι με ajattara απο φιλανδια…τσεκαρετε:D

Παρτε εδω λαιβ γαμω τα κεφαλια μας!

Λοιπον, αυτο ακουγεται αρκετα καλο, αλλα καπου εχει αρχισει να με κουραζει η (Αν)ορθοδοξη φαση. Καποια πραγματα μου μοιαζουν πολυ κοινα ρε γμτ. Ισως να το επιασα σε λαθος στιγμη, δεν ξερω. Θα του δωσω αρκετο χρονο.

Το τελευταιο διαστημα επενδυω περισσοτερο σε κατι τετοιες (http://www.youtube.com/watch?v=JcOG4Qq9f_s) καλτιλες, βλ. τους υπερκαγκουρες Darkened Nocturn Slaughtercult, οι οποιοι οσο γραφικοι ειναι σε (αρκετες) φωτογραφησεις, τοσο γαματοι ειναι στο μουσικο τομεα. Η παρακατω φωτογραφηση παιζει και να ειναι η μονη νορμαλ που εχω πετυχει.

Αυτες τις μερες εχω κολλησει με το Hora Nocturna του 2006 (ακουστε το κομματι που παρεθεσα αποπανω!), το οποιο εχει συν τοις αλλοις φοβερο και τρομερο εξωφυλλο.

Σε γενικες γραμμες, αν συμπαθειτε την γερμανικη σκηνη, θα λατρεψετε τους συγκεκριμενους - ειδαλλως, παιζει και να σας φανουν υπερ του δεοντος κλισαρισμενοι. Αμεσοτητα, τραχυτητα, ξυσιμο, old school και κακια - πιασαρικη κακια, ομως. Αλλοι υποκρινονται, αλλοι προσπαθουν, αυτοι το εχουν, το νοιωθουν, το πιστευουν και το αποτελεσμα βγαινει οπως ακριβως πρεπει. Δοκιμαστε σιλβουπλε

double post αλλα

πεθαινω

Facepalm’d

Ε, τώρα είναι που είναι μούρη γενικώς, έβγαλε και πολύ καλό δίσκο, έχουμε να δούμε και να διαβάσουμε πολλά ακόμα…

Να δουμε αν θα βγει και σωβρακο Burzum…

Απαραιτήτως στρινγκακι για να φέρουμε και κάνα γκομενάκι στο μπλακμεταλ. Επίσης δίνω και την ψυχή μου στον Μανιτού και τον Τουτατή για να βγει κανένα σοβαρό μπλακ μεταλ ντοκυμαντέρ τύπου “η επιστροφή του μπλακμεταλ”

Τείνω να συμφωνήσω με Άνγκμαρ για το Orcivus, δεν το λες κακό μεν, αλλά δεν έχει και κάτι να ξεχωρίζει δε.
Κάπως πάει να το σώσει στο 2ο μισό με Storming Blasphemy και Salve Satanas αλλά και πάλι όταν λίγες ώρες πιο πριν έχει χαθεί στη δίνη του Tiamtu, σου φαίνεται ημίμετρο.

αυτο βασικα

το orcivus θα τακουσω και θα πω και γω γιατι ειναι μπανταρα . αλλα ρε κρισ το ταραματαμτουμ του οφερμοντ πολυ αηδια δισκος … μονο το 7αρι την παλευε τελικα.

Γαμεί λέμε.
Εσένα δε σ’ άρεσε και το Νεφάντους, πφ.

Ένας γιούζερ κάτι πέταξε στο θρεντ του μεθαυριανου λάηβ, ότι ψήνει και χελ μιλίσια/άοσοθ ο μπάουελ.

Εννοειται πως το 7’’ beats the album, anytime, παρολο που το Tiamtu δεν το λεω κακο. Απλα δεν ειναι κατι το ‘‘γουαου’’.

Σε αλλα νεα, εξαιρετικη προταση αποτελει το περσινο album των Verivala. Old school bm απο Φιλανδια μερια, εμενα μου αρεσε πραγματικα πολυ κιε παιζει καμποσο τις τελευταιες μερες. Αυτα, βαργιεμαι λιγο για περιγραφες σημερα - ουτως η αλλως δε νομιζω να τσεκαρει κιε κανεις αυτα που προτεινω τελευταια

Αυτά για το εφτάιντσο τα λέτε λόγω “χειρότερης” παραγωγής, ε μπλακμεταλλάδες μου εσείς? :stuck_out_tongue:

Αυτο για Hell Mlitia/Aosoth ξερεις ποσο καιρο το ακουω?Γενικως απο αυτα που ακουγονται,ουτε τα μισα λαιβ δεν εχουν γινει…

τζον παιζει απλα να προτεινεις βλακειες τελευταια … εκτος κ αν οι βεριβαλα εκαναν το μεγαλο αλμα ξερω γω και τελειωσαν το σχολειο …

κρις ανιστοριτε παλιοχαρακτηρα δεν ειναι η παραγωγη :p… ειναι οτι :
α)εχει σοβαρες συνθεσεις
β)ειναι ο δισκος που τα ξεκινησε ολα
γ)το τιαμτου ειναι μαλακια απο καθε αποψη (το ετοιμαζε και 8 χρονια να πουμε ο γιδοβοσκος)

δεν διαλεγεις , και τα 3 ισχυουν.

Tο Tiamtü δεν είναι δισκάρα αλλά είναι ας πούμε ένα καλό ή προσεγμένο άλμπουμ. Θέλω να πω δηλαδή ότι έχει να πει κάτι αλλά παίζει να στο πει και κάποιος άλλος δίσκος αυτό το κάτι…

Το Mystérion Tés Anomias

έχει να πει περισσότερα από το Tiamtü αλλά είναι κάπως χουλιγκανικά μονοδιάστατο και μετά από ακροάσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και “βαρετό” ή τυπικό για να μην με φάει κανένας die-hard-ΒΒΒ οπαδός του.
Απλά όπως αντιμετωπίζω τα γεγονότα αυτό το ep έχει να πει σε θεωρητικό επίπεδο διπλάσια πράγματα από ότι σε μουσικό μόνο, οπότε αποκτά και μια άλλη αξία που το μεγαλώνει κατα πολύ. (Με ξενέρωσε πάντως η νέα του τιμή στο bowel γιατί έπαιζε σε νορμάλ 12άρια και πλέον έχει 18 ευρώ!!!)…

Στην άλλη πλευρά για τις Michayah-ο μπάντες, το ντεμπούτο των Nefandus για παράδειγμα
1996-The Nightwinds Carried Our Names

Δεν ήταν ένα άλμπουμ που έγινε γνωστό όταν και κυκλοφόρησε αλλά ενδεχομένως κέρδισε ακροάσεις από κόσμο μετά το καλό και πάλι περσινό Death Holy Death. Εγώ το απολαμβάνω πλέον αλλά έχω άλλο μυαλό μιας και αν μου το 'βαζες το 1996 θα σου λεγα στεγνά «είναι της πλάκας».
Συμπερασματικά, ο Michayah έχει γίνει καλύτερος σαν μουσικός και ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερος, οπότε θα θέλω να ψάχνω γενικά που το πάει κάθε φορά…

Εσκασε μυτη οσοι το περιμενατε…

Twilight-NEW ALBUM! ?Monument To Time End?

When TWILIGHT?s self-titled debut was delivered in 2005 it was an explosive new time for American black metal, where several stateside acts were captivating the world?s attention. It was during these times that a crew of henchmen hailing from said acts covertly assembled to formulate a collaborative album, under the banner of TWILIGHT. Then comprised of members of Nachtmystium, Leviathan, Kreig, Xasthur and Drautran, the album?s gritty and varied content was an instant cult classic for the genre.

Due to personal differences within the unit, TWILIGHT officially disbanded a year later, with no plans of a new record on the horizon. Yet in early 2009 several members resurrected a modified lineup. These alterations would expand this ?follow-up release? into a full-blown masterpiece.

TWILIGHT?s massive lineup on the upcoming Monument To Time End includes three founding members - Blake Judd (Nachtmystium), Wrest (Leviathan, Lurker of Chalice), and N. Imperial (Kreig), - and new recruits Stavros Giannopolous (The Atlas Moth), Sanford Parker (Minsk, Buried At Sea) and Aaron Turner (Isis, Old Man Gloom), as well as vocal contributions by Robert Lowe (Lichens, OM).on three tracks. This wholly forward-thinking alignment of artists presents this TWILIGHT release as an entirely new entity.

Undoubtedly, the harsh and cantankerous black metal underbelly of the foundation of the unit is still intact throughout Monument To Time End, but it?s the visual hell the listener feels personified through the more dissonant, demented and ethereal realms of utter madness explored, where seemingly psychotropic nightmares come to life with an ethereal, beautiful vengeance.

Monument To Time End tracklist:

1. The Cryptic Ascension
  2. Fall Behind Eternity
  3. 8,000 Years
  4. Red Fields
  5. Convulsions in Wells of Fever
  6. Decaying Observer
  7. The Catastrophe Exhibition
  8. Negative Signal Omega

http://blog.southernlord.com/?p=258