Black Metal Albums

Κοιτα παλικαρια…Ενας κι ενας,πιο πολυ για στονερ μπαντα σου κανουν :stuck_out_tongue:

plunderer δεν μιλαω για το μινιcd αλλα για το 7αρι αυστηρα… Το μινι cd εχει ενα κομματι γεμισμα το οποιο απλα παλευεται και αλλο ενα το οποιο δεν ακουγεται . Το ομονυμο ομως ειναι στα ισα το μισο orthodox μεσα σε 5 λεπτα.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

1998-Ofermod-Mystérion Tés Anomias 7’

Μια ιστορία ξεκινά αλλά τότε δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς?
όπως πάντα συμβαίνει, είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς κάτι την ώρα που γεννιέται.

και μια πρόταση για παρασκευή απόγευμα…
δισκογραφία 1349
Παίζουν dema & ep και μετά στο Liberation βγάλτε έξω το Profanatica κομμάτι του εαυτό σας και ταρακουνήστε το…
:lol:

Για τα επόμενα του Liberation τι γνώμη έχεις?

Η άποψή μου είναι πως οι 1349 είναι μια από τις σπουδαιότερες bm μπάντες της Νορβηγίας. Aν και δεν θα πίστευα πότε στο παρελθόν ότι θα το λεγα έχουν δείξει πολύ πιο σταθερή προσωπικότητα αλλά και γνησιότητα από ότι έδειξαν οι Προπάτορες τους Satyricon και το Revelations of the Black Flame που οι περισσότεροι θεωρείτε κακό άλμπουμ είναι 1349 φορές καλύτερο από όσα έκαναν οι Satyricon στα 00’s. Είμαι εμπαθής πλέον με το image του φλώρου Satyr που υπεραγάπησα βέβαια στο rebel και παλαιότερα. Με ξενέρωσε όμως ΠΑΝΤΕΛΩΣ μιας και μοιάζει με τον μεγαλύτερο μου ξάδελφο που παράτησε το μέταλ για να βρει γκομενάκια?

Όσο για το καλύτερο 1349 άλμπουμ Θα έλεγα ότι δύσκολα ξεχωρίζω ένα από τα 3 τους, βγάζω το περσινό που ανήκει σε άλλη φάση. Για λόγους όχι τόσο μουσικούς θα έλεγα το Beyond the Apocalypse (Ακούστε το ΕΠΟΣ The Blade!!)

Αυτό όμως έχει λανθασμένα αγνοηθεί είναι το ep του 2001

Μικρό αλλά κολασμένο…

Για τον Satyr έχεις δίκιο και για τους τωρινούς Satyricon γενικότερα.
Προσωπικά πλέον εξακολουθώ να γουστάρω τα drums του Frost, και ίσως είναι και ο κύριος λόγος που συνεχίζω να τους ακούω.
Για 1349 τώρα, πρωτοάκουσα το Hellfire, γιατί μου το πρότειναν ως και καλά το καλύτερο άλμπουμ τους, αλλά στη συνέχεια άκουσα και τ’ άλλα και μ’ άρεσαν εξίσου.
Το τελευταίο είναι η αλήθεια πως ούτε και μένα μου άρεσε, μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό και γενικά δε μου έκανε κλικ.
Όσον αφορά το ΕΡ, δεν το έχω τσεκάρει ακόμα προσεκτικά, πράγμα που μάλλον θα γίνει σύντομα.8)

Φλέημ ον

Καλά τα 1349, αλλά παρακαλείται ο Deathster να κλειδώσει το τόπικ, να πάτε όλη η ομάδα να κάνετε αποθεραπεία/ενδυνάμωση/μίνι προετοιμασία με τρίπτυκον για καμιά βδομάδα, και μετά φουριόζοι κ ανανεωμένοι συνεχίζετε εδώ την κουβέντα για μπιέμ.

φλέημ οφ

καλο το τριπτυκον αλλα εγω ξεκινω απο σημερα την ανανεωση με http://www.youtube.com/watch?v=aBpa6OilhyE
εδω και κανα 3-μηνο τ’ ακουω συνεχομενα και με το ιδιο παθος να πουμε.

επισης καινουργιο νεγκιουρα λεεκντ.

:lol: :lol3:

:lol2::lol2::lol2:

Eμ, τελευταίο DARKTHRONE κανείς;;;;
I am utterly speachless.

ΡΕ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ISENGARD!

Έχει δικό του θρεντ αποθέωσης δαύτο.

Που είναι ωρέ;
Μέχρι και στο “πιο χαζοχαρούμενα συγκροτήματα” έψαξα.

(edit) α το βρήκα. ναι.

ακουω συνεχεια το καινουργιο των νεγκιουρα και η αληθεια ειναι οτι βαθια μεσα μου περιμενα οτι θα ειναι ωραιο. ετσι εγινε λοιπον. δεν ειναι απλα ωραιο ειναι δισκαρα, ας μπει ο ΜΠΑΝ να μου τα χωσει δεν τον λογαριαζω. τα νεα μελη εχουν γραψει συνθεσαρες. η ατμοσφαιρα μιας και η τυπισα εχει μεινει, παραμενει ιδια. το μονο ψεγαδι και αναμενομενο της υποθεσης ειναι οτι τα τυμπανα ειναι πιο ψηλα απο αλλες φορες και με καλογυαλισμενο ηχο, λογικο, διοτι πλεον η μπαντα ανηκει στον ντραμμερ με αποτελεσμα να κανει οτι θελει στο μαστεριν και να προωθει το οργανο του. το ρεζουμε ειναι οτι αν αυτο το νεγκιουρα ηταν γραμμενο απο τους Hupogrammos και Sol Faur, θα ηταν το καλυτερο φετινο αλμπουμ.

Oι 1349 μου αρεσουν αρκετα.Το ΕΡ ειναι killer οπως και τα αλμπουμ τους.
Το τελευταιο τους επεσε σε εποχη που δεν προλαβαινα να ακουσω και πολυ μουσικη
οποτε δεν το πολυακουσα.
Triptykon & Negura δεν εχω ακουσει ακομα τα αλμπουμ.

Ε αφού ξαναπιάσαμε το θέμα 1349, να πω κι εγώ την άποψη μου.
Το Revelations… μου φάνηκε πάρα πολύ πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Γιατί όσο καλά κι αν ήταν τα προηγούμενα άλμπουμ τους (και ήταν πράγματι καλά, και από άλμπουμ σε άλμπουμ γίνονταν εμφανέστατα καλύτεροι), το Hellfire δεν ήταν τελικά κάτι περισσότερο από δυνατό in-ya-face black, αυξημένων ταχυτήτων και riff-ο-thrash-o-κεντρικό. Δηλαδή πωρωτικό μεν, όχι τίποτα καινούριο δε.
Το να ενσωματώσουν ambient/ rock/ doom στοιχεία στο black τους και να παραμείνουν black, μετά από μία τέτοια πορεία και τόσο σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ήθελε από την άλλη πολλά αρχίδια. Αφήστε που αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με) ήταν από τις μόνες προσπάθειες στα 00s που “κατάλαβε” και ακολούθησε μουσικά τον ογκόλιθο “Monotheist”. Υπό αυτήν την έννοια είναι για μένα ό,τι καλύτερο έχουν βγάλει.
Και τώρα που έβγαλα το λογύδριο ελπίζω όταν μιλάτε για “τελευταίο άλμπουμ” να μιλάτε γι αυτό και όχι για αυτό που ετοιμάζουν τώρα, αν έχει διαρρεύσει ή κάτι τέτοιο.

Για Negura καίγομαι. Αλλά περιμένω υπομονετικά και πειθαρχημένα :smiley:

Μας εσκασε καινουριο Enthroned

Τελευταίο τεύχος terrorizer.

tatoo speed metal :metal:

Eσκασε μυτη καινουριο Gjenferdsel.Δεν εχω ακουσει ακομη,ελπιζω να ειναι ανταξιο του (πολυ καλου) ντεμπουτου τους.Tσεκαρετε βιντεο απτο καινουριο.

Gjenferdsel - Illverk

Gjenferdsel - Varde