Darkthrone παντου (και στο Cosmopolitan) , θανατος και ντου …
Καμιά καλή black/thrash μπάντα εκτός από Destroyer 666, Aura Noir και Toxic Holocaust ξέρει κανείς να με βοηθήσει?
Old - Down With The Nails (credits to Deathster)
Nocturnal Graves - Satan’s Cross
Assaulter - Salvation Like Destruction
Terrorama - Omnipotence (παρολο που deathιζουν ελαφρως). + το πρωτο πλακα πλακα.
Οτι διαλεξεις απο Urn
Δαγκωτο στους ΘΕΟΥΣ Nifelheim (το τελευταιο τους αστο τελευταιο, ειν το λιγοτερο καλο)
Αυτα για την ωρα ειν καλα πιστευω.
Thanks για την γρήγορη απάντηση.
Θα τσεκαριστούν άμεσα :thumbup:
Δεν κανει τπτ. Θα παθεις ενα μικρο πολιτισμικο σοκ με τους Old btw.
Μπορείς να τσεκάρεις και Witchery για ολίγον τι πιο μοντέρνο ήχο.
Τεράστια δισκάρα κατά την γνώμη μου το παρακάτω. Και τα επόμενα τους είναι καλά μεν αλλά αυτό για μένα δεν υπάρχει. Είχα φάει τεράστιο κόλλημα με αυτό όταν βγήκε.
Bewitched - Diabolical Desecration
Σε αυτό παιζει κιθάρα και ο Anders Nyström απο τους Katatonia που τους ξεκίνησε αλλα μετά έφυγε και άφησε να ηνία στον Vargher.
Δεν και εδω για λοιπές κυκλοφορίες τους αν θες.
http://metal-archives.com/band.php?id=971&PHPSESSID=8839919c5fc7f5398d04a9497162efb1
Thanks παίδες.
Θα τα τσεκάρω όλα 8)
Να προσθέσω και τους Skeletonwitch που πιθανώς να σου αρέσουν σε τέτοιο ήχο…
PS: Thumbs up για το suggestion του Dead!
Οι Witchery κι οι Skeletonwitch παιζουν πολυ ωραιες μουσικες, αλλα καμια σχεση δεν εχουν με blackοthrash. Thumbs up παντως για το Diabolical Desecration, αν και πολυ heavy metal σε βασεις. Μεγαλος δισκος που σιγουρα αξιζει τσεκαρισμα.
Bewitched θα ελεγα εκτος απο το απο πανω,το επομενο τους,Pentagram Prayer,το οποιο καλα μαμει κι αυτο…μετα βεβαια τι καταντια ειναι αυτη…
Ό,τι σου πε ο Angmar και (για κάφρικες/ουγκ/τα-σπάμε-όλα καταστάσεις):
Morbosidad “Profana La Cruz Del Nazareno”
Anal Vomit “Demoniac Flagellations” & “Depravation”
Επίσης:
Weapon “Drakonian Paradigm”
Scythian “To Those Who Stand Against Us” (με αρκετά daeth στοιχεία αυτό)
Thanks που μου θύμισες να το ξεθάψω! :thumbup:
Στο ίδιο κλίμα αλλά πολύ πιο σάπιο thrash, έχω τρελή και παλαβή αδυναμία στους NOCTURNAL BREED.
Aλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν να συμμερίζεται το παθός μου
[FONT=“Arial Black”]2004-Audiopain-The Traumatizer[/FONT]
Είχα μάθει και εγώ κάποτε για έναν τύπο με το όνομα Sverre Dæhli…ο οποίος ομολογουμένος είχε μαι πολύ γαμάτη τσιριχτή-πνιχτή-80’s φωνή…
Θα πείτε βέβαια οτι οι Audiopain δεν παίζουν blackthrash αλλά σκέτο thrash…
και εγω λέω οτι μπορεί να ναι έτσι αλλά ακούστε το εναρκτήριο riff αλλά και την συνέχεια του Living Amond Humans.
Είναι μια μεγάλη ved buens ende-ική και μετέπειτα “ορθόδοξη” πινελιά…
άκουστε και τα άλλα τους ep και παρατηρήστε τις ομοιότητες που έχουν ακόμα και με τους Death, ειδικά του Dæhli με τον Τσάκ στα φωνητικά.
Η πικρη αληθεια ειναι πως τους Οντιοπειν τους εμαθα με το τελευταιο, αλλα κατοπιν ερευνας οφειλω να παραδεχθω πως το Τροματαιζερ μαλλον ειναι κι η καλυτερη δουλεια τους.
Ωραιοι ειναι οι Νοκτουρναλ Μπριντ, οχι τιποτα το τρελο, αλλα για χαβαλε οτι πρεπει. Οπως κι οι Γερμανοι Νοκτουρναλ (σκετο), αν και καλυτεροι στις πρε-γκομενα-ον-βοξ εποχη.
Νομίζεις…
:naughty::naughty::naughty:
Τιποτα σε Ambient Black Metal εχουμε; (Εκτος Burzum βεβαια 8))
Πας εδώ: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7757
Κι άμα σ’ αρέσει κοιτάς και αυτό:
Aionioe δεν υπαρχει σαφης ορισμος του Ambient Black Metal, οι Darkspace, οι Sun of the Blind και οι Paysage d’Hiver, δλδ οι Wroth και Zhaaral παιζουν αυτο το χαοτικο που παραπεμπει σε αμπιεντ. οι Urfaust ασπουμε ειναι γεματοι αμπιεντς στα πρωτα αλμπουμς και με την κανονικη εννοια αλλα και με την δικια τους οπτικη. ο ColdWorld, ο Spectral Lore ειναι ισως αυτο που ζητας με βαση πως το αντιλαμβανομαι εγω. παυσεις, αμπιεντισμοι, καταιγιδες, ξαναμανα γαληνη, ξαναμανα καταιγιδες. τσεκαρε αυτα για αρχη.