Black Metal Albums

Αυτο εννοω.

:-k

Η Αυστραλια εχει πολλες τετοιες μπαντες και μια απο αυτες ειναι οι
θεουληδες Gospel of the Horns.

Αψογες επιλογες ! Τσεκαρισμενες μπαντες και σιγουρα παρα πολυ καλες.

Ποιο πολυ για heavy metal μου κανουν εμενα αυτοι.Aντε και λιγο thrash.

Ωραιοτατοι !

Δισκαρα αν και λιγο μακρια απο αυτο που ζηταει εδω περα.

Οχι και παθος απο μενα αλλα σιγουρα μ’αρεσουν.Απο τις καλες μπαντες του ειδους.

Αυτη και αν ειναι μπανταρα με τα ολα της !

Φαουλ για Μπριντ.Οι Γερμανοι ειναι ωραιοι αλλα εχουν 34 ΕΡ και βαριεμαι να
σκαλιζω.Το πρωτο τους αλμπουμ ηταν παρα πολυ καλο.

Φαουλ για Nocturnal μαλλον εννοεις. Εχεις δικιο, δεν ηξερα καν πως εχουν τοσα EP και split. :oops: Τα δυο albums εχω ακουσει, και το δευτερο δηλαδη δεν το λες κακο, απλα τα φωνητικα ακουγονται σα λιγο τραβηγμενα απ τα μαλλια και παλι δεν βγαινουν οπως πρεπει.

Nocturnal Breed εννοουσα.Ειναι παρα πολυ καλη μπαντα.
Οι αλλοι εχουν βγαλει απειρα και δεν την πολυπαλευω με κατι τετοια.

Ρε ολους αυτους τους εχουμε αναφερει στο thrash thread και γενικα δηλαδη θεωρω πιο πολυ εκει ταιριαζουν .

α και συ ο πανω τι δεν πολυπαλευεις ρε, δεν σε αναγκαζει κανεις να ακουσεις δισκογραφια για να εχεις αποψη στους nocturnal (ουτε γω εχω ακουσει δισκογραφια εννοειται, αλλα τι πειραματισμους και ποσο μπορει να αλλαξουν τον ηχο τους?) :stuck_out_tongue:

ο,τι αναφερθηκε παντως ειναι ενα και ενα

On topic κερασάκι:

UBERTHRASH (Duplicate 2004)

Gatefold double 7", limited to 500x.
AUDIOPAIN - Obsolescence
INFERNO - When the Children Die
NOCTURNAL BREED - Code of Conduct
AURA NOIR - Sordid

UBERTHRASH II (Duplicate 2005)

Double gatefold 7" EP
NOCTURNAL BREED - Scything harrow (mother whore edit
AUDIOPAIN - Psalvation
AURA NOIR - Sulphur void
INFERNO - Metal commando

Mόνο το πρώτο από τα δύο έχω ακούσει.

Kαι μία ομορφιά για ψάξιμο- To AUDIOPAIN/ MYSTICUM split-άκι του 2003
καρδούλες

Αυτα τα Uberthrash τα ψαχνω για αγορα.
Ωραιοτατα φαινοντουσαν στο ματι.
Πρεπει να τα ακουσουμε κιολας ομως.

Aν βρεις το δεύτερο πες μου που…

Έσκασε μύτη το Twilight.

Ωραιο εξωφυλλο…Σε λιγο θα μπει και στο playlist,αιντε να δουμε :roll:

Προβλέπεται λιώσιμο, μ’άρεσε πάρα πολύ με την πρώτη ακρόαση.

Κομματάρα το 8000 years!

Valkyrja “Contamination” [2010]

Λοιπό εδώ έχουμε κυκλοφορία της Metal Blade. Ναι καλά διαβάσατε, της Metal Blade. Και σας χώνει άνετα τα αυτάκια καθότι project των Ondskapt και συγκεκριμένα του κιθαρίστα τους. Οι χαοτικοί ήχοι του orthodox είναι εδώ (αλλά όχι και η θεματολογία αν μπορώ να κρίνω από τους τίτλους -στίχοι γιοκ προς το παρόν), το καταιγιστικό drumming είναι εδώ, ενώ κάποια πιο κλασικομεταλλάδικα leads δίνου πού και πού μια πιο επική χροιά εξυψώνοντας κι άλλο το αποτέλεσμα. Θα κοβόμουν (Maniac κι έτσι) ότι μπορούν να κατακτήσουν άνετα κοινό πολύ ευρύτερο του στενού blackmetal κύκλου, χωρίς όμως να γίνονται πλαστικούρες. Ο Plunderer mου λέει ότι και το προηγούμενό τους μετράει πολύ. Πάει φουλ γι’ αγορά.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=33164

Nταξ άκουσα το λινκ, αυτή τη θρασιά του darkness descends/hell awaits, την έχουν κάνει 2 φορές πιο εμπνευσμένα οι Borgir στο Spiritual black dimensions.

I saw them advertised on facebook. lawl
.

Αστα, εδω στο facebook ειναι μεχρι κι οι Cruciamentum οι οποιοι καλα καλα εχουν δυο ντεμος. Αν πεταξεις τα καλτ προσχηματα, πραγματικα δεν υπαρχει πλεον αυτο που αποκαλουσαμε ως underground.

Και για να πω την πικρη αληθεια, εμενανε το λινκ μ εψησε. Γμαει βσκ. Αουμ. Ψαχνομαι.

Και ο Nemtheanga έχει facebook παιδιά, κανείς στο live τον Ιούνιο!

monica bellucci.

λολ.

ε οχι μωρε, καλα κανουν οι ανθρωποι. αλλα δεν παυει να μου φαινεται αστειο. =\ Νεκροκατσαρολιους ατ φεισμπουκ φαση.

Επικό ποστ από ροκστρουμφίτα. :smiley:

μακραν ενα απο τα καλυτερα album τους,ισως και το πιο αντιπροσωπευτικο τους…ενα καλο δειγμα απο την black σκηνη…