Black Metal Albums

Δεν φανταζόμουν ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο επικά.

Μετράει ναι, αλλά πρέπει να πω ότι μου το είχε προτείνει ο Prosatanic καθώς ακόμα οτι φέτος ανακάλυψε και το Gorath…άντε γιατί όλο πλάκα του κάνουμε, να φανταστείτε προχθές του έλεγα ότι ακούει κάθε Νορβηγό που κάνει μπάντα μόλις τελειώσει το σχολείο…:lol:

Για το νέο twilight έχω να πω ότι έχει μια τάση για post-ιές ή μήπως πο(υ)στιές…βέβαια εγώ αντιλαμβάνομαι το post σαν μια μοντερνοποίηση ενός είδους με μουσικές από άλλες μουσικές (αν και δεν γουστάρω καθόλου τον όρο…)
Ο ΒΑΝ έχει άλλη άποψη για το θέμα και αν φάει το αρνί και γυρίσει μπορεί και να μας την πει…

Εν πάση περιπτώσει το νέο twilight μου θυμίζει λίγο από Ρεάλ Μαδρίτης…δηλαδή πολλοί συνθέτες που ο ένας αφήνει τον άλλο να κάνει παιχνίδι και στο τέλος το κάνει ο πιο άμπαλος, πλην τίμιος…δείτε το και πείτε?.αλλά πολλά αστέρια μαζί δύσκολα. Για να μην λέω μόνο κακίες το άλμπουμ έχει να δώσει πραγματάκια.

Όσο για τους cradle of filth αλλά και όλες τις δισκάρες τους από το 2000 και μετά να τις ποστάρετε στο pop κυκλοφορίες.

Μεγάλη ποσότητα καφέ μου βγήκε από την μύτη?

Και ότι σκεφτόμουν να γράψω ότι αν το Valkyrja δεν αρέσει στον Prosatanic θα φάω το καπέλο μου!
Το φέτινο Gorath επίσης γαμάτο, κι αυτό πάει για αγορά.

Για Cradle ας μην ανοίξουμε πάλι την κουβέντα please…

peace guys…ας ακουσει ο καθενας οτι γουσταρει…
:stuck_out_tongue:

Αυτό κάνουμε καλή μου στρουμφίτα, αλλά blackmetal το Νymphetamine δεν θα το έλεγε ούτε ο Dani ακόμα κι αν είχε καπνίσει ένα καράβι χόρτο.

Γενικά, μετά το Vempire οι CoF αποστασιοποιούνται από το χώρο.

Επίσης, επειδή είσαι κοπέλα και οι mods μας δέρνουν όταν σας μιλάμε απότομα, σου λέω πολύ ευγενικά ότι το να ποστάρεις παντού εξώφυλλα δεν έχει κάτι να δώσει, γράφε και κάνα-δυο λογάκια. :wink:

απο cof το nymphetamine ειναι το μονο που μου αρεσει,οχι οτι εχω εντρυφησει στη συγκεκριμενη banda…oσο για το vempire ειπαμε να κανεις κατι διαδορετικο αλλα οχι να κανεις κακη απομιηιση…οσο για τα κοριτσακια δεν παθαινουν τπτ…οπου θελεις σχολια πες,απλα βαριεμαι…

Κακή απομίμηση ποιανού είναι το Vempire ?

εμενα μου θυμιζουν dragonforce:D:D

Tότε είναι θεοί επί γης γιατί το Vempire βγήκε το '95 και μιμείται μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2001.

Και μετά σας πείραξε το Γυναίκαι και Μουσική… :lol:

rockstroumfita γιατί δεν αφήνεις ήσυχο το black metal και να πας να παίξεις με τα υπόλοιπα στρουμφάκια ακούγοντας nymphetamine και φορώντας μαύρα και καρφιά;

Ρε ψηλέ, σου εξήγησα πως άλλο πράγμα είναι το post black metal και άλλο αυτό που λες εσύ για το Twilight. Οι post τάσεις που λες, αναφέρονται σε POST ROCK (φάση τύπου; ), και δεν έχει σκέση το ένα πράμα με τ’ άλλο.

Yποκρίνομαι ότι δεν συνέβησαν οι τελευταίες σελίδες.
Και το σχόλιο του Plunderer στο TWILIGHT ταίριαζε κατ’ εμέ και στο προηγούμενο.

Ένα σχόλιο μονο

Επειδή κι εμένα με είχατε ψαρώσει έτσι στην αρχή, η αλήθεια είναι ότι ούτε τα “αγοράκια” γράφουν “λογάκια” συχνά κάτω από τα εξώφυλλα που ποστάρουν. Απλά γνωρίζεστε πια και δεν σας μέλει. :stuck_out_tongue:

Το “κοπέλα” το έγραψα επειδή η πολιτική του φόρουμ είναι να τους μιλάμε γλυκά και να μην μας φεύγουν.

Αν το κανες εσύ, θα στο λέγα με χριστοπαναγία, για νάμαστε και στο κλίμα του θρεντ, χοχοχο…

τσκ τσκ τσκ
άντρες…

Αυτο…

Ελπίζω μόνο να μην έχει κανείς το θράσος να ζητήσει “σχόλια” στο παραπάνω…
:papas:

εγώ ψήνομαι για σχόλια, για πείτε :slight_smile:

Μετά το Wrath of the tyrant ξεπουλήθηκαν. Επίσης ας πει κάποιος τον τίτλο του Twilight γιατί βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Monument To Time End

Γαμάει το twilight, επίσης ακούμε μόνο flac.