Black Metal Albums

16? μιας και ξεπερνάει το 1kg.

Πφ, 46ε για ενα βινυλιο; Του ματς, του ματς. Κριμας.

Υπάρχει και η κλασική έκδοση στα 18? (χωρίς μεταφορικά).

Μια καλή επένδυση είναι να αγοράσεις 5-6 και μόλις εξαντληθούν να τα βάλεις στο ebay.

Χαχ, ε αυτό ισχύει σχεδόν για τα πάντα. Εδώ το Μπελους ήδη χτυπάει 80αρια από ό,τι βλέπω.

Όσο και να με πικάρεις δεν αλλάζω γνώμη.

O βασικός μάλλον λόγος είναι ότι δεν είμαι και πολύ νέος ή δεν νιώθω όσο νέος πρέπει ή τελικά είμαι ο νέος του 1998 τα υβρίδια τέτοιου τύπου δεν μου λένε πολλά

Σήμερα άκουγα Kampfar…και αυτό λέει πολλά :lol:

Αν δε βαριέται κάποιος ας πει τι παίζει με Anorexia Nervosa, με ποιο να ξεκινήσω κλπ.

Καλύτερα με κανένα.

A τόσο χάλια? :stuck_out_tongue:

Ε ξέρω γω, αν θες ν’ασχοληθείς με καινούρια μουσική, εγώ (αν με ρωτούσες) θα σου πρότεινα 100 διαφορετικά άλλα πράγματα.

Για πες τίποτα αν δε βαριέσαι, στο ψάξιμο είμαι ούτως ή άλλως.

Weakling - Dead as Dreams!

και πάμε σε ράντομ προτάσεις που θα σου αρέσουν σίγουρα (μάλλον!)
Diabolical Masquerade - Phantom Lodge και Nightwork
Fleurety - Min Tid Skal Komme
Ihsahn - The Adversary
Nazxul - Iconoclast

αυτά, τα οποία είναι εξαιρετικά άλμπους, τα υπόλοιπα next time

Θενκς ρε, να 'σαι καλά.

τίποτα δεν κάνει, εντυπώσεις να μας πεις όταν ακούσεις για να βλέπουν κι άλλοι πιθανώς ενδιαφερόμενοι!

γενικα συμφωνω με BAN … εκεινο το new obscurantis order προ δεκαετιας ειχε κανει καμποσο σαματα , και απο οσο θυμαμαι δεν ηταν κακο για πλαστικο σιχαμενο majestic … αλλα η ερωτηση ειναι γιατι να ακους αυτο, αν θες majestic, και οχι κατι απο τα πρωτα τρια των θεων Gehenna … η στην τελικη ακου τα αυθεντικα γκρουπς (borgir , cof, covenant) που αντιγραφουν οι ανορεξια.

ευχαριστω για την αναφορα αυτου του αλμπουμ,το ειχα 1+ χρονο στο νου μου αλλα το βαζω τωρα.

@ΒΒΒ
Από Gehenna έχω ακούσει το θεϊκο Seen Through The Veils Of Darkness, μετά από πρόταση Plunderer, αλλά δεν έχω τσεκάρει τα άλλα.

First Spell, ανυπολογιστης σημασίας.

Άκου μέχρι το Malice. Μετά το αλλάζουν-σκληραίνουν και δεν το έχω ψάξει.

Και στα επόμενα γαμώ είναι, το WW το σνόμπαρα αλλά σπέρνει.

το WW σε δερνει για πλακα :stuck_out_tongue:

και σταματα διαολε να ποσταρεις το weakling σαν απαντηση σε ολα :lol:
θα αρχισω να χτυπαω cyfaws σε οτι λες εσυ …ετσι γιατι μπορω