Black Metal Albums

Από που το πήρατε?

van, preorder όταν το 'χε προσφορά στα 27 ευρώ.
τα ταχυδρομικά του είναι ίδια είτε πάρεις ένα είτε 5

Για βινύλιο?

Γιατί για CD άμα είναι μόνο ένα χρεώνει 5-6 ευρώ, άμα είναι παραπάνω χρεώνει στάνταρ 9.
Μικρή διαφορά, τεσπά.

Για το συγκεκριμένο βινύλιο που είναι τριπλό και heavy, μάλλον πιάνει από μόνο του κατηγορία βάρους μεγάλη οπότε δεν αλλάζει κάτι αν πάρεις άλλα 5

το Urfaust π.χ. που έβαλα στην ίδια παραγγελία για νομιστεράκι, 9 ευρώ ταχυδρομικά είχε μόνο του

ΟΚ, εμένα όταν του χα παραγγείλει το Ruins Of Beverast μου χρέωσε 6 νομίζω, απλά το αναφέρω.

Nightbringer - Apocalypse Sun (2010)

Ολόφρεσκο αλμπουμάκι και τα συγκεκριμένα αμερικανάκια μας τα λένε πολύ καλά. Από τη μία έχουμε τίγκα χαοτικό/επιθετικό ήχο κι από την άλλη με κάποιο τρόπο διατηρούνε αυτή την αρρωστημένη ατμόσφαιρα του αμερικάνικου black metal! Για check them out παρακαλώ!:stuck_out_tongue:

νούμερο 15 εδώ

Σαν παραγγελια απο κινεζικο ειναι :stuck_out_tongue:

Για να ακούσω σχόλια για το άλμπουμ. Πως σου φάνηκε. Εμένα μου άρεσε μπορώ να πω…

κάτσε να το ακούσω 10 φορές ακόμα και τα ξαναλέμε

Σε ατμόσφαιρες και επίπεδο σύνθεσης οι Αμερικανοί πάνε τα πράγματα σε μια εγγυημένη ποιότητα μιας και όλα λειτουργούν σωστά ή προς το συμφέρον μπάντας και ακροατών.
Από το Death And The Black Work είχα ένα ερώτημα του οποίου η απάντηση μπορεί να οδηγήσει σε ένα μειονέκτημα για την μπάντα.

Θα το πάρω όμως συγκριτικά, οι Nightbringer λοιπόν συνδυάζουν την νοοτροπία των Wolves In The Throne Room και των Darkspace. Νιώθω ότι είναι κάπου ανάμεσα σε αυτούς και η δική τους οπτική := Μεγάλα…πολύ μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια με σκοπό την παρουσίαση του “δρόμου” προς τον “στόχο”.
Στους Wolves In The Throne Room ο στόχος είναι η εναρμόνιση ανθρώπου-φύσης. Στους Darkspace η πορεία του ανθρώπου προς το άπειρο (του σύμπαντος) και στους Nightbringer με δυσκολία λέω, ο άνθρωπος και το απόκρυφο…χμμμμ για δες οι απαντήσεις έρχονται μόνες τους?

Οι Nightbringer δεν έχουν ξεχωριστό στόχο απο τον σωρό του Black Metal νιώθω οτι το εφαρμόζουν αρκετά καλά μεν αλλά δεν βλέπω κάτι πραγματικά φρέσκο σε σύνολο. Γεγονός που έχει συνέπεια στο πόσο μπορούν να σε καθηλώσουν. Εντάξει ούτε και οι δυο άλλοι ήρωες της σκηνής είχαν πραγματικούς νεοτερισμούς σε όσα έχουν κάνει. Διαθέτουν όμως προσωπικότητα και κακά τα ψέματα μερικά καλύτερα riff και σκέψεις που σε καθηλώνουν στα σίγουρα.

Το Apocalypse Sun είναι η συνέχεια ενός έργου όπως είναι τα επόμενα Ondskapt μετά το Draco Sit Mihi Dux, δηλαδή δεν αλλάζουν τα δεδομένα αλλά βάζουν ένα λιθαράκι ακόμη στην σκηνή. Συμπερασματικά φέτος οι Gorath ξεπέρασαν όσα έκαναν πριν, ενώ οι Ondskapt και οι Nightbringer μάλλον όχι χωρίς όμως να έχουν χάσει πολλά.

Αγορά πιθανή, σίγουρα πιο πιθανή απο φετινό Ondskapt…πιστεύω θα του πήγαινε μια ακρόαση νύχτα σε επαφή μαζί της, όχι νύχτα στο σπίτι…

+100

-σε ολα βασικα πανω κατω-

Ήκουσον τελικώς Peste Noire κ είμαι σε θέση να εκθειάσω το Sanie Des Siecles… Το Folkfuck folie δε νομίζω ότι στέκεται στα ίδια επίπεδα… Πάντως είναι όντως αξιοπρόσεχτη μπάντα :slight_smile:

τεράστιος δίσκος από τη χώρα που ουσιαστικά πήγε μπροστά το black metal στα 00’s.

Έχω καναδυό παραδείγματα στο μυαλό π δείχνουν ότι ισχύει αυτό π λες, όντως… :wink:

ισχυει, η Γαλλια εχει βγαλει καταπληκτικα πραματα στα 00ς, αν βαλεις και τους DSO μεσα. επισης ο Νeige εχει βαλει τη χερακλα του και εδω, αν μπορουσε με καποιο τροπο να φυγει ο καραφλας απο Peste Noire και να ξαναρθει ο Neige και να παιζει μονο τετοια ριφφς (βλεπε 1:30 στο παραπανω κομματι) με κακο παντα ηχο, εγω θα ειμαι καραευχαριστημενος.

Δυστυχως ο τελευταιος καιρος ειναι απλα σ**** και δεν εχω ακουσει σχεδον τιποτα απο καινουργια. Το Ondskapt παντως τ ακουσα με καποια προσοχη, και περιμενα αρκετα περισσοτερα να πω την αληθεια. Καλο δλδ, θα τ αγοραζα, αλλα.

Nightbringer περιμενω να μαι σε μουδ, και να βγει σε βινυλιο για αγορα. Κυριως λογω εξωφυλλου

Κατα τ αλλα, ερχεται νεο Panopticon - ετοιμαστειτε, και ψαχτειτε οσοι δεν τους ξερετε, κυριως οσον αφορα το ντεμπουτο

απο τους δισκους που με κερδισαν πολυ ευκολα. Κι οι επομενες δουλειες (του) ειναι καλες, αλλα τουτο μ αρεσε καπως περισσοτερο Το νεο btw φαινεται να πηγαινει σε πιο μελωδικα (με την καλη εννοια) μονοπατια

Γνκ παντως ψιλοδιαφωνω στο οτι οι Nightbringer εχουν εστω και σε μια πτυχη τους την νοοτροπια των Wolves. Καταλαβαινω πως το εννοειτε, ισως μπορει να πει κανεις πως πιανουν ενα ακροδακτυλο του Diadem με τη λογικη που αναφερατε, αλλα και παλι πιστευω πως το υποβαθρο απο πισω ειναι διαφορετικο, σε θεμα feeling, μουσικης, γενικοτερα

έχεις απόλυτο δίκιο.στο 1:30 καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει μουσική συνέχεια μεταξύ των peste noire και των alcest.πάντως γαλλικό black metal στα 00’s όπως είπες είναι βασικά DSO.
ειδικά το σκοτάδι αυτού του δίσκου είναι απύθμενο.

Το τρομακτικοτερο πραμα με τους DSO ειναι πως γραφουν τη μουσικη συμφωνα με τους στιχους, κι οχι το αντιστροφο.

Angmar τόσο πολύ σ’άρεσαν οι Sleepwalker;