Εντωμεταξύ, καθαρά μουσικά, νομίζω θα ταίριαζε περισσότερο στο death metal thread.
Αλλά εδώ τριγυριζουν πιο μπάνικοι γιούζερς.
Βασικά, το θέμα είναι ότι αυτά που βλέπω να λογίζονται ως death metal τα τελευταία 15 χρόνια ουδεμία σχέση έχουν με μπάντες όπως οι Spearhead γι αυτό και θεωρώ ότι ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
Κακως βεβαια.
Υπαρχουν και καποιες μπαντες που τιμανε το σωστο death metal
αν και σχετικα αγνωστες.
Τι εδω τι στο αλλο θρεντ δεν παυει να ειναι δισκαρα το συγκεκριμενο.
…κι επειδή έχω φάει ένα σκάλωμα τελευταία με το Purulence των Acrimonious, θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα ότι θέλω το μπλακμέταλ μου να έχει τύμπανα. Πολλά τύμπανα που να κοπανάνε αλύπητα και ψαρωτικά. Όπως οι προαναφερθέντες ή οι Ruins Of Beverast ας πούμε. Όχι κατι παπαριες που ακουγεται το ξυσιμο μια κιθαρας και 2-3 τζουφια χτυπηματα στο βαθος.
Δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό, το Nattens Madrigal που αγαπώ εγώ τουλάχιστον δεν έχει 2-3 τζούφια χτυπήματα στο βάθος, και εκτός αυτού είναι ότι πιο αλύπητο και ψαρωτικό υπάρχει στο μπλακ μεταλ. Ηλίθιε!
Έβλεπα χωρίς να διαβάζω κάθε ποστ τις 10 τελευταίες σελίδες και, ομγ, με όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα ανα καιρούς για το μπλακμεταλ και τη θεματολογία του, βγαίνει άνετα μπροσουρα “ο μπλακμεταλισμός σαν ιδεολογία”.
Κωλώνω να πω για οποιονδήποτε δίσκο, θα τον έχετε πει σίγουρα. Τα ρέστα μου.
Μαλακίες έλεγα.
Με von και beherit έχει καθαρίσει κανείς ως μπλακμεταλλάς άνθρωπος.
εντάξει, ακριβώς το ίδιο που προτίθεμαι να κάνω τώρα έχω κάνει και για DHG βέβαια.
Αλλά με αυτούς τους τρεις έχει καλυφθεί όλη η φιλοσοφία του μπλακ μέταλ για μένα…
(τώρα μιλάει ο οπαδός μέσα μου, δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν ποστ μίσους. Αφήστε που βρίσκω αεροπορικά στο 300αρι κι εχω τσατιστει)
Παίδες μην ψαρώνετε…
Κατά πάσα πιθανότητα το live των VON είναι μούφα…
Εννοώ, το live θα γίνει αλλά το θέμα είναι ποιοι VON θα παίξουν…
Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί ένα company που λέγεται VON music group
και υποτίθεται ότι το διευθύνει ένα πρώην μέλος των VON ο οποίος δεν έχει παίξει φυσικά στα Satanic Blood / Blood Angel demos …
Μάλιστα στο myspace του αναφέρει την ημερομηνία της συναυλίας…
Επιπλέον σε διάφορα άλλα φόρουμ οι διοργανωτές αρνούνται κατηγορηματικά να πουν το line up των VON καταλήγοντας μάλιστα σε ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ του στυλ "τι σας ενδιαφέρει το line up, εμείς θα σας φέρουμε τους VON, πω πω VON, θα δούμε όλοι VON και άλλες τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ…
Ξέρω κι εγώ να το κάνω αυτό, φέρνω 2 φιλαράκια και παίζουμε τραγούδια των VON κάτω απ’το όνομα VON…
Επίσης ως γνωστόν ο GOAT έχει άλλη μπάντα αυτόν τον καιρό, τους VON GOAT, και ετοιμάζουν δίσκο στο ύφος των Demoncy απ’ ότι λέγεται, ο μπασίστας είναι αλλού γι αλλού και ο ντραμμερ απλά δεν ασχολείται με τη μουσική πια…
Καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι…
Και όποιoς γουστάρει κανονίζουμε Γερμανία το Νοέμβρη να δούμε VON GOAT μαζί με χίλιες δυό μπαντάρες ακόμα στο φεστιβάλ της Nuclear War Now…
Εξάλλου οι VON ήταν, είναι και θα είναι ο GOAT και κανένας άλλος καραγκιόζης ψευτομπασίστας που ίσως ήταν μέλος όταν πίνανε ακόμα γαλατάκι από μπιμπερό…
Οι Vandöd είναι Σουηδοί (μην τους μπερδέψετε με τους περίπου συνονόματους Νορβηγούς) και αυτό λέει πολλά για το blackmetal τους, το οποίο θαρρώ κινείται στα μονοπάτια των Dissection με κάμποσα death περάσματα αλλά και αρκετό mid-tempo heavy metal μέσα. Ενώ δεν μπορώ να πω ότι διεκδικεί τίποτα δάφνες πρωτοτυπίας, εν τούτοις με αιχμαλώτισε σε σημεία, κάτι με τις εναλλαγές των φωνητικών (gollum-death γρυλλίσματα-απαγγελίες/ψαλμωδίες), κάτι με τις πικρόχολες μελωδίες που κυριαρχούν, κάτι με τα ιντερλούδιά του.
Υποτίθεται ετοιμάζουν και καινούριο δίσκο, check yourself.