μαρεσεις … Αριοχ … εισαι ο νεος ψηφιακος μου φιλος
Υ.Γ αριοχ ε … πως σου ηρθε αυτο το ονομα ?
μαρεσεις … Αριοχ … εισαι ο νεος ψηφιακος μου φιλος
Υ.Γ αριοχ ε … πως σου ηρθε αυτο το ονομα ?
Αυτό πρόκειται για λάθος που έγινε στο ριπάρισμα! [-X
Το σωστό είναι “The Three Ravens” (οι τίτλοι στo Metal Archives είναι σωστοί, ευτυχώς). Η πλάκα είναι ότι και “tree ravens” βγάζει νόημα. :lol: Όπως και να 'χει, ο τίτλος είναι παρμένος από μια αγγλική φολκλορική μπαλάντα. Οι στίχοι βέβαια αποτελούν μια πολύ μα πάρα πολύ ελεύθερη διασκευή του πρωτοτύπου.
Καιρο εχω να κανω μια προταση κι εγω (χεστηκατε :p)
Το αλμπουμ των Γαλλων Malcuidant του 2005 (απο τοτε δεν εχουν κυκλοφορησει κατι αλλο) τους οποιους κατατασουν στο depressive αλλα δε ξερω γιατι,σε μερικα σημεια ισως φερνουν τα φωνητικα προς το ειδος αλλα σε γενικες γραμμες ειναι τα νορμαλ.Απο μουσικη πλευρα ανηκουν στη δεκαετια 90.Αυτα,δε περιγραφω αλλο…οποιος κανει κεφι ας ασχοληθει
Malcuidant - L’Hymne de la Ghilde
Το είχα ακούσει το cd παλίοτερα και είναι πραγματικά ωραίο δισκάκι!! Ωραίος ο prosatanic που το ανέφερε…:thumbup::thumbup:
δεν περιμενα να δω κοσμο εδω μεσα να ασχολείται με Malquidant … παντως με καταθλίψεις και τέτοια καμία σχέση δεν έχουν … πολυ καλή μπάντα Προσάτανε … πως και ? :lol:
Μη μου πειραζετε τον ψηφιακο Μπιμπι. Σπαει και τα δικα μου ουμπαλα ωρες ωρες =p αλλα τον αγαπαμε
Καπου εδω πρεπει να αναφερω μερικες συγκλονιστικα αναμενομενες split κυκλοφοριες
Ash Borer / Fell Voices
Panopticon / Skagos
Πανε τα λεφτα
Γεια σας!
Μηπως εχει μεταφρασει κανεις αυτους τους στιχους…
Seest thou how faith wrought with his works
And by works was faith made perfect?
…να μου πει κι εμενα γιατι ουτε η κοπελα στα αγγλικα δεν καταλαβε …
ιδου πως εγραψε η πιστη με τα εργα του
και απο τα εργα εγινε η πιστη τελεια?
αυτο καταλαβα εγω
τωρα για το seest δεν εχω ιδεα:)
To wrought προέρχεται από το work, όχι από το write.
Ιδού (ή δες - δευτερο ενικό του see ειναι το seest) πως δημιουργήθηκε (ίσως εννοείται ένα was εκεί ανάμεσα) η πίστη με τα έργα του και πως από τα έργα εγινε η πίστη τέλεια.
(επίσης ξανασκέψου την κοπέλα στα αγγλικά)
“Βλέπεις; Πώς η πίστη ενέπνευσε τα έργα του
και πως από τα έργα έγινε η πίστη τέλεια;”
ευχαριστω !! :thumbup:
Η παλιατζουροσύνη μου μεγαλώνει…κάθε χρόνο θα κάνω και ένα μεγαλύτερο βήμα προς το παρελθόν από όσο το βλέπω. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν αυτό με κάνει παροπιδιάρη αλλά σίγουρα φανατίζει ή διαμορφώνει.
Ο Νομιστεράκης αποθεώνει το Opportunistic Thieves Of Spring, άλλοι λέτε για τους Altar Of Plague ή τους Krallice ή το νέο Twilight αλλά τι να σας πω εμένα δεν με άγγιξαν ως σήμερα (αυτό δεν σημαίνει πως δε μου αρέσουν καθόλου, έτσι)
Τεσπά στο προκείμενο τώρα, φέτος την καταβρήκα λίγο με τους «άμπαλους». Οι Countess έκαναν ένα μέτριο άλμπουμ γεμάτο κουλό-riffs και ένα καλό κομμάτι αλλά τι να πω, εμένα κάτι μου ψέλλισε τελικά.
Από την άλλη τις τελευταίες μέρες έπαθα κρίση με το τελευταίο ep των Graveland.
2010-Cold Winter Blades
Η επική διάθεση παρέα με τα bm φωνητικά “πενηντάρη” παρουσιάζουν ένα τριαντάλεπτο που μπορεί να συνδέσει τα ?94-?95 με το σήμερα σε μια εμπορική διάσταση, οπότε και στα όρια της κιτς κατάστασης.
Τα In the Morning Mist & White Winged Hussary φτάνουν και περισσεύουν για να γίνει κατανοητό αυτό που θέλω να πω.
Πέρα από αυτό και επειδή κάποτε είχα ξαναγράψει για τον Rob Darken αρκετά πράγματα συμπληρώνω ότι εντόπισα κατόπιν παραίνεσης ειδικού το …Taur-Nu-Fuin… του 1994.
Αυτό ήταν το ντεμπούτο των Infernum που διατηρούσε τότε μαζί με κάποιον Capricornus. Εδώ τα Keyboards του (Icaunis όπως αυτοονομάστηκε) εκφράζουν την σκοτεινή ατμόσφαιρα, κοψίματα και φωνητικά συνδράμουν στο σύνολο και συγκριτικά με τις πολλές μπάντες της χώρας τους εκείνη την περίοδο (?94-?95) είχαν κάτι παραπάνω να πουν.
Το παρακάτω το ξαναβγάζω στην επιφάνεια αλλά έχει ελλείψεις, κατόπιν της παραίνεσης του ειδικού που προείπα είδα ότι έχω υποτιμήσει κάποια άλμπουμ (π.χ 2002-Memory And Destiny), βεβαίως δεν τα έχω ακούσει και γι αυτο συναίβει.
Όποιος φτάσει σε ειδική Graveland-μελέτη (:bye::blink:…δεν παίζει δηλαδή να υπάρξει τέτοιος αλλά λέμε), ας δει τι λείπει να το τσεκάρει.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=855547&postcount=2816
ξερει καποιος σε πιο δισκαδικο των Aθηνων μπορω να βρω το outrageous reverie above the erosion of barren earth των odem arcanum?ευχαριστω!
το μονο που εχω ακουσει απο graveland ειναι το fire chariot of destruction και το συνιστω ανεπιφυλακτα:thumbup:
σ’ευχαριστω plunderer για την πληροφορια.
Έχω φάει τρελό κόλημα με το τραγούδι που ανέβασαν οι Injekting Khaos (=ΣΦΑΓΗ=Καλύτερη ελληνική Black Metal μπάντα για μένα).
Μήπως ξέρει κανένας πότε θα κυκλοφορήσει η καινούρια τους δουλειά?Νομίζω μετά το καλοκαίρι όπως είπε και ο BBB.Γενικά όποιος γνωρίζει τίποτα ας σφυρίξει. 8)
φιλε plunderer πηγα στο δισκαδικο που μου ειπες και την πηρα την δισκαρα των odem arcarum το outrageous reverie above the erosion of barren earth!!!
για να σε ευχαριστησω θα σου προτεινω 2 μπλακ μεταλ δισκαρες!!!εγω παντως τις λιωνω!χε,χε,χεεεεεε!
λοιπον, το lawless darkness των watain!!! θεικη μπανταρα!!!εχω φαει κολλημα και πηρα τα απαντα τους!
και απο τους cry of silence το wandering through pagan times!!!ωραια pagan-ikia μπλακια!
τσεκαρε αφοβα!!!
Θα βρείς κρητική κάποιες σελίδες πίσω.Δεν ήταν και ΤΟ cd που περιμέναμε…
τα 2 τελευταια watain ειναι καρναβαλος μεγιστος, δωσε βάση στα παλιά που γαμάνε… whorecrown pm σε λιγο