Black Metal Albums

Τούτο εδώ μου έδωσε. Μάλιστα, έτσι όπως το είδα το πέρασ για blasphem-ιά. Τελικά μάλλον δεν είναι (ακριβώς) έτσι - άν κρίνω απο αυτά που μου λές. Όταν το ακούσω θα επανέλθω. Να σου πω, έφαγα ξενέρα γιατι πήγαινα (με στήση) να βρώ το angstridden και το Ep bohemian grove, αλλά δεν είχε τπτ απο τα δύο. Το angstridden το βγάζουν οι ίδιοι οι bowel απο την εταιρεία τους και μου είπε οτι την επόμενη που θα πάω θα το έχουν.

Επίσης: οι xasthur μου καλάρεσαν. Ε, άν και είναι καραόφφ τόπικ, το καλοκαιράκι γουστάρω πολύ Monster Magnet/Nightstalker/Kyuss (ελπίζω να μην φάω μπάν για αυτο). Αλλά αυτό που μου βγήκε τελικά ΟΚ απο μπλάκ για καλοκαίρι είναι το Ashes of angels (aosoth) αλλα πρέπει να έχει πέσει νυχτιά.

To Bohemian Grove το παίρνεις και από τους ίδιους πάντως, κοίτα στο myspace τους.

…Και σχεδον μιση τιμη απ’οσο το δινει στο Bowel :wink:

Καλά, αν δεν το ξαναέχει next time μάλλον κάπως έτσι θα γίνει η δουλειά. Είχε, βέβαια το ντεμπούτο αλλά Α) δεν το έχω ακούσει ακόμα Β) ήταν δύο παλλικάρια που απ’ ότι κατάλαβα για το EP ήρθανε αλλά πήραν τελικά το ντεμπούτο. Κάπου εκεί είδα οτι ξαναέφερε το Kenose (τι θεεϊκό βιβλιαράκι που έχει!!!) που την προηγούμενη μου το είχαν προλάβει και το άρπαξα μή το πάρει κανείς. E, συνίθως πάω με μιά λίστα είκοσι ονομάτων και πάντα κάτι παίρνω…

8)8):smiley:

Εξηγήσου!

Το εξωφυλλο του καινουριου Enslaved που το ανεβασαν στο myspace…

Αξίωμα ηθική οδίνη? :smiley:

edit: καλά, μόνο το εξώφυλλο δείξανε? Δεν είπαν τίποτα? ωραίοι ειναι κι αυτοί…

Υπομονη μην τα θες ολα στο πιατο :stuck_out_tongue:

ντάκς, δεν τους είπα και καμπούρηδες! :lol:

Προς το παρών μόνο το εξώφυλλο,πιστεύω αυτές τις μέρες να έχουμε και άλλες πληροφορίες. :slight_smile:

ganondorf να ακουσεις Sortsind ( vanvid) για να σου φτιαξει ακομα καλυτερα το καλοκαιρακι … :smiley:

και ετσι για το καλο , επειδη ξερω οτι αυτος ο μικροτσουτσουνος ο ολμαιτι Σε , με αγαπαει …εχω να πω οτι το Slaughtered Priest ηταν μετριο μεχρι θανατου . Το οτι παιζουνε mirage στα λαιβ δεν δικαιολογει χαρακτηρισμούς του στυλ " θυμίζουν aura noir". :stuck_out_tongue:

Ο Ungod τα σπαει πολυ περισσοτερο με Sad 8)

+1 8)

+2

• 100000000

[SPOILER]ελα πλακα κανω …

+3
[/SPOILER]

Spam και κακό αληταράδες !! :p:p:spam:

Splitάκι από Krohm και Tenebrae In Perpetuum με ωραία παγωμένη ατμόσφαιρα. Burzumοειδείς οι TIB και πιο “ατμοσφαιρικοί” οι Krohm. Για check it out.

M’αρεσε,αρκετα σαπιο και για νυχτερινες ωρες :wink: