Black Metal Albums

Έχει ιδέα κανείς αν παίζουν πουθενά στίχοι του Dialogue With The Stars των Blut Aus Nord?

edit:

The Royal Arch Blaspheme “s/t” [2010]

Συνεργασία Imperial (Krieg) και J.Gelso (Profanatica). Αναμενόμενα υπεράρρωστη ατμόσφαιρα, σαφείς αναφορές στις κανονικές τους μπάντες αλλά και σε Von ενώ λοξοκοιτάει πού και πού προς Darkthrone/Mayhem μεριά. Κάργα blackmetal στριφνή και ξερή παραγωγή, εντελώς διεστραμμένες ατμόσφαιρες. Θα έλεγα ότι είναι το project-απάντηση στην υπερκαμμενιά που έβγαλε ο Ledney με τους Havohej. Εμένα μια φορά με καθήλωσε.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540305478

http://theroyalarchblaspheme.hellsheadbangers.com/

Επικο black metal με ολιγη απο folk.Καταγωγη Αγγλια.Ισως να θυμησουν και πιο καφρους Primordial σε μερικους (ισως).Κυριες και κυριοι,οι Winterfylleth :stuck_out_tongue:

Αν και βρισκομαι στις αρχικες ακομη ακροασεις του phantasmagoria των limbonic art, μπορω να πω πως μου εχει αφησει θετικες εντυπωσεις και ακουγωντας τον κατα καποιο τροπο μου ηρθε στο μυαλο το in the nightside eclipse των emperor:-s!!
Οι ταχυτητες εχουν αυξηθει σε σχεση με το παρελθον(σε πολλα σημεια διακρινω ανελεητα blastbeat) μειωνοντας καπως το πομπωδες υφος που ειχαν και τονιζοντας περισσοτερο την ωμη βιαιοτητα την οποια ισως υιοθετησουν για το μελλον!! Βρισκεται πλεον πιο κοντα αν ειναι δοκιμος ο ορος στο <<blackmetal>>!
Ωστοσο, αν και μειωμενα, τα χαρακτηριστικα πληκτρα και οι στοιχειωμενες ατμοσφαιρες δεν εκλιπουν, και γνωμη μου ειναι πως αυτη τη φορα περιβαλλουν τα κομματια με περισσοτερη σκοτεινια απ’οτι σε παλαιοτερους δουλειες της μπαντας. Υπαρχουν αρκετα σημεια επικου και ανατατικου συμφωνικου μπλακμεταλ οπως και πιο εφιαλτικες-αρρωστες μελωδιες!! Και αυτες οι τσιριδες στα φωνητικα μου θυμιζουν και ολιγον suicidal-depressive καταστασεις:roll:!
Συμπερασματικα, στο συνολο της ειναι μια παρα πολυ αξιολογη κυκλοφορια η οποια ομως απαιτει αρκετες ακροασεις -αφενος διοτι δεν αποτελει και οτι πιο ευκολο σαν ακουσμα και αφετερου εχουμε να κανουμε με 72 λεπτα δισκο- για να σου προσφερει οσα αρχικα υποσχεται!!!Εγω τυγχανει να ανακαλυπτω ακομη <<καινουργια>>σημεια-λεπτομερειες που προηγουμενως μου ειχαν διαφυγει!!υπαρχει με λιγα λογια αρκετο ψωμι εδω!!

Μπλακ μεταλ γουίλ μπι ριμπόρν…

LOLess darkness

Άντε γεια.

Φίλε μου, ο Bowel το Σάββατο παρέλαβε κι άλλες κόπιες από το EP των Bohemian Grove. Επίσης κόπιες έχει πλέον και ο Dark Side.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Υ.Γ.: Κάποιος χρήστης σε ανύποπτο χρόνο είχε ρωτήσει για το Injekting Khaos που βρίσκεται στα σκαριά. Τα παιδιά μού δώσανε να ακούσω και τα πέντε καινούργια κομμάτια (περί τα 20 λεπτά η διάρκεια) σε μία version που είναι αρκετά κοντά στην τελική. Ο ήχος πολύ άμεσος και φυσικός. Δίπλα στις παλιές επιρροές της μπάντας, εγώ θα έλεγα ότι βρήκα και The One πινελιές. Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου όμως, χεχε… Όπως και να 'χει, φαίνεται πως θα πρόκειται για μία συνολική δουλειά υψηλού επιπέδου. \m/

Μου φτιαξες τη μέρα αδερφέ. :smiley: 8)

αγαπαω :stuck_out_tongue:

Άν κρίνω απο τα πολύ ανθρώπινα και φιλικά εξώφυλλα…Πηγάδια και κλειστοφοβία…

Edit: BLASPHEMY ΡΕ!!! All Hail Ross Bay Cult!!! All Hail “Reek Of Putrefaction”!!! (Μή μου πείτε οτι δεν επιρεάστηκαν απο αυτό! Θα πετάξω τα βυζά μου όξω και θ’ αρχίσω να τα δαγκώνω!

Edit 2:

AYTO…πάει να πεί ποστάρω έναν δίσκο. Για να διευκολύνω τον άλλο και όχι να του κάνω την ζωη δύσκολη. +1 ChrisP

VETUS OBSCURUM-BLOOD REVELATIONS(EP 2009)

αποφασισα και εγω μια φορα να αναφερθω σε εναν black metal δισκο και νατος λοιπον.παρα πολυ καλη δουλεια για πρωτη κυκλοφορια.μου αρεσε πολυ και τον προτεινω ανεπυφυλακτα.τωρα βεβαια μην περιμενετε να σχολιασω κατι για τον δισκο γιατι δεν ειμαι καθολου καλος.το αφηνω σε αλλους και κυριως σε prosatanic η plunderer οι οποιοι κατεχουν το αθλημα και εχουν τρομερο λεγειν:)(αν βεβαια ενδιαφερθουν και τον ακουσουν:p).αυτα απο μενα και ελπιζω να με προσεξετε:D

Το εξωφυλο κατι μου λεει,παιζει να το εχω ακουσει αλλα δεν θυμαμαι καθολου (αυτο βεβαια δε ξερω αν ειναι καλο για το αλμπουμ :p)

Εντιτ Οντως το’χω ακουσει.Θα ξανακουσω και θα σου πω φιλτατε.

:D:D:D
μπαντα απο USA οι οποιοι δημιουργηθηκαν το 1995 και κυκλοφορησαν μονο αυτο το ep.τουλαχιστον αυτο λεει το metal-archives:)

ξεθάβινγκ:

πούτσα βουτηγμένη σε λάβδανο.

Για φανς των Orcivus, λογικά θα έχει σκάσει μύτη και το one-man project του Perditor, με το όνομα Αrfsynd με τον ομώνυμο δίσκο. Από τα δυο κομμάτια που έχουν στο myspace τους εισέπραξα τυπικό orthodox, από αυτό που σε μένα δεν έχει και πολλά να προσφέρει πλέον. Παρόμοια είναι η γνώμη μου και για τον φετινό δίσκο των Orcivus.

ΥΓ. Πού είστε ρε Mortuus?

BACCHIA NERAIDA-TO THE TWELVE GODS OF OLYMPYS

οποιος εχει ακουσει τον δισκο ας πει 2 λογακια γιατι δεν ασχοληθηκα ακομη με αυτους.για οσους δεν γνωριζουν ειναι ελληνες απο την κερκυρα.
οριστε και το tracklist:
1.To Zeus
2.To Hera
3.To Athena
4.To Posejdon
5.To Apollo
6.To Artemis
7.To Dimitra
8.To Hermes
9.To Aphrodite
10.To Mars
11.To Hephaestus
12.To Hestia

αυτα απο εμενα.ευχαριστω για την κατανοηση:)

Νεοναζί της πούτσας.

εχει υποθει τιποτα για το καινουργιο Watain?

--------------------------------------------------------------------------

Καλό χειμώνα? με τόνους black metal
:bye::cold::walkman:

cradleofmaiden εμένα με καλύπτει ο chrisp στο παραπάνω…

(αν πάτε στο search by posts και βάλετε την λέξη που σας ενδιαφέρει σας εμφανίζει τα πάντα…)

Μην τολμήσεις να σταματήσεις την επαφή με Furze, κατά την γνώμη μου είναι η μπάντα που κατάφερε να κάνει αλλόκοτο το black metal της, μόνο με black metal…

Waters Of Ain και Chains Of Death είναι όμως κομματάρες και με έκαναν να αναθεωρήσω.

Απλά έφαγε την μπάντα και κάθε μπάντα που το κάνει η αλαζονεία.
Οπότε ρίξτε μπινελίκια δεν λέω αλλά ακούστε τα, λένε ανυπερθέτως.

@Plunderer: Δεν τιθεται καν θεμα να διακόψω επαφή με furze. No, not at all.

@Chris “καρδουλίνος” P:dizzy:: Πονεσε? Ε? Πες μου οτι πόνεσε να νιώσω καλυτερος άνθρωπος! pppllllzzzz

σορρυ guys, gannondorf εδω, απλα εχω μπει απο φιλο. smouch!

waters of ain απο το lawless darkness των watain=ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΠΟΣ!!!
ψαρωτικη εισαγωγη, εν συνεχεια χωσιμο με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ και εκει που περιμενεις να ολοκληρωθει το κομματι ερχεται και μπαινει ενα ΣΟΛΟ…ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!!!τετοια σολαρισματα βαζουν κατω τα μισα heavy, power(οπως θες πες με) γκρουπ!
φιλε armageddon…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΣΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ το LAWLESS DARKNESS!!!ανοιχτομυαλλο μπλακ μεταλ!!!