Αυτό το “8” δεν έχουν και οι ακριμόνιους στο άλμπουμ τους
Ρε μαν, Chains Of Death δεν υπάρχει στο δίσκο. :-s
Υπάρχουν Death’s Cold Dark, Reaping Death και Kiss Of Death (μόνο το Killed By Death λείπει) που δε μου είπαν και πολλά.
Απ’ την άλλη είχαν ένα κάποιο ενδιαφέρον τα Four Thrones και Total Funeral, αλλά ΟΚ για δυο αξιοπρεπείς συνθέσεις δεν πρόκειται να αλλάξει η γνώμη μου.
Όσο για το Waters Of Ain, γνωστός θαμώνας του τόπικ το έχει χαρακτηρίσει ξεπλυμένο. Κάτι πάει να κάνει αλλά μένει στα μισά. Το σόλο θα το χαρακτήριζα καταλλήλως αλλά υπάρχει και το ομώνυμο instrumental κομμάτι που είναι ό,τι πιο ξεκωλέ έχω ακούσει τελευταία από (κάποτε) σοβαρή μπάντα.
Πόνεσε, ήταν μαχαιριά.
Μόλις συνειδητοποίησα ότι μια μπάντα σαν τους Graveland απαιτεί αντίστοιχη ώρα ενασχόλησης με κάτι τόσο διαφορετικό σαν αυτό που (ανεξαρτήτως άποψης) κάνουν οι Silencer.
Come on, μπορείς καλύτερα…
Για την ακρίβεια έχουν έναν ουροβόρο όφι παραλλαγμένο σε 8.
limited digipack + Bonustrack “Chains of Death” (DEATH SS cover)
Δεν συμφωνώ για το Waters Of Ain θεωρώ ότι είναι οτι καλύτερο έγραψαν μέσα στα zeros (πλην Rabid Death’s Curse)
ωωω ενα ταπεινο χαμομηλακι!
Chrisp σελίδα 376…λαγωνικό είσαι.
Για πες τώρα που το άκουσες ολόκληρο?
Συμφωνώ εντελώς…και παίζει να ναι απο τις λίγες φορές που συμφωνώ τόσο
wintersun απο σήμερα το έχουμε όλοι…αλλά επειδή έχεις καταλάβει τι κουμάσι είναι ο Φέθρυ σου λέω ότι έχω σχέδιο να πάμε να του κλέψουμε το λαπτοπ παίζει να χει και το νέο Deathspell Omega μέσα…:o
Συνολικά το Blood Revolt είναι σα να ακούς τους Proclamation ή όποια άλλη Death/Black μπάντα θέλετε με φωνητικά Warrel Dane στο Dreaming Neon Black ξερωγω…
Αλλά Διάολε…πάει πάρα πολύ…απορώ με τον εαυτό μου δηλαδή…στο τέλος θα αγαπήσω πραγματικά και τους Primordial…
:lol: :lol: :lol: μεσα…
ναι,το εχω ακουσει 2 φορες απο χτες και πραγματικα σκοτωνει!!
2010-Clair Cassis
Λοιπόν ο “τρύπιος” Josh ή o wannabe “τρύπιος” Josh ένιωσε ότι τελείωσε με τους Velvet Cacoon και έκανε τους Clair Cassis (ειδικός Velvet Cacoonολόγος “απο αλλού” μου είπε μετά το Full-length αυτό διέλυσε και αυτούς αλλά δεν ξέρω αν είναι και οριστικό)
Τεσπά, δεν είχα πάρει ποτέ στα σοβαρά τους Velvet Cacoon, ομολογώ όμως ότι το Genevieve μου είπε πράγματα (zafrock κορυφαία περιγραφή “πούτσα βουτηγμένη σε λάβδανο” :lol:) τα περσινά όμως P aa Opal Poere Pr. 33 & Atropine δεν μου γέμισαν το μάτι, ειδικά το δεύτερο νομίζω είναι χαμένος χρόνος.
Τεσπά σκάει τώρα το Clair Cassis για το οποίο οι Velvet Cacoonολόγοι λένε ότι είναι βαρετό και δεν έχει συνθέσεις της προκοπής.
Η δική μου άποψη είναι ότι η μουσική των Clair Cassis δεν έχει ως στόχο ούτε το τραγούδι ούτε την σύνθεση αλλά το πλέξιμο μιας ζεστής ζακέτας/κουβέρτας η οποία θα σκεπάσει τον ακροατή/θεατή που ταξιδεύει σούρουπο σε μια μακρινή θάλασσα (εξώφυλλο). Αυτή η landscape νοοτροπία δουλεύει σαν ένα νυσταλέο και ξεκούραστο απόγευμα στ’ αυτιά μας και ίσως φτάσει σε σημείο να παράγει και κάποια αποτελέσματα. Κάθε νυσταλέο απόγευμα όμως όπως και αυτό που περιγράφω είναι βαρετό και τίποτε δεν μπορεί να το μεταβάλει, εξάλλου αυτή η βαρετοσύνη ή βαρετότητα (#-o) που το περικλείει μας δίνει και μια γλυκιά αίσθηση ξεκούρασης που ηρεμεί και γαληνεύει.
Highlight τα φωνητικά «μωρό που μυξοκλαίει» και το Pearls & Pinesmoke?
Το ζήτημα είναι ότι μετά από αυτό παίζει να μπω στην διαδικασία να δω και διαφορετικά όλο Velvet Cacoonικό έργο, είδομεν…
Έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος ν? ακούσω διάφορα άλμπουμ και να γουστάρω αλλά να τα παρατήσω μετά από 4-5 ακροάσεις. Αυτό είτε οφείλετε είτε στην ποσότητα των άλμπουμ που θέλω να παρακολουθήσω είτε σε ένα θολό οπαδισμό του "να μια νέα δισκάρα».Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανένα από τους λόγους αλλά σίγουρα δεν μου αρέσει να συμβαίνει.
Χαίρομαι που μπήκες στο κλίμα!
Πάντως ούτε εγώ έχω κάτσει να ακούσω προσεκτικά τα υπόλοιπά του, μάλλον τούτη εδώ είναι η ευκαιρία.
Εάν μου κλέψεις το λάπτοπ θα σε βρω. Ε.
όχι, δεν το έχω ακόμη το Deathspell, αν το είχα θα είχα κάνει ήδη παραληρηματικό comment κατά πάσα πιθανότητα…
Έλα μωρέ, λίγα τσίπουρα θες κι είσαι μέσα…
Χιχιχιχιχιχι, δεν κρατήθηκα 8)
Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο section του forum να το ποστάρω αλλά εγώ θα το κάνω…
Τι γνώμη έχετε για τους Repugnant?Προτείνετε κάποια δουλειά τους εκτός από το ένα και μοναδικό full length τους.
Φιλιά πολλά! :roll:
Kι εγώ μόνο αυτό έχω ακούσει, και φευγαλέα ένα σπλιτάκι με Kaamos που θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει, οπότε δεν εκφέρω περεταίρω γνώμη.
Αν κάνεις πάντως σερτς θα δεις ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα του deathster στο death metal thread και σε ένα άλλο με deathcore/death/hardcore προτάσεις (ή κάποιον άλλο παρόμοιο τίτλο)
:D\:D/
[SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]1996-Forlorn Ep[/FONT][/SIZE]
Πριν την κάνω για λίγες διακοπές ακόμα, λέω να σας στείλω για βρούβες
Βέβαια οι περισσότεροι είστε διακοπές αλλά εγώ έπαθα πλάκα και αυτομπινελίκιαζομαι που για μια ακόμα φορά είχα προσπεράσει κάτι καλό τότες.
Είμαστε στο 1996 οι Forlorn είναι μια από τις προσπάθειες που έγιναν παράπλευρα στους Gehenna όταν αυτοί έφτασαν στο πικ τους από μέλη τους και φίλους.
Οι πρώτες λέξεις που έσκασαν στο μυαλό μου ήταν Arcturus και Ulver, οπότε βάλτε κάτω τι μπορεί να έχουμε.
Από την μια πλευρά μελωδίες μέχρι και παραδοσιακές από την άλλη φοβερά φωνητικά άλλοτε υμνικά άλλοτε ανέμελα και όταν ή ώρα φτάσει μελωδικό black metal στην σοβαρότερη εκδοχή του, μια εκδοχή που πολύ λίγοι κατάφεραν μέχρι σήμερα.
Ένα καταπλήκτικό EP, που και εγώ το είχα αγοράσει παλιότερα εντελώς τυχαία (σαν πιτσιρικάς τότε είχα δεί στο οπισθόφυλλο το όνομα της εταιρίας, ‘‘Head Not Found’’ και είπα έ καλό θα είναι! ωραίο κριτήριο ε?:lol::lol:)
Μουσικά μου θυμίζουν και εμένα Ulver (έποχης Bergtatt) και ακόμα και σήμερα που το ξανακούω η παραγωγή και η μίξη του δίσκου είναι απίστευτη! Όλα τα όργανα ακούγονται καθαρά και ο ήχος είναι απλά ιδανικός!!
Κρίμα που δεν είχαν ανάλογη συνέχεια…(εκτός ίσως του ‘’ The Crystal Palace)
Τι έγινε ρε παιδιά?
Όλοι στα πλάτς-πλούτς γυρνάτε?
Yeap
Με εξαίρεση το Blood Revolt όλες οι άλλες μουσικές που ακούω εγώ τουλάχιστον είναι εντελώς τσουτσουπλούτσου
Αν δεν χειμωνιάσει πρώτα…
χεχεχεεχ
μία από τα ίδια Almighty!
Και όπως λέει ο dead,ας πιάσει πρώτα Οκτώβρης και βλέπουμε…
τι λετε ωρε παλικαροι,οταν θα χτυπησει το 40αρι βαλτε κανα Battles in the north και θα νιωσετε τo Νορβηγικο αερακι να γλυφει το κορμι σας!