@Βοιντερ: Γενικα γουσταρω αρκετα το στυλ της ολης Black ‘n’ Roll φασης. Π.χ. τους “I” του Abbath. Εχεις κατι αλλο παρομοιο να προτεινεις;
Βασικα δεν υπαρχουν και πολλα τετοια συγκροτηματα, γιατι στο χωρο του black metal οι περισσοτεροι προτιμουν τον ευκολο δρομο, δηλαδη σκατενιο ηχο απλα, και δεν πειραματιζονται λιγακι παραπανω. οι I του Abbath θυμιζαν black metal με Motorhead σε μενα. δοκιμασε τους Horned Almighty που ανεφερα στο τελευταιο μου ποστ, τους Kratornas
( www.myspace.com/kratornas ) και σε πιο χαλαρο στυλακι τους Chrome Division που ειναι side project του Shagrath απο Dimmu Borgir, και τελος τους SCUM ( http://www.scumband.com ).
Nαι αυτους τους SCUM λεω. δεν θυμαμαι να υπαρχει κατι αλλο μεταξυ black metal και rock και punk. και στη τελικη αμα γουσταρεις τοσο τους Ι τσεκαρε Immortal τα τελευταια τους.
Προσφατα ακουσα μια παρα πολυ περιεργη μπαντα με ονομα Striborg απο εναν φιλο μου που κολλησε μ’αυτους…
Oποιοι ψαχνουν να ακουσουν πραγματικα σκοτεινη αποπνικτικη ατμοσφαιρα ας τους τσεκαρουν!Καιρο ειχα να ακουσω τοση σαπιλα!Περιεργοι ηχοι,σαπια παραγωγη,cult αισθημα!Βεβαια δεν ειναι για ολες τις ωρες…
Ώπα! Αν μιλάμε για τους ίδιους Striborg τότε πως ακριβώς κόλλησε? Είναι απ τις πιο άθλιες και γελοίες μπάντες (one man βασικά) που έχω ακούσει!
Υπάρχουν και ανάλογα review “αποθέωσης” στο site:
καποτε τους ειχα ριξει ενα download λογω της αποθεωτικης κριτικης σε ενα “εγκυρο” site…ειναι απο τα λιγα album που εχω κατεβασει και εχω σβησει απο το pc μου…:lol:
2-3 κομματια ακουσα…ενταξει δεν νομιζω να τα ξανακουσω πολλες φορες… απλα ηταν οντως πολυ underground!!Τρελο γελιο στην κριτικη του rocking που γραφει για τα κανγκουρο :lol:!Ο αλλος τωρα τι βρισκει…αβυσσος…!!
νταξει αξιολογο αλμπουματσι, και προοδευτικο παρα πολυ, παει σιγουρα το ειδος σε αλλα μονοπατια,
πιο rock ισως, αλλα σ’αυτον τον ηχο εγω προτιμω ετουτο…
… και γενικα οποιοδηποτε αλλο απο Forgotten Τomb! ο Kvarforth το παρακανει με το δηθεν αυτοκαταστροφικο στυλακι που πλασαρει προς τα εξω, καταντα υπερβολικος και στο τελος ολοι αναρωτιουντε γιατι δεν αυτοκτονει επιτελους! στο συγκεκριμενο που ποσταρες, δε μαρεσουν τα πολλα Σουηδικα, θα προτιμουσα Αγγλικα φωνητικα περισσοτερο. στα lives παντως με Attila Csihar και Maniac που εμφανιστικε εγινε πανικος!!!