Black Metal Albums

Δεν ξεχνιεται !!!

ναι αλλα ξεχνας

*το ιδιο ειναι κ της αθηνας αλλα πιο κακογραμμενο

τώρα τι ακριβώς συγκρίνετε τώρα, τι σας αρέσει πιο πολύ; κάτι άλλο δεν υπάρχει να συγκριθεί.

15 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί τελικά το καινούργιο Nocturnal Depression, με τίτλο ‘‘The Cult Of Negation’’

Ετσι!Το αναμενουμε να σαπισουμε! 8)

Δε συγκρινω τιποτα! Ητανε μια αναποληση απλα (thumbs up σε Inhuman), επειδη το συγκεκριμενο ηταν και παραμενει το αγαπημενο μου live μεχρι σημερα. Το σχολιο πηγαινε στο οτι οι Arcturus σημαινουν για μενα πολυ περισσοτερα απο ενα Masquerade κι ενα Sham, αυτο το πραγμα βγηκε το '91, http://www.youtube.com/watch?v=3u3ogI_hSMk, κι εδω μεσα βλεπει κανεις την ουσια των Arcturus αυτουσια, επειδη περαν απο τα κολπακια που αναφερει ο BBB, η θεατρικοτητα που με μαγευει προσωπικα υπηρχε στη μουσικη τους πριν απο καθε τεχνασμα, πρωτου οι Ulver υπαρξουν καν σαν ιδεα, πληκτρακια, ριφφς και πραγματα απλα βγαζουν το ιδιο συναισθημα, δηλαδη, κι οταν παιξανε το Morax στη Θεσσαλονικη ενα δακρυ κυλησε μα τω Θεο. My hair is a bird, your argument is invalid με λιγα λογια, κιε δε λεω για το δικο σου Θοδωρη. =p

α, και.
Το συγκεκριμενο το χω συζητησει με καποιος απ εδω, αλλα επειδη καποιοι μπορει και να μη το εχουν μαθει, ο Will εφυγε απ τους Wolves In The Throne Room κι η μπαντα γυρισε στο παλιο της logo.

Ελπιζουμε σε επιστροφες τυπου Two Hunters ή και http://www.youtube.com/watch?v=AM3P7-tGoFA
Πολλα θελω και ζητώ. Ξερω.

Γιατί, ο Will έγραφε; Έχω την εντύπωση πως ο Nathan και ο Άαρον έγραφαν πάντα.

Αυτο δεν το ξερει κανεις στα σιγουρα, αλλα το αναφερω ετσι, επειδη κατι σα να μη μου κολλαγε καλα τελευταια. Υπαρχουν πολυ περισσοτερα πραγματα στο συνθετικο κομματι απ το ποιος γραφει ακριβως κι αυτο ειναι η δημιουργικοτητα και χημεια μεταξυ των μελων. Ωραιο το Malevolent Grain, καλο και το Black Cascade, αλλα ενταξει Diadem και Two Hunters δεν αγγιζουν ποτε και πουθενα. Ελπιζω να κατσει σε καλο αυτη η αποχωρηση, μπορει και οχι, βεβαια, θα δουμε. Εσυ θα τους δεις παντως moonακι, καιρος σου ηταν δηλαδη και περιμενω ν ακουσω αν εξακολουθουν να ειναι τοσο τελειοι live.

Εχει “βρει” κανεις το σπλιτ Skagos / Panopticon?

Εδιτ: Τωρα που ξανακοιταξα, παιζει να μην εχει κυκλοφορησει ακομα. O Panopticon θα κυκλοφορησει και νεο αλμπουμ στο 2011

Καποια νεα κομματια που ακουσα ηταν λιγο φανταστικα (περι του νεου Panopticon). Πιο μακρια ακομη απ το ντεμπουτο, αλλα φοβερες μουσικες και γενικα δεν ξερω, προτιμω να εχω 5 τυπους σαν τον Panopticon, παρα 40 κιτσαριδες που μπορει να βγαζουν οκ πραγματα, αλλα καταληγουν με μηδεν προσωπικο στιγμα. Εκεινο που κυκλοφορησε ειναι το split των Fell Voices με τους Ash Borer, το πουλαγανε στο tour και τα κερατα μου θελω να το χτυπησω οσο το δυνατον συντομοτερο. Περιμενουμε ωραιες εκδοσουλες στη φαση, το Hell III ερχεται οπου να ναι, η πρωτη δουλεια των River, και γενικα τσεκαρετε το τελευταιο Mania οσοι ψηνεστε για οικολογικες bm diy μουσικες, επειδη εχει αποσπασει το ενδιαφερον μου περισσοτερο του αναμενομενου. Το ειχα και στο playlist του μηνα που μας περασε.

Γεια σας, πέρασα να πω ότι το φετινό Profanatica κάνει πλάκα στο 95% των υπόλοιπων blackmetal κυκλοφοριών και στέλνει για σπίρτα (για αυτοπυρποληθούν) κάθε λογής μπαντούλες που θέλουν να λέγονται “άρρωστες”.

Ντάξει, αν κρίνω κι από την καήλα του Kembatinan Premaster, ο Ledney πρέπει να έχει σαπίσει εντελώς.

Περισσότερα εν καιρώ, θα αποκτηθεί λογικά μαζί με το ξαδερφάκι του (Royal Arch Blaspheme).

Aντί να ευχαριστήσω τον Πλαντερερ για την πρότασή του με πμ, ας μοιραστώ τη γνώμη μου εδώ.

Whirling - Faceless Phenomena (2010)

01 - Prelude (Intro)
02 - The Watcher
03 - Infinity Of Ghost’s
04 - Globe In Sway
05 - Night After Night
06 - I Bring…

Ευχάριστη έκπληξη αυτό το δισκάκι που βγήκε το Φλεβάρη. Είχα ετοιμάσει σεντόνι, αλλά κόλλησε το μόντεμ και μου το κατάπιε, οπότε θα είμαι πιο συνοπτικός.

[ul]
[li] Τελεί υπό την αιγίδα της μεγάλης των VB Ende σχολής, αλλά δεν το λες αντιγραφή σε καμία περίπτωση. Πιο πολύ ακούγεται σαν οι DHG του Supervillain να τζαμάρουν με τον Φένριζ, ενώ στο δίπλα δωμάτιο ηχογραφούν οι Virus.[/li][/ul]

[ul]
[li]Η δυσαρμονία του και η ατονικότητα εξυπηρετούν διαφορετικά συναισθήματα και ατμόσφαιρες. Όταν βαράει ο Τζραλ, ποτέ δεν καταλαβαίνεις ευθέως τι θέλει να σου πει, ενώ το state of mind του είναι σαν ένα πίνακα που ο καθένας τον βλέπει υπό διαφορετική γωνία. Ενώ αυτοί εδώ, είναι πιο άμεσοι, ή μάλλον για να το πω καλύτερα, πιο ορθολογικά παράλογοι. Δηλαδή, σου δείχνουν πως στην άκρη του τούνελ τους αχνοφαίνεται το φως.[/li][/ul]

[ul]
[li] Όλες οι συνθέσεις είναι πολύ καλοδουλεμένες, ενώ δείχνουν να χειρίζονται εξυπνότατα και τα όργανά τους. Ξεχώρισα τα πολύ καλά Τhe Watcher και Infinity of Ghost’s, αλλά και το I Bring… έχει κάπου στη μέση ένα ριφάκι με παύσεις και τονισμούς στις άρσεις που είναι ένα μίνι αριστουργηματάκι.[/li][/ul]

[ul]
[li] Συνολικά για πρώτη τους προσπάθεια είναι ενθαρρυντική και καλαίσθητη, μπορώ να πω πως θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον μέχρι να βρουν τον χαρακτήρα τους (πιστεύω πως θα το κάνουν αργά ή γρήγορα) :roll:[/li][/ul]

Αντε γεια και παλι στο μεγαλυτερο μερος της “ελληνικης σκηνης” απο τους Sad !!

Sad - Abandoned and Forgotten (2010)

Αλλά μην πεις ότι έχει και διασκευή στο Street Spirit των Radiohead…
:lol:

…Η οποια ειναι μια χαρα 8)

Άκουσα στο γιουτουμπ το εν λόγω έπος των Urfaust.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει από ποιον δίσκο είναι ή από ποιο split γιατί δεν το βρίσκω πουθενά;; :?

το λέει κάτω από το βίντεο, επίσης παίζει και το γκουγκλ

Μαλάκας και στραβός.

Θένξ.

Kαι αλλος στο ντατσουν !
Εχει και θρεντ στο Groups & Artists.
Μπες και αποθεωσε. :smiley: