Καλά είστε σοβαροί?
Ευτυχώς που βρήκα μόνος μου δηλαδή.
De Silence et d’Ombre - 3: The Fall [2010]
καλημερα, παρτε ενα ξαφνικο διαμαντι που εσκασε απο Γαλλια. δεν ξερω αν μιλησατε πιο πισω γι’ αυτο παντως ο τυπος που ακουσει στο ονομα F. ειναι ταλεντο. ειναι φανερο το νραμ μασιν, αλλα και που δεν ειναι, σε slagmaur, σε darksapce, σε limbonic art κλπ κλπ. που λετε εχει πιασει τα αργα σημεια των slagmaur, τα εχει φορτωσει με δομες τυπου blut aus nord, ξεραινοντας τον ηχο τους και τραγουδαει πανω τους με μπλακμεταλο ριβερμπ. οπου κανει πλατες το ντραμιν παντα παιζει ενα ντουμ ριφφ και διπλα τους καποια φωνητικα σε φαση minsk. δλδ παρολλες τις αργες συνθεσεις, το αλμπουμ χαρακτηριζεται και ως απροβλεπτο. το μονο του κακο ισως ειναι η διαρκεια, αλλα σε γεμιζει τοσο η ροη του που δεν σου παει να το σταματησεις.
Η περιγραφη του αποπανω ψηνει
Για να προσθεσω κατι
Vasaeleth - Crypt Born & Tethered to Ruin [2010]
Βλασφημια, λασπη στη ψυχη, σκτα στους τοιχους, blackodeath σε υφος, προσοχη, death metal μπορει και να το λεγε κανεις βεβιασμενα, αλλα ειναι ενα πραγμα μαυρο, αραχνο, κλεβει παγκαρια και σπαει στο ξυλο γιαγιαδες. Αμερικανοι, τι αλλο θα τανε, οπως οι περισσοτεροι Καννιβαλοι αυτης της φασης. Τ ακουσε κι ο Πλαντερερ κιε γουστερνε ασχημα χθες το βραδυ, ακουστε το κι εσεις, επειδη εκει που αλλοι παλευουν να μοιασουν κακοι, οι Vasaeleth τους μετατρεπουν σε παιδακια. Εχθες χτυπησα το LP και περιμενω να το απολαυσω το συντομοτερο και σε φυσικη μορφη.
http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540279415
Genre(s)
Death Metal
Lyrical theme(s)
Death
[-X
Χαζομαρες λεει, black/death ειναι. Αυτη η Archgoatιλα που μυριζει δεν ειναι death. Να τ ακουσεις και μετα ν αποφανθεις κυριε μου, θα περιμενω!
κάνει λάθος το αρκάιβς έχει δίκιο Angmar, οι Vasaeleth είναι σα να ακούς Archgoat αλλά με πιο πηγαδίσιο ήχο.
Πηγαδισιο. Σωστη παρατηρηση αγαπητε. Η αληθεια ειναι πως εχει μπολικο death metal μεσα, αλλα εχει και κατι κιερατα ρε παιδι μου που ξεπροβαλουν εκει στο πλαι.
Tο εχω κατεβασει εδω και καιρο.
Θα το ακουσω καποια στιγμη.
μπορω να δωσω ενα συν συν στον deathter αλλα δεν το κανω γιατι το επιχειρημα του το εδωσε με χαζο τροπο (metal archives … jesus fakin christ man)… παντως μπορουμε να συζητησουμε το κατα ποσο μπαντες οπως προφανατικα κ αρτσγκοατ μπορουν να χαρακτηριστουν death metal …
Ωραία, ξεκίνα!
Ελα μη με τρολλαρεις τωρα. Δεν εννοησα αυτο και το ξες.
Δεν ξέρω αν τους γνωρίζεται …:vibrate: θα “ανεφερθω” εκτενέστερα σε λίγο …
Είναι το δεύτερο album τους! Όσοι δεν τους ξέρετε είναι δημιούργημα του Neige γνωστού από τις δουλειές του με τους Peste Noire αλλα και φυσικά με τους Alcest! 8) … Είπα να ξεφύγουμε λίγο από τη σαπίλα του Black/Death US. Γί’αυτό και ποστάρω το συγκεκριμένο band Για τους μη κατέχοντες τα παλικαρια παίζουν black με post περάσματα και έχει μέσα και αρκετό shoegaze! Ναι καλά ακούσατε shoegaze από την εποχή που βγήκε στην Μεγάλη Βρετανία. Το feeling που κυριαρχεί στο καινούργιο album είναι το ίδιο depressive με του πρώτου! Η μονη διαφορα είναι ότι έχουν προστεθεί περισσότερα καθαρά σημεία post αλλα είναι εξίσου καλά! Οι fans των Agalloch και Alcest αλλα και άλλων τέτοιων band παρακαλώ να το ρίξουν ένα άκουσμα! Cheers :drunk:
ωραιος ο απο πανως αν κ πολυ χαιπ μπαντα … το προηγουμενο δεν επεισε. Να προτεινω και γω με αναλογη περιγραφη τουτο
προμις δεν σε τρολαρω αλλα δεν εχει κ νοημα …
Tετοια φαση ειναι κι αυτο; Οι Lantlos btw δεν ειναι μπαντα του Neige, απλα συμμετεχει εκει. Και το δευτερο ειναι μακραν καλυτερο σε σχεση με το πρωτο (που οντως εχεις δικιο, δεν πολυεπεισε). Αν δεν το χεις ακουσει, πρεπει…
Μπορω να πω οτι μ αρεσε ενα κλικ περισσοτερο σε σχεση με το φετινο Alcest, παντως. Κιε These Nights Were Ours, ποσο πιο τελεια φωνητικα θα μπορουσε να κανει εκει. Θειλες, στιχαρες, κι ανατριχιλες.
Καποια στιγμη θα κανω ενα εκτενες ποστ με postoblack προτασεις, εχουν βγει διαφορα που μ απασχολησαν, αλλα θελω να κατσω να τα οργανωσω οπως πρεπει καποια στιγμη…
Edit: Σε αλλα νεα παντως, αυτο, σκιζει τη γη στα δυο. Το περιμενα σ αναμμενα καρβουνα και δεν απογοητευσε - το αντιθετο μαλλον. Ανυπομονω για τη βινυλιακη εκδοση.
Και παναθεμα με βγηκε το Bosse-De-Nage σε CD. Παει κατ ευθειαν για αγορα μαζι με το pre-order του Panopticon/Skagos. 2-3 κομματια που χα ακουσει εδω κι εκει ηταν υπερτατα, οποτε χλωμο να μη μας βγει σουπερ. Το “Seeing” ειδικα ητο απιθανο.
ΒΒΒ αγορι μου διαβαζουμε και κανα ποστ πριν την πουμε σε καποιον.
Οπως γραφω δεν το εχω ακουσει ακομα απλα θυμηθηκα οτι το LP το
εβγαλε η Blood Harvest εταιρεια που ειδικευεται στο death metal και μου
εκανε εντυπωση και εψαξα την μπαντα στο archives.
Angmar γραψε και ποιες ειναι οι μπαντες ρε.Στραβολαιμιασα να’ουμε.
ρε φιλε τι πραμα ειναι τουτο;
Τον θεωρώ απλά εξαιρετικό δίσκο.
Ash Borer / Fell Voices split.
Όπως το περιέγραψε ο φίλος.
Εκμηδενιστηκα, ιδιαιτερα οσον αφορα τη πλευρα των Ash Borer. Για το demo κοιταξτε πιο πισω βσκ, κατι πρεπει να χα γραψει. Εδω αρχισαν να φτιανουν το υφος τους καπως περισσοτερο, πιο μεστο, πιο δεμενο, πιο στιβαρο. Κολλαει αψογα με τη πλευρα των Fell Voices και πραγματικα δεν ειναι υπερβολη οταν λενε πως αυτοι οι δυο ειναι η αφροκρεμα της Κασκαδια ετουτη τη στιγμη. Κανεις δε ξεπερνα για μενα τους Sleepwalker βεβαια. Εβγαλαν κι αλλο demo φετος μπερδεγουει κιε πρεπει να το ακουσω, εκαναν και live. Ουσιαστικα προκειται για ηχογραφησεις που ειχε κανει ο drummer των Fell Voices πριν καν ξεκινησει να παιζει με τους Fell Voices και τα βγαζει προς τα εξω σιγα - σιγα, ως CDr releases. Βγαλανε αντιστοιχα κι οι Ash Borer & Fell Voices απο μονοι τους δηλαδη, κριμα που δεν επενδυω σε τετοια, εκτος κι αν το κοστος βγαινει εξωφρενικα χαμηλο. Στα του θεματος ομως το αποπανω ειναι και Κασκαδια, ΚΑΙ black metal, υπνωτικο, εντονο, οτι πρεπει για τις νυχτες του φθινοπωρου, αλλα γενικα μην το ακουσετε και πολλοι γιατι ως γνωστο τα καλα τα κραταμε για εμας. Κλοπιραιτ στας φρασεις.
Μπραβο φιλε.και γαμω τις μουσικες παιζουν .επιτελους κατι ενδιαφερον μετα απο negura bunget…πολυ ωραια προταση .μπραβο