Black Metal Albums

Κανα νεο απο το στρατοπεδο των Immortal ? Θα βγαλουν δισκο τελικα ?

λοιπον, δωστε βαση αγαπητοι blackmetalαδες του forum στη παρακατω εξισωση:

Leviathan - Massive Conspiracy Against All Life = Lurker of Chalice 2 :!: :!: :!: :!:

Φαίνεται ΥΠΕΡ ενδιαφέρων μπορώ να πω. :!:

Σοβαρα ? Το Lurker Of Chalice ηταν απιστευτο πραγματικα.Με κερδισε αμεσως σαν
ακουσμα.Ενω οι Leviathan ειναι πιο δυσκολοι καπως.

λοιπον αφου το ακουσα κι αλλο μπορω να πω λιγο καλυτερα την γνωμη μου. προσωπικα μου θυμισε Lurker of Chalice στα σημεια που κανει διαλλειμα (αφου ο Wrest δεν το προοριζε για κυκλοφορια σαν Leviathan), αλλα ΧΩΡΙΣ τοσα πολλα depressive κι ατμοσφαιρικα στοιχεια. αυτο που εχει απο Leviathan ειναι το γρηγορο και δυνατο παιξιμο σιγουρα. προσωπικα εγω συνεχιζω να γουσταρω ακομα το πρωτο Lurker of Chalice περισσοτερο αλλα κι ο συγκεκριμενος δισκοτας αξιζει να του ριξετε μια ματια, εστω και λιγο αν γουσταρετε τις δουλειες του. δειτε το δηλαδη σαν μια μιξη των συγκροτηματων του αυτων…

Το Leviathan το κατεβασα αλλα δεν το ακουσα.Το τοπ-10 του Metalstorm.

1.   Rotting Christ - Theogonia  	 

2. Mayhem - Ordo Ad Chao
  3. Shining - V - Halmstad
  4. Watain - Sworn To The Dark
  5. Anaal Nathrakh - Hell Is Empty And All The Devils Are Here
  6. Dimmu Borgir - In Sorte Diaboli
  7. Sigh - Hangman’s Hymn
  8. Deathspell Omega - Fas - Ite, Maledicti, In Ignem Aeternum
  9. Drudkh - Estrangement
  10. Marduk - Rom 5:12

Αυτη η λιστα ερχεται να δειξει το ογκο των καλων κυκλοφοριων του μπλακ μεταλ.
Χαιρομαι για την πρωτη θεση των δικων μας RC.Οι Mayhem πολυ σωστα ειναι τοσο ψηλα.
Εντυπωση μου προκαλει η υψηλη θεση των Anaal Nathrakh (νομιζα οτι μονο εγω και ο νιχιλιστ
τους ακουμε) και η χαμηλη του Deathspell Omega.Επισης χαιρομαι για την υπαρξη των Drudkh
στο τοπ-10.

ενταξει η λιστα ειναι για γελια…μονο και μονο που εχει τιποτενιες μπαντες του στυλ drudkh kai marduk επισης το sigh κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλη πατατα!και το rc καλο αλλα οχι και για πρωτη θεση ουτε καν για 10αδα!οχι και αγνωστη μπαντα οι annal nathrakh ρε παιδια πολυς κοσμος ακουει!

Sigh & Dimmu Borgir μεσα?
για τους 1ους δεν αναφερομαι καν δεν ειναι black
οι 2οι δεν ειναι πλεον…αλλα ας οψεται το παρελθον και το satanic image
το Deathspell Omega μαρεσε πολυ , ενταξει το Theogonia αη*ε και εδειρε και το Ordo Ad Chao καλο αλλα οχι και τοσο ψηλα κατα την γνωμη μου παντα

Οι Sigh πλέον δεν είναι black. Άκου λίγο τα πρώτα τους και θα εκπλαγείς. Οι Borgir δεν ήταν ποτέ black. Θα το ήθελαν πολύ όμως.

ενταξει οι Sigh εχουν το avant-gardeλικι λιγο μεσα , δεν ξερω ,δεν εχω πολυακουσει αλλα πιο πολυ heavy metal μου φανηκαν κατι σαν Mercyful Fate
οσο για τους διμου οντως εχεις μεγαλο δικιο

Οι Borgir τι παίζουν?

Σοβαρά το ρωτάω, όχι ειρωνικά

Symphonic Black Metal παιζουν στην πιο mainstream και commercial μορφη του ομως, οσο δεν παει αλλο!

οσον αφορα τη λιστα νταξει μη κολλατε εκει, τα παιδακια ακουνε γενικοτερα Metal οχι μονο Black οπως εσεις εδω, και ισως ειναι και μικρες ηλικιες οπωτε τωρα ψαχνονται σιγα σιγα, γι’αυτο μπαινουν κι εκει εξαλλου να ενημερωθουν κλπ.

οι Anaal Nathrakh φιλε Deathster εχουνε γινει πλεον αρκετα γνωστοι εκει εξω, και ειναι απο τα συγκροτηματα που ακουει ανετα ο αλλος, το image τους δεν εχει κατι “τρομαχτικο” ή εξωπραγματικο οπως τα περισσοτερα σε αυτο το ειδος, ετσι ελκυει κοσμο πολυ περισσοτερο. βαλε και σ’αυτο το οτι ειναι οι καλυτεροι απο Αγγλια (μαζι με Cradle of Filth οσον αφορα το θεμα των φαν παντοτε) κι ο Mick πουλαει και καταλαβενεις οτι το καναν το μπαμ τους και πετυχαν αυτο που θελαν… το μονο που απομενει τωρα ειναι να δουμε που βαδιζουν μουσικα και τι αλλο μπορουν να προσθεσουν…

για το Theogonia που ψηφισαν πρωτο παντως, καταλαβενω παρα πολυ καλα το λογο που το καναν. ειναι κατι καινουργιο στο χωρο αυτος ο ηχος και λογικα εντυπωσιασε κι αρεσε σε παρα πολλους! ουσιαστικα εξελιξαν το μελωδικο black metal οι Rotting Christ, αν και καποιοι τους χαρακτηριζουν απλα dark metal.

τελος για Deathspell Omega που μπηκαν σε χαμηλη θεση, ισως δεν μπορουν να αναγνωρισουν και να γουσταρουν αυτο το στυλακι απλα. οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολοχονευτη λιγακι η μουσικη τους, ειδικα στο τελευταιο τους αλμπουμ! γι’αυτο και βλεπουμε τους Watain πιο ψηλα, ο ηχος τους θυμιζει παλιους Dissection κατι που λειπει απο το κοσμο και γιαυτο και τους προτιμανε περισσοτερο, περα απο την ιδεολογια και το μυνημα που προσπαθουν να περασουν παντωτε…

Εναλλακτικο account του καργια.Καλα αγορι μου τιποτενιοι οι Drudkh (δεν συμφωνω αλλα τελος παντων)
αλλα και ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στον χωρο του black και το πιο σταθερο εκ Σουηδιας ?
Μην λεμε οτι θελουμε…

Σε οσους μου ειπαν για τους Anaal Nathrakh το ειπα αυτο γιατι τους γουσταρω τρελα αλλα δεν παιζουν
και μελωδικο μπλακ.Αυτο που παιζουν ειναι πολυ ιδιαιτερο και αρκετα καφρικο.

οι μεν drudkh αντιγραφουν burzum οπως to 70% toy black metal και το κανουν υπερβολικα βαρετα(και το οτι εχουν ενα ελαχιστο folk στοιχειο πιστεψε με δεν μου λεει τιποτα!)…οσο για τους marduk ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα που ψαρωνουν με την παρτη τους χαζομελωδιουλες επικαλυμενες με blast ειναι
…τεσπα γουστα ειναι αυτα!

gia ton mpoutso kyklofories, akoute agamhtoi !

συμφωνω για Drudkh, διαφωνω για Marduk. σε καποιους αρεσουν οι μελωδιουλες αυτες που λες. ειδικα τωρα με τον Arioch θα μπουν στο σωστο δρομο :slight_smile:

Twilight (US) - Twilight

Έχω καβλώσει με δαυτο σήμερα, το έχω ακούσει 2 απανοτές φορές. All-star μπάντα στην οποία συμμετέχουν οι:

Wrest (Leviathan, Lurker of Chalice)
Imperial (ex-Bael (Fra) (session), ex-Demonic Christ (live), ex-Devotee (US), ex-Hidden (US), ex-Judas Iscariot (live), March into the Sea, ex-Nachtmystium, N.I.L., ex-Weltmacht, Angelkunt, Imperial (US)/Krieg)
Hildolf (Draugar)
Aaron Turner (Old Man Gloom, Isis (US), Lotus Eaters, House Of Low Culture, Drawing Voices)
Blake/Azentrius (ex-Ezurate, Nachtmystium, Krieg, ex-Helms Deep (US))

Σε μια φάση λέει στο archives οτι ήταν και ο Malefic.

Υ.Γ.: To White Fire Under Black Text είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει τελευταία. 8)

Νομιζα οτι στους ειχα πει τους Twilight.Ωραιος δισκος.Η Αμερικανικη σκηνη μας
εκπλησσει ευχαριστα τον τελευταιο καιρο.

Που ακριβως αντιγραφουν οι Drudkh τους Burzum.Το ειχα διαβασει και στο
Χαμμερ χωρις καμια αιτιολογηση.Τελος παντων.Ετσι και αλλιως μαρεσουν και οι 2 μπαντες.
Ειδικα τους Burzum τους λατρευω.

Πρόσφατα άκουσα το “Between Two Worlds” των Ι του Abbath και μου φάνηκε μεγάλος δίσκος. Βλέπω πως το rocking έχει κάνει κριτική που κινείται στα ίδια επίπεδα και πιστεύω το έχετε ήδη τσεκάρει οπότε δε λέω κ τίποτα νέο… Άν κάποιος πάραυτα παρέλειψε να το κάνει, συστήνεται πολύ άσχημα! Μα πολύ λέμε… :wink:

Φοβερος δισκος το Ι οντως!!!Mountains…