Black Metal Albums

Αχαχαχαχχα :lol: εχει και σταυρουδακι για να ειναι εντελως ον τοπικ. :lol:

Τρια πραγματακια μιας και του ριξατε bump! Πρωτον, το ακουσα το αποπανω του Prosatanου επειδη ειδα οτι παιζει ο τυπος απο Fortresse, ωραιο!, εχω την εντυπωση πως δε μ αρεσε οσο αρεσε σε σενα, αλλα γουσταρα αρκετα.

Κατα δευτερον, επειδη ειναι αρκετοι εκεινοι που γραφουν στο forum και δεν τσεκαρουν συχνα την κεντρικη, υπαρχει κριτικη για τον Παρακλητο κι ενταξει, επειδη αρκετοι με ρωτησαν γιατι βγηκε τοσο μεγαλη, την εγραψα με το σκεπτικο οτι αποτελει το πρωτο offering που θα γουσταρει το ευρυτερο κοινο. Οι περισσοτεροι που δεν ειχαν ασχοληθει με το group πρωτυτερα δεν εχουν σαφη ιδεα του τι ακριβως ειναι οι Deathspell Omega, ε και κατι τετοιο επιχειρησα να περασω. Πληρη αποψη κανεις δε σχηματιζει, αλλα ειναι αρκετη για μια σφαιρικη οψη του θεματος.

Τριτον, επαιξε μεγαλη κωλοτουμπα με Von Goat, πατησε και Profanatica και ολα, κι ειμαι abalo που δεν το χα λατρεψει νωριτερα.

Profanatica όχι, δεν πάτησε.
Το αγγίζει όμως.

Η αληθεια ειναι οτι τα βλεπω σαν δυο τελειως διαφορετικα albums (πρωτα απ ολα, για μενα, αυτο που απογειωνει το Von Goat ειναι οι μελωδικες του στιγμες στα σημεια που μπαινουν γιατι ερχονται δενουν μ ολα τα υπολοιπα και ηξγφδφηδσ), αλλα απο την αλλη στο ιδιο πεδιο ανηκουν, θεωρητικα, οποτε θα τα βαζα στο ιδιο τσουκαλι ουτως ή αλλως.

Εικόνα από στρατόπεδο συγκέντρωσης στη λειψία μόνο σε κουβέντα για μπλακμεταλ μπορεί να είναι οντόπικ.

:thumbup:

Νοιωθω πως ασυναισθητα πεταξα χοντραδα, που οκ, διαφορα πραγματα μοιαζουν περισσοτερο / λιγοτερο / ή και καθολου χοντρα στον καθενα για διαφορετικους λογους (για το δικο μου σχολιο στεκομαι στο πρωτο), αλλα αυτη ειναι κουβεντα ασχετη με το τοπικ. Εξκιουζ μι οπως και να χει. ;-s

Με σταυρό? Δε νομίζω

Αλλά μην παρεξηγηθούμε “πλάκα” κάνουμε.

Οχι εχει δικιο, καποια πραγματα δεν ειναι αστεια. Αλλα ενταξει λογικο να υπαρξουν αθελα χοντραδες λογω λογοπαιγνιων κλπ.

Νταξ, γαμάει το σύμπαν, 13 κομμάτια, 33 λεπτά, ριφάρες, old-school σατανίλα, τίτλοι τύπου [I]Gag Reflex[/I] (:bow:) και γενικά ΜΟΝΟ γκάζια και κάβλες.

Βασικά προσφέρεται για στοιχήματα σχετικά με το πόσες μπύρες προλαβαίνεις να πιεις όσο διαρκεί ο δίσκος και άμα έχει και θηλυκό η παρέα, play again και εκτροχιασμένα άγριο σεξ παράλληλα.

Αυτό το εξώφυλλο να μην είχε μόνο…

:drunk:

Των δικών μας των Tribe of Neptune το άλμπουμ(Γνώσις)
το ακούσατε?Αν και δεν είναι και πολύ του στυλ μου όλο αυτό το depressive,ambient- δεν ξέρω και πως λέγεται- black, μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.

εντιτ:πρέπει να το ακούσω και το Impaled Nazarene κάποια στιγμή

Να πω την αληθεια για το Impaled Nazarene δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα μεχρι στιγμης, αλλα επιφυλασσομαι, επειδη αν δεν τ ακουσεις μονος σου για να κρινεις ποτε δεν ξερεις. Θα του δωσω μια ευκαιρια οπως και δηποτε, μονο και μονο λογω του επερχομενου live.

Μιας και το πιασαμε ομως, εκανα ενα search να δω τι παιζει και δεν ειδα να εχει γινει καποια σχετικη αναφορα, οποτε,

Belial - Wisdom of Darkness

Μπαντα που σχηματιστηκε απο βασικα μελη των Impaled Nazarene & Mythos, θεικο EP, προσωπικα δε μπορω να βρω το παραμικρο ψεγαδι. Γενικα η πλαστιγγα γερνει περισσοτερο προς τους Mythos, τσεκαρετε γιατι δε νομιζω πως υπαρχει ανθρωπος που ακουει αυτη τη μουσικη και δεν προκειται να του αρεσει ως κυκλοφορια.

Στοίχημα ότι τα άκουσες από τη νέα κάστα των bm κουλτουριάρηδων που θεωρεί παρωχημένο μέχρι και το προπέρσινο Virus.

Ο δίσκος απευθύνεται σε extreme metal φανς που έχουν απηυδίσει από τη συνθετική μετριότητα της πλειοψηφίας των σύγχρονων κυκλοφοριών.

lol καμια επαφη, τα ακουσα απο το μονο ατομο που εμπιστευομαι πληρως τη γνωμη του οσον αφορα Impaled Nazarene, κι ουτε τρουιλας ειναι ουτε κατι αναλογο. Ενιγουει θα τ ακουσω κι εγω, κατσε να ριξω ενα σπιν παραπανω σε μερικες κυκλοφοριες γιατι θελω ν αφομοιωνω και τπτ στη τελικη.

Γιαννη μονο Morbid Angel δεν εχεις ποσταρει σε αυτο το θρεντ !

Κράτα και τους Fäulnis και θα με θυμηθεις! :wink:

Καλα σ αυτο θα διαφωνουμε για παντα ;p κατι Mythos πχ ποτε δεν θα τους θεωρησω καθαρο death metal, black/death εμενα μ φαινονται κι ετσι θεωρουνται δλδ, κακα τα ψεμματα.

Edit: Τωρα που το καλοσκεφτομαι, ομως, δεδομενου αναλογιων, εχεις ενα δικιο. =P

Wargoat:Η ελληνική απάντηση στους Archgoat
Έχουν κυκλοφορήσει 2 demo το 2007 και 2008 και κινούνται σε παρόμοια μονοπάτια με τους Φινλανδούς τόσο μουσικά όσο και σε θέματα αισθητικής.Να και οι αποδείξεις, εξώφυλλο και τίτλοι τραγουδιών

Desecrating Mary’s Dirty Cun
Cum Your Jesus Christ
Satanic Katharsis
Hellstrike of War
και το κορυφαίο
Goat Gestapo

Ακουστε [B]Mortualia[/B] ρε.

μαν καποια απο τις δυο μπαντες δεν εχεις ακουσει αρκετα … εκτος κ αν το βασιζεις στο ονομα και το εξωφυλλο ξερω γω

[B]2010-Ascension-Consolamentum[/B]

=D>
το απο πάνω θα έρθει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος…
Το ep έσκασε…