Black Metal Albums

γαμει οντως και δεν εχω ριξει τοσους μηνες τους voivod στη κουβεντα. ελεγα θα τ αναφερει κανεις, δε θα τ αναφερει. παπακια τελικα

παιδια δεν ξερω αν το χετε καταλαβει, αλλα αυτα που προσκυνατε δεν ειναι και πολυ μπλακ μεταλ. οι voivod επηρρεασαν vbe και τα επαιξαν πριν απ ολους ουσιαστικα

μεταξυ σοβαρου κι αστειου το αποπανω αλλα φλειμ φλειμ φλειμ! :lol: προβληματιστειτε.

είδες που δεν ξέρεις ούτε ιστορία … οι αρχαίοι έλληνες τα παιξαν όλα … άκου λίγο καβίρ μάθε μπαλίτσα αγόρι μου

αυτο ομολογω πως δεν το περιμενα. ενταξει λοιπον. παω να βαλω νταιμενσιον χατρος.

Kαλά γενικά συμφωνώ με Angmar και περί ιστορικότητας του bm και περί beherit, αλλά δεν μπήκα να γράψω αυτό.

Ωραία περνάτε πουλάκια μου εδώ μέσα, τι έχασα ρε γαμώτο:lol:

Το καλύτερο πάντως το προσπεράσατε.

Klαίω:roll:

Tέρμα το oφτόπικ, δεν έχω κάτι να γράψω γιατί τον τελευταίο μήνα ακούω [I]μόνο[/I] τα Dragged into sunlight και negative plane, οποτε έχω βγει εκτός μόδας.
Cheers, παίρνω ποπ κορν και συνεχίζω να σας παρακολουθώ.

και μετα χατζιδάκι …

πάπια … όλοι έχουμε κλάψει με το νεκρομειεμ ανα καιρούς . σε αυτό έδωσε ρεσιτάλ.:smiley:

λαικο μπλακμεταλ… για το λαο και τις μαζες…

σκαλωμα με το πρωτο demo των Goatvomit τις τελευταιες δυο βδομαδες παντως για να πουμε και τιποτα πιο σοβαρο. οι θαμωνες που ποσταρετε τα ξερετε ηδη, οι περαστικοι ε θα σας αρεσει αν εκτιματε τους beherit του oath

και οχι τους blasphemy δηλαδη ?

Σήμερα έβαλα μετά από καμιά βδομάδα το υπερισχυρό Negative Plane, και είπα να ψάξω κανά παραπάνω πράγμα για την πάρτη τους. Έπεσα στο εξής:

Mar 23, 2011[B][SIZE=2]

BAND OF THE WEEK: NEGATIVE PLANE (USA)

[/SIZE][/B]i heard some bithcing about there not being enough black or death metal at BOTW - well guess what - band of the week means ONLY THAT. a band every week. people oughta know that i was born in 71 and raised on heavy metal since late 60s sounds, so all kinds of “HEAVY” will have a natural place here GODDAMNIT, hehe.

Well anyway, here is a band that is both black and death, just like in the old days when the bands weren’t easily PIDGEONholed. i also reviewed this for German ROCK HARD magazine, ofcourse giving this reverb filled masterpiece a very high score. note the top comment on this youtube clip (they are not on myspace - hardly anywhere, haha) from the guy that complains about the sound - lamest whining i EVER read! black and death is SUPPOSED to sound like this. Not some instant gratification plastic streamlined soulless shit.

Trånn got me their previous album, they were thinking too much like me on that one, but the new one GLASS STAINED REVELATIONS is amazing and the vinyl is coming soon on INVICTUS records!

• f e n r i z
    Όμορφα πράγματα.

ακουστε το [I]Angst, Jammer og Fortvilelse [/I] ιπι απο Aptorian Demon, στο δευτερο κομματι τραγουδα εντελως Φρικαρισμενα ο Βλακτονικ, οπως και επισης ο ντραμμερ των Μare εχει παρει φωτια.

Μαζί και εγώ μ’ αρέσει το γκάρισμα βικ.κάποια στιγμη πρέπει να κάνουν full-album αν και εχει αργήσει η φαση και δεν το κόβω πιθανό.

Η φάτσα στο εφτάρι ειναι του πατέρα ενός απ’τη μπάντα (πηγή γνωστός συντάκτης ακόμα πιο γνωστού περιοδικού)

nope. beherit του oath. ξερω ακριβως τι λεω

από τους απτόριαν έχει περάσει και γνωστό πρώην μέλος γνωστής ελληνικής μπάντας που τώρα έχει μια γνωστή ελληνο-νορβηγο-σουηδική μπάντα. :stuck_out_tongue:

δεν έχει σημασία όμως … άλλο είναι το θέμα . η aftermath στο ρόστερ της εκτός των απτόριαν και των φοβερών κ τρομερών λιο (lja) έχει την αρρώστια που ακούει στο όνομα Amok και κάθε φορά που αναφέρεται το περνάμε στο ντούκου ε. πάρτε ένα bombing πάλι για να στρώσετε :smiley:

edit : angmar δεν ξέρεις τι σου γίνεται για άλλη μια φορά αλλα δεν πειράζει.

ο Angelripper έχει γιο μαυρομέταλλο? :-k

Ε πραγματικά αυτό είχα σκοπό να γράψω.

ωραιο ειναι το Amok, εχει κι Iscariah μεσα που στηριζουμε οσο δε παει και λογω Dead To This World. απο τα πολυ απολαυστικα βλακθρας αλμπουμς που μ αρεσει να επισκεπτομαι ανα περιοδους

:lol: καλα μοιαζει πολύ αλλα δεν πρέπει να είναι, εκτός και αν παιζει κατι που δεν ξερω ή δεν κατάλαβα σωστά όσα μου λεγε ο Τόλης, μπορει να κανε πλάκα. Περισσότερα γέλιο απ’ όλα θα είχε να ειναι όντως αυτός και να εχει γιο μαυρομέταλλο :smiley:

τι ξέθαψε ρε το άτομο!!! τρελή δισκάρα το συγκεκριμένο, το είχα λιώσει. αλλά τι κρίμα που δε το συνεχίζουν λόγο Prime Evil (ο μαλάκας που είχε έτοιμα κομμάτια και για νέο MysticuM και το παράτησε και πήγε για ψάρεμα). καριόληδες Νορβηγοί.

το Dead To This World δε το έχω ακούσει, μου πέφτε πολύ thrash για τα γούστα μου. τελευταία όμως που ξανάκουσα κανά δύο τυχαία μ’άρεσε και ίσως πρέπει να το τσεκάρω.

κατατάλλα όποιος άκουσε νέο Krallice ας μας πεί μιά γνώμη κι άν αξίζει, γιατί βαριέμαι να ψάχνω…

Καινούργιο κομμάτι από τους Nergal από τον επερχόμενο δίσκο.Για όποιον ενδιαφέρεται:http://www.myspace.com/nergalhellas/music/songs/exi-exi-exi-666-80122692

Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό, αυτό που θέλω να ακούσω από τους Nergal.Μακάρι να κινηθεί στο ίδιο μουσικά ύφος και στο ίδιο επίπεδο όλος δίσκος

Πολύ καλό το πρώτο δείγμα που πόσταρες.
Περιμένουμε και το άλμπουμ για ολοκληρωμένη άποψη.

Ξεκίνα ν’ ασχολείσαι με το ψάρεμα.