Black Metal Albums

δεν το ακούμε καν

Συνέντευξη [B]SLAGMAUR[/B]:

http://hierophant-nox.com/Issue16/slagmaurinterview.htm

Πάρα πολυ καλή συνεντευξη των Slagmaur, πέρα απο τις λεπτομέρειες ο άνθρωπος δείχνει να έχει έχει σοβαρή άποψη για το black metal και σαν ακροατής, γεγονός που λογικά τον βοήθησε να γράψει καλύτερη μουσικη.

[B]2011-Inkisitor-Dysevangelist[/B]

Αυτή την μπάντα την ξέρουμε επειδή έκανε το 2007 split με τους μεγάλους S.V.E.S.T. ακόμα ο Sad των Inkisitor έπαιξε ένα φεγγάρι Drums στους S.V.E.S.T.

Στο Dysevangelist ο ήχος έχει καθαρίσει σε σχέση με το παρελθόν, δηλαδή το ep και το compiltion με το demo υλικο που είχαν κάνει προ τριετίας.
Μουσικά είμαστε στο πλάνο “όταν η Γαλλία χάθηκε μέσα σους Mayhem”, δηλαδή
Black Metal με αρκετό ξύλο και μικρές αναφορές στην Deathspell riffολογία. Στα φωνητικά θα βρούμε χουλιγκαν αφετηρίες που ασκούν πίεση και θα γίνουν η δεύτερη αιχμή επίθεσης, στα πρώτα κομμάτια ο Dhate κάνει και καθαρά, λίγο φωναχτά δηλαδή τίγκα Maniac στο Grand Declaration Of War (=ο ΓΝΗΣΙΟΣ Maniac προτού γίνει πουστράκι με πλατινέ μαλλι και δίνει φιλάκια στην σκηνή…)

Δυστυχώς αυτή η πρόταση αφορά δυο-τρεις κάτοικους του θρεντ ή αυτής της χώρας. Ο ένας είναι ο ΒΒΒ, που σαι ρεεεε!!!

εγώ που το άκουσα πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι στο κομμάτι Lunatic Perversions νόμιζα πως κλέψαν μέχρι και το γνωστό riff από MayheM, και γενικά με τον ήχο τους είναι όντως λές και επηρεάστηκαν υπερβολικά από αυτούς…

[size=5]AΝΤΕ ΓΕΙΑ !![/size]

ποιο riff ?

plundie ξερεις οτι σαγαπω … *
κρισπι πεθαινουμε …

*edit: για τα καθαρά δεν θα συμφωνήσω τόσο στο Mayhemικο κομμάτι … απλά μου φαίνεται πως γενικά το γουστάρουν οι γαλλόφωνοι … όπως Seigneur voland , Akitsa , The syre κτλ

Αντί να πεθάνουμε όμως, δε μαζευόμαστε μπας και το κάνουμε εφικτό?

ANTAEUS ΛΕΜΕ :!:

Οι Antaeus δεν είχαν διαλυθεί;

2011-Dodsferd-Spitting with Hatred, The Insignificance of Life

ήρθε…

ετοιμαστείτε για κλάμα πουτάνες …:smiley:

Αξίζει κάποιος σαν κι εμένα να ασχοληθεί με τίποτα Panopticon / Iskra;

δε νομιζω οτι θα σ’αρεσει κανενας απ’ τους δυο, ειδικα οι δευτεροι. και επειδη γνωριζω τα γουστα σου αν ζητας μπλακ μεταλ τουτες δα τις μερες, αυτο που πρεπει ν’ ακουσεις ειναι το [I]Srontgorrth[/I].

Ακού το και μετά άκου και αυτό να εχεις συνολικη άποψη

Μόνο καρδούλες.

Θ’ ακούσω τους Γερμαναράδες και θα σασεπώ.

Λιγο DSBM:

Dolorian - When All the Laughter Has Gone (1999)

Exiled from Light - There Is No Beauty Left Here… -Compilation- (2010)

Hypothermia - Veins (2006)

δεν ξέρω τι άποψη έχετε εδώ μέσα για τους altar of plagues, αλλά εγώ τους πάω αρκετά. τεσπα, σίγουρα πάντως δε θα βρίσκατε άρθρο γι’αυτούς στο pitchfork. :stuck_out_tongue:
έχει και συνέντευξη. αξίζει να διαβάσετε το κείμενο αν σας αρέσουν.

http://pitchfork.com/features/the-out-door/7949-the-out-door-12/4/

Πήγα να πω: “Μηπώς ρώτησε γι’ αυτούς τους 2, όχι τόσο λόγω ήχου, αλλά για τους στίχους/ιδεολογία/φιλοσοφία τους, αλλά μετά λέω μπά γράκχος είναι δε παίζει”:stuck_out_tongue:

(ελπίζω να μην είμαι τελείως λάθος, αλλά δεν είναι ψιλο αναρχοφάση αυτοι οι δύο που αναφέρει?)

Κι όμως, δεν έπεσες έξω στις αρχικές σου υποψίες!

Πράγματι μου τράβηξαν την προσοχή κυρίως λόγω της ένταξής τους στο λεγόμενο “κίνημα” του RABM (Red & Anarchist Black Metal). Από κει ήξερα ήδη τις σταλινόφατσες Mrakobesie (ΜΟΝΟ σεβασμός =Ρ) και τους κάπως υποκριτούληδες αλλά συμπαθείς (και ωραίους μουσικά, για μένα τουλάχιστον) αναρχοκομμουνιστές Jarost Marksa. Από ένα βίντεο στο νετ μετέπειτα, που έχει επιμεληθεί ένας τύπος που υποτίθεται ότι ασχολείται μ’ αυτό το κίνημα, είδα ότι θεωρεί τους Iskra και τους Panopticon τα κορυφαία σχήματα του κινήματος.

Γι’ αυτό ρώτησα. Ε ναι φρικιά είναι (άρα ψευτοεπαναστάτες =Ρ) αλλά να σου πω την αλήθεια, σε μια σκηνή με τόση μαύρη αντίδραση (από Νορβηγία μέχρι Ρωσία/Ουκρανία και από Γαλλία μέχρι Λατινική Αμερική), κι αυτοί δε μου πέφτουν λίγοι.

Panopticon είναι black crust.
Iskra crust black.
Διάλεξε και πάρε.
(άκου το σπλιτ που έβγαλε ο Panopticon με Skagos πριν μισό χρόνο, η καλύτερη δουλειά του)

Σωστός ο γράκχος!