Εκεί έξω στην Περιοχή του Μέταλ, για όποιον ενδιαφέρεται.
Kold Reso Kvlt in league with Satan presents:
BLACK FLAMES OF BLASPHEMY II:
The Black Mass
7.-8.10.2011
DOM Helsinki, Finland
Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki
ROTTING CHRIST (GRC) - Exclusive Old School show
MORTUARY DRAPE (IT)
REVENGE (CA)
GOATPENIS (BR)
BEHEXEN (FI)
ADRAMELECH (FI)
ANAL BLASPHEMY (FI)
PHLEGEIN (FI)
SODOMIZER (BR)
SIGN OF EVIL (IT)
MORE TO COME!!!
Tickets:
58 EUR (+service fees) / two-days in advance
65 EUR / two-days from the door
One-day ticket prices will be announced later.
PRE-SALES WILL BEGIN 18.4.2011 !
Tickets can then be ordered from:
http://www.no-sign-of-life.com
καλη φας!
Μέτριο κατ’ έμέ, ελπίζουμε για REVENGE στο Βερολίνο πάντως…
Κατά τ’ άλλα, ο αγαπημένος μου δίσκος για τον μήνα απρίλιο (εκτός BURZUM) είναι αυτός:
L’ACEPHALE “Stahlhartes Gehause” [2009]
Βρείτε τον, ακούστε τον και νιώστε τις ανατριχίλες να διαπερνούν το κορμί σας στο σιδηροδρομικό riffing, στις ρουμάνικες απαγγελίες του ομώνυμου και στην επική μελωδία που κάνει τον ήλιο να κρύβεται στο “Psalm Of Misery”.
Από L’ACEPHALE το μόνο που έχω ακούσει είναι το [B]Mord und Totschlag [/B] που ΓΑΜΑΕΙ και όταν μου το χε προτείνει κάποιος από δω μέσα το χα λιώσει άσχημα.
Θέλω να τσεκάρω και τις υπόλοιπες δουλειές τους.
Σε άλλα νέα το Dodsferd (σε αντίθεση με το Nadiwrath) δεν μου είπε και πολλά εκτός απο κανα 2 κομμάτια. Το LIK κατεβαίνει και το [I]Maling[/I] τρώει λιώσιμο. (ναι δεν είναι νέο απλά γαμάει και τσεκάρετε το =Ρ )
Ντααξει. Καλο ειναι μωρε το Stahlhartes αλλα μου φαινεται λιγο υπερβολικο και μπερδεμενο σε φασεις. Ο,τι εβγαλαν πριν ειναι αρκετα καλυτερο. The Book of Lies, Malefeasance, Mord und Totschlag, μ αυτη τη σειρα πανε πανω κατω για μενα αν και το τριτο ειναι αυτο που εχω ακουσει μακραν λιγοτερο (επειδη ετσι εκατσε).
Δεν το άκουσες καλά μάλλον.
Βασικά πιθανολογώ ότι δεν το έχεις σε απτή μορφή, γι αυτό το λες.
Ισχυει αυτο που λες, τα Book of Lies και Malefeasance τα εχω σε απτη μορφη γι αυτο και τα χω ακουσει καλα. Το Stahlhartes ομως με κουρασε κι ενω φαινεται να εχει βαθος, δε μπορω να σκεφτω παραπανω απο 2-3 θεματα που να μ εκαναν να πω ΝΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Πολυ αρνητικο feeling αυτο, αν μου το βγαζει ενας δισκος, δυσκολα θα με κερδισει in the long run.
πάντως αν κανείς ενδιαφέρεται για το 7αρι ή το stahlhartes των L’ Acephale ας ρίξει ένα μήνυμα στην φωλιά της καλής μουσικής (μερικά από τα καλά τα δίνουμε και σε άλλους)
Καινούργιο [B]Aosoth[/B] με τίτλο ‘‘III’’ από Agonia Records!!
Ρε μαλάκες νέο Deviser λέει!!
το εξώφυλλο δε λέει καθόλου πάντως
εντιτ: ούτε το κομμάτι
Πολλά samples με συμφωνικά μέρη ρε γαμώτο και τα περισσότερα είναι τραγικά, δεν τους βγαίνει το συμφωνικό με την καμία. Το κομμάτι είναι κλασικό heavy metal στην ουσία αλλά πολύ μέτριο.
εμένα για απροσδιόριστο λόγο μάρεσε … δεν είναι καλό . αλήθεια … αλλά μου θυμίζει παιδικά χρόνια. σνιφ φαση …
αντε να δουμε και τον μικαπαμι τι εχει να πει
α επισης ανγκμαρ … δεν μαθαίνεις με τπτ
το Mord und Totschlag παίζει να ναι το καλυτερότερο με γιγάντια διαφορά… γενικά όλα τους είναι γαμώ … μόνο το Malefeasance ειναι πουτσαλέο λίγο.
- The Second Wind= Όταν ο Danzig συνάντησε τον Carl McCoy και πήγαν να παίξουν Black Metal 8)
[B]SCYTHIAN / KAWIR - split 7"EP[/B]
Σύντομα από Nuclear Winter.
To [B]SCYTHIAN [/B]στο γνωστό ύφος του full-length και το [B]KAWIR [/B]θα κρύβει εκπλήξεις απ’ αυτά που μαθαίνω.
αυτο ακουγεται ενδιαφερον:-k
ισχυει, παντως εμενα μου περασε η χαρα με Lik, ενω ειναι καλο αλμπουμ το τελευταιο. θα ζητουσα εναν δυναμιτη απο αρμαγιεδδες καλυτερα.
Συμφωνώ
Στο MySpace των [B]BURIAL HORDES[/B] ακούτε δύο νέα κομμάτια, το “[I]Descent[/I]” από το ομότιλο επερχόμενο 7’’ και το “[I]Die Human Scum (This Means You)[/I]” που θα είναι μπόνους στην βινυλιακή επανέκδοση του [B]“War…”[/B] άλμπουμ.
Αν και αυτό το κείμενο έπρεπε να το γράψω εδώ το βάζω στο γνωστό Thread για να κάνω όσο το δυνατόν πιο δημόσια απολογία
O αγαπητός ChrisP μας αγόρασε το Consolamentum από distro που διατηρεί ο ιδιοκτήτης της καλύτερης ελληνικής Death Metal μπάντας και τον ευχαριστούμε.
Από εκεί και πέρα μελέτησα τους στίχους και είδα ότι δεν τα πήγα και πολύ καλά σε τούτη την περιγραφή θεματολογικά.
Plunderer false… #-o
Βεβαίως για εμένα εξακολουθεί να υπάρχει μια κοντινή οπτική σε όσα έγραψα και σε όσα οι Ascension θέλουν να πουν. Από εκεί και πέρα δεν θα μπορούσα να μην σημειώσω ότι η βάση του concept είναι ο εν κρυπτό εωσφόρισμός αν και είναι αναποδογυρισμένος μιας και ο «κακός» εδώ λαμβάνεται σαν αυτός που φέρνει το φως οπότε με την αγγελική του υπόσταση. Δεν πάω παρά πέρα για να μην το κουράσω, όσοι θέλουν μπορούν να ψάξουν εδώ γι? αρχή
Edit: Ακόμα επιβεβαιώθηκε το κοινό μυστικό ότι ένας εκ των Katharsis είναι μέλος τους, όπως μπορείτε να δείτε στο metal-archives τα φωνητικά είναι του γνωστού μας Drakh που έχει συμμετάσχει στα παρακάτω:
http://v2.metal-archives.com/artists/Drakh/1910
Σε άλλα νέα, για να παίξω και on/in topic, οι One Tail, One Head μπάντα του drummer των Mare symbol έκανε νέο Ep και επανακυκλοφόρησε και το πρώτο demo που ο Rehearsal ήχος του δεν παλευόταν (αν και ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος ότι ακούω τα ίδια) μουσικά θα τους βρούμε στα μουντά μονοπάτια και στο ατέρμονο riffing, σκοτεινό με φωναχτά φωνητικά.
Ενώ έσκασε μύτη και το λαχταριστό compilation με τα άπαντα των Conqueror στο γνωστό μανιφέστο Λάσπη-ποιότητα-Black Death
Τον δίσκο των Ascension τον ακούω ακόμα με την ίδια όρεξη. Αυτό το “Rebellion Flesh” παραείναι κομματάρα!