σιφη δεν ειναι αστειο πλεον
Το Deviser είναι πλέον διαθέσιμο
συμφωνώ απόλυτα …
Πολυ μετριο !Δεν το περιμενα.Ελαχιστη εως καμια επαφη με το black,mid-tempo συνθεσεις,καμια εκρηξη…Πιο πολυ dark metal θα το χαρακτηριζα.Σε σημεια μου θυμισαν Amorphis!Πηγμενο στα wannabe symphonic πληκτρα με καποιες ηλεκτρονικες πινελιες.Θα του δωσω κι αλλη ευκαιρια,αλλα η πρωτες 2 φορες ηταν ψυχρολουσια!!!
χαιρομαι …
Για αυτό ξαναάκου με αυτή την σειρά δισκογραφία και ξαναπόσταρε.
- Mord 2) Stahlhartes - book of lies (αντε να το βαλουμε και το ep) 3) malefeasance
Δλδ εσυ ακους μουσικη για να ποσταρεις στο ιντερνετ;
ακουω μουσικη με τα παντα είναι η αλήθεια … αλλά δεν είναι το θέμα μας … ξαναπόσταρε = αναδιατύπωσε ( σου δίνω την ευκαιρία - μην την χάσεις).
Επίσης οι grave miasma δεν ειναι next big thing , είναι ήδη big thing από τα demos ως Goat molestor … το λέω για να μην ανακαλύψεις πολύ αργά και την τεραστιότητα του Mord und totschlag
ρε μανα μου δεν εννοω αυτο
τραβα πιο πισω και θα δεις που το λεω οτι το mord το εχω ακουσει πολυ λιγο - και δεν προκειται να κατσω να το ακουσω στο κοντινο μελλον επειδη απλα βαριεμαι
απλα αυτο το ‘‘λες μλκιες τραβα να το ακουσεις τωρα’’ γινεται λιγο τραγελαφικο μετα απο ενα σημειο, γιατι ολοι κατα τ αλλα το παιζουν ακομπλεξαριστοι. ε ας τ ανακαλυψω αργοτερα, στα καλυβια μου ξερωγω. και τι εγινε;
το καλυτερο υλικο τους ειναι σαν γκοατ μολεστορ, αλλα δε τους θεωρω νεξτ μπιγκ θινγκ για κανενα λογο. αυτο π λες ειναι οι δικοι μας. οι γκρειβ μιασμα απλα με γκαβλωνουν πολυ
διάβασα τι γράφεις … και αν δεν το ένιωσες είχε διάθεση χιούμορ το αρχικό μου ποστ και όχι ειρωνείας. Απλά το να αποθεώνεις τον χειρότερο δίσκο μιας μπάντα και να “βαριέσαι” να ακούσεις τους καλύτερους από αυτόν … ξέρω γω σου βγάζει νόημα ? Ακομπλεξάριστα πάντα… 8)
τη πρωτη φορα ειναι αστειο, τη δευτερη επισης, αλλα την 70η δε βλεπω ιχνος χιουμορ να σε πω την αληθεια
ε οταν εχω ορεξη θα τ ακουσω, προτιμω να χωνω most precious blood αυτη τη περιοδο. αραχτε λιγο, σιγα μη πρεπει να λιωσουμε τη δισκογραφια μιας μπαντας για να εκφερουμε αποψη
αν θες να λες μονο την δική σου άποψη, φτιάχνεις blog με κλειστά κόμεντς . στα φόρουμς υπάρχει αντίλογος, δεν είναι κόντρα κερδίζω - χάνω , απλά διαφορετική άποψη τεκμηριωμένη η μη. το πως αντιμετωπίζεις την άποψη και κατά πόσο της δίνεις σημασία εξαρτάται από το πως αντιμετωπίζεις αυτόν που την εκφέρει. Άρα μπορείς κάλλιστα να αγνοήσεις το ποστ μου αν θεωρείς οτι είναι στεγνό τρόλινγκ ( το αν θα πρεπε να το κάνεις ιδιαίτερα για L’acephale το αφήνω στην μνήμη σου).
Και άμα σαρέσουν οι most precious blood να μια ακόμα πρόταση έτσι για να μη λες οτι μόνο σου τη λέω…
υπαρχει μια λεπτη γραμμη που χωριζει την αποψη απο την αποψαρα. προτιμω το πρωτο ορισμο
άποψη σου…
καλές σουβλες…τα λεμε
ο Plunderer κατούρησε πολύ κόσμο στη μάπα με αυτό το post! Χαχαχαχα!
:bow2::bow2::bow2:
Κυκλοφόρησε και καινούργιο Sarke με τίτλο Οldarhian
για να δούμε…
Το προηγουμενο μ’αρεσε περισσοτερο μπορω να πω αν και λιγο διαφορετικο…
Tι είναι “διαφορετικό”?
Θυμάμαι το Vorunah είχε κάτι μεταμφιεσμένα 70s psychedelic-prog/ obscure περασματάκια-κομμάτια χωμένα μέσα στο παντελώς μονοφωνικό-μονοκόματο
back-to-basics punk-o-thrash, ειδικά όσο προχωρούσε το άλμπουμ, που πολύ μου είχαν αρέσει, δεν τα περίμενα καθόλου. Και ήταν χαλαρά ενσωματωμένα/ χωμένα στο bm.
Τι μου θυμίσατε τώρα ρε, παίζει να έχω να ακούσω το άλμπουμ από τότε.
bonus track -[I][U]the drunken priest[/U][/I]
Πάρτε riff και αλλαγές, ε.
(εντιτ) Kαλά έπεσα στο youtube και στο dead universe.
Αφήνω τις τεχνολογίες και ξεθάβω άλμπουμ τώρα, έληξε.
Το Βορούναχ ήταν από τις πιο βαρετές κυκλοφορίες της χρονιάς του, εκτός από 2-3 κομμάτια.