χαχαχαχαχα από σένα το περίμενα αυτό:p
για μένα ήταν intriguing. και συνφωνώ ότι δεν άξιζε όλο, αλλά κομμάτια. εγώ είχα “κρατήσει” τα πιο περίεργα/ πειραματικομελωδικά.
αλλά το καινούριο τι λέει, ξέρουμε?
Το καινούργιο 2 φορές το έχω ακούσει μέχρι στιγμής.Ωραίο δισκάκι έχει κι αυτό τέτοια σημεία πιο “πειραματικά”, εκτός απ’το μλπακοθρασοπανκ, και αρκετά αργά σημεία.Για την ακρίβεια μου φαίνεται ότι τα επιθετικά σημεία είναι πολύ λιγότερα.Για να είμαι ειλικρινής προτιμάω τα πιο χωσιματικά κομμάτια του δίσκου όπως το Pessimist,αν και έχουν το ενδιαφέρον τους κι αυτά με τα συνθ και το πιάνο.Γενικά καλός δίσκος αλλά όχι και τίποτα το συκλονηστικό
σ’αυτό το thread είχα κάτι μέρες να ποστάρω, και είπα να ξαναπεράσω μία βόλτα αφού κυκλοφόρησε τούτο:
όποιος το άκουσε και θέλει ας γράψει γνώμη, να συγκρίνουμε και να κάνουμε χαβαλέ όπως πάντα…
επίσης βγήκε και νέο Aosoth αλλά δεν ακούω πλέον.
καλα που μου το θυμησες:)
Το [B]Forgotten Tomb[/B] μ’αρεσε αρκετα,οπως παντα με τις [B]Katatonia[/B] καταβολες του…καλυτερο απ’οτι περιμενα,ισως επειδη η συλλογη με τις επαναηχογραφησεις με χαλασε λιγακι.
@plunderer: Δεν έχω κάρτα και προσωρινά ούτε σταθερό να σε πάρω.
@Black Metal γενικά:
Synopsis ecthesis: The ruins of beverast πιστεύω οτι είναι απο τα λίγα συγκροτήματα εκεί ώξω. Από τα πιό νέα που έχω ακούσει, τουλάχιστον. Μου θυμίζουν The legend of zelda: a link to the past, εκεί πίσω στις χρυσές εποχές super nintendo/snes. Τα παραπάνω είναι πρωϊόντα πολλής σκέψης. Από καινούρια πράγματα, μόνο το virus άκουσα. Περίμενα άλλα πράγματα - μου άρεσαν πολύ, ωστόσο, αυτά που άκουσα. Ο Κάρλ είναι καλός ακόμα. Ακούς Βικ?
ενημερωνω οτι το Anaal Nathrakh ειναι εκει εξω…
αντε να δουμε :-k
Ταυτοχρονα το ειδαμε!Ανοιξα thread για το συγκεκριμενο.:lol:
Έχω ακούσει καλά λόγια μέχρι στιγμής πάντως…
σε λιγο ερχεται η σειρα του.
θα επανελθω για σχολια στο θρεντ του[SPOILER]μην περιμενετε απο σημερα:p[/SPOILER]
πολύ καλό λέω ακόμα και με την πρωτη ακρόαση
σκοτάδι και κακό.
γούσταρα!
Βγήκε καινούργιο EP Acherontas.
[SIZE=“4”]Hermeticism[/SIZE]
Μετά το πολύ καλό Theosis για να δούμε τι λέει αυτό…
Βγήκε ο καινούριος δίσκος των Obscure Anachronism (προσωπική υπόθεση, δεν σας νοιάζει), ξέρω οτι μερικές ψαγμένες φατσούλες θα ενδιαφέρονται όμως, ξέρετε ποιοι/ες είστε εσείς! Λίγο πιο σοβαρά, ο πρώτος δίσκος ήταν καλός, οπότε τώρα είμαι σε φάση να δω τι έκαναν, λογικά όσοι γούσταραν την ατμόσφαιρα στην περυσινή δισκάρα των Svarti Loghin, θα ενδιαφέρονται και γι’αυτούς (ό,τι να 'ναι αφηρημένη εντύπωση αυτό). Μακάρι να έχουν κι αυτοί τόσο καλή εξέλιξη όσο είχαν οι Σουηδοί από τον πρώτο δίσκο.
σαμπλάκι από παλιά, ανεβασμένο για τον πρώτο δίσκο, εδώ
καινουργιο EP Τaake-Kveld
επισης και νεο αλμπουμ
http://intotheforestgr.blogspot.com/2011/04/taake-kveld.html
Το εχω παραγγειλει και περιμενω να καταφθασει για να το ακουσω.Το Theosis ηταν αποκαλυψη!
Για οποιον ενδιαφερεται ‘‘κυκλοφορησε’’ το νεο Samael.
Το topic λεει black metal albums αλλα πειραζει να χωσω albums που δεν ειναι metal αλλα ειναι black industrial/noise/ambient etc? επειδη πιστευω οτι ο κοινος παρανομαστης ειναι το black σε αυτους που ακουνε αυτην την μουσικη θελω να βαλω μερικες αγαπημενες black ritual/ambient κυκλοφοριες για αρχη… Πως διαολο βαζετε τα εξωφυλλα των δισκων εδω περα, δεν βρισκω την επιλογη, γαμω την ασχετοσυνη μου μεσα…
[I][B][SIZE=“3”]PERVERSOR- CULT OF DESTRUCTION[/SIZE][/B][/I]
ντεμπουτο των black-thrashers απο Χιλη που κυκλοφορισε το 2008
sample
forces of metal
Preorder για το negative plane
Μαριάννα τσέκαρε και σπλιτάρα με θεούς MORBOSIDAD.
Και μετά τσέκαρε και υπόλοιπα MORBOSIDAD γενικώς.