Black Metal Albums

Από [B]Perversor[/B] έχω ακούσει μόνο το ΕΡ το περσινό που μ’ άρεσε.
Aπό [B]Morbosidad[/B] είχα ακούσει το [B]Profana la Cruz del Nazareno[/B], πολύ καλό ήτανε.

Έδιτ: Τώρα το είδα, κυκλοφόρησε και καινούριο [B]Assaulter[/B] τον Μάρτιο, μακάρι να είναι σαν το προηγούμενο.

kris μέρα με τη μέρα καλυτερεύεις :smiley:

ότι είπε ο κύριος μαριάννα …morbosidad…

καμια γνώμη για νέο Taake?

και γαμω οι Morbosidad. τσεκαρα το ομωνυμο. εχει κατι μιντ τεμπο σημεια που θυμιζουν obituary

pacto satanico Parte II

και ωραία σκηνική παρουσία

χαχαχαχαχαχ:thumbup:

[τσουτσου] αυτοι δεν ειναι που ο ντραμμερ τους σκοτωθηκε σε εκρηξη που εγινε μεσα στο στουντιο; [/τσουτσου]

πιο ποζερας πεθαινεις. αλλα ενταξει αυτοι τ αξιζουν τα φισφιλικια τουλαχιστον

το νεο EP των taake υπαρχει εκει εξω!εχει λικαρει:wink:

o kody keyworth των l acephale / aldebaran παιζει πλεον στο πλευρο των wolves in the throne room. μονο για live (μαλλον, και προς το παρον) αλλα θελω να πιστευω οτι θα γραψει για το επομενο κι οτι θα ναι κανα απιστευτο υπερεπος

Και ο J.Read θα παίξει τα τύμπανα στα ευρωπαϊκά live των BLACK WITCHERY (DeathKult & Hole In The Sky) με τον Vaz να γίνεται 2ος κιθαρίστας.

To οποίο DeathKult (3-4 Ιουνίου) απέκτησε τελικό running order ως εξής:

[B][U]Friday[/U][/B]

SARGEIST ( 23:15 ? 0:15)
BLACK WITCHERY (22:00 ? 22:50)
MERRIMACK (21:00 ? 21:45)
TRUPPENSTURM (20:00 ? 20:40)
ZARATHUSTRA ( 19:00 -19:40)
IRRLYCHT ( 18:00 ? 18:40)
DUSKEN (17:00 -17:40)
THORYBOS (16:00- 16:30)

[B][U]Saturday[/U][/B]

ARCHGOAT (23:30 - 0:30)
NECROS CHRISTOS (22:00 - 23:00)
ANTAEUS (20:30 -21:30)
DEAD CONGREGATION (19:00 - 20:00)
HELL MILITIA (18:00 -18:45)
ESSENZ (17:00 - 17:40)
CHAOS INVOCATION (16:00 - 16:40)
NUKLEAR MAGICK (15:00 - 15:30)

Ενώ το Hole In The Sky (24-27 Αυγούστου) μέχρι τώρα περιέχει:

IMMORTAL
MAYHEM
SATYRICON
ENSLAVED
ARCHGOAT
GHOST
MARDUK
NEGATIVE PLANE
GODFLESH
VIRUS
SAINT VITUS
DEVIL
ONE TAIL, ONE HEAD
BLACK WITCHERY
GRAND MAGUS
IN SOLITUDE
PAGAN ALTAR

Επειδή δεν ήξερα πού αλλού να ρωτήσω ρωτάω εδώ. Από Fleurety εκτός από το Min Tid Skal Komme ποια άλλη κυκλοφορία τους κυμαίνεται στο ίδιο στυλ;

δεν εχω ακουσει αυτον που λες αλλα σου προτεινω αυτον
Department of Apocalyptic Affairs
ελπιζω να σου αρεσει8)

Καμία.

Αλλά έχω την αίσθηση ότι τόσο το Last-Minute Lies [SPOILER][/SPOILER]όσο και το Department of Apocalyptic Affairs [SPOILER][/SPOILER] θα σου πουν με λίγο διαφορετικό τρόπο όσα και το Min Tid Skal Komme.
Μουσικά όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για black metal ούτε για κοινά θεμέλια, θεωρητικά όμως όσο και σε επίπεδα παραστρατήματος είναι το ίδιο πραγμα.

Σπουδαία μπάντα.

Το Last Minute Lies, HopeRidesAlone, το Last Minute Lies! :bounce:

Πωωωω θενξ που μου το θύμισες ρε Πάνο.

Τί ΕΡ-άρα!

To ‘’ χαμένο’’ ντεμπούτο των Beherit θα κυκλοφορήσει 19 Ιουνίου με τίτλο ‘’ At The Devi’s Studio 1990’’

Ουσιαστικά θα περιέχει δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια και άλλα εφτά σε διαφορετικές εκδοχές.Ηχογραφήθηκε live στο στούντιο απο τον Nuclear Holocausto Vengeance και τον Sodomatic Slaughter.Μόνο και μόνο για αυτό έχω περιέργεια να το ακούσω…

με προλαβες:lightsabre:[SPOILER]:p[/SPOILER]

Aγκρρρ

Εμφραγμα.

Ω ναι, και νεο EP απο Satanic Warmaster. 8)

Καινούργιο ΜLP ετοιμάζουν οι[B] Archgoat[/B] για τον οκτώβριο με πέντε καινούργια κομμάτια!!!