Από [B]Perversor[/B] έχω ακούσει μόνο το ΕΡ το περσινό που μ’ άρεσε.
Aπό [B]Morbosidad[/B] είχα ακούσει το [B]Profana la Cruz del Nazareno[/B], πολύ καλό ήτανε.
Έδιτ: Τώρα το είδα, κυκλοφόρησε και καινούριο [B]Assaulter[/B] τον Μάρτιο, μακάρι να είναι σαν το προηγούμενο.
o kody keyworth των l acephale / aldebaran παιζει πλεον στο πλευρο των wolves in the throne room. μονο για live (μαλλον, και προς το παρον) αλλα θελω να πιστευω οτι θα γραψει για το επομενο κι οτι θα ναι κανα απιστευτο υπερεπος
Ενώ το Hole In The Sky (24-27 Αυγούστου) μέχρι τώρα περιέχει:
IMMORTAL
MAYHEM
SATYRICON
ENSLAVED
ARCHGOAT
GHOST
MARDUK
NEGATIVE PLANE
GODFLESH
VIRUS
SAINT VITUS
DEVIL
ONE TAIL, ONE HEAD
BLACK WITCHERY
GRAND MAGUS
IN SOLITUDE
PAGAN ALTAR
Αλλά έχω την αίσθηση ότι τόσο το Last-Minute Lies [SPOILER][/SPOILER]όσο και το Department of Apocalyptic Affairs [SPOILER][/SPOILER] θα σου πουν με λίγο διαφορετικό τρόπο όσα και το Min Tid Skal Komme.
Μουσικά όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για black metal ούτε για κοινά θεμέλια, θεωρητικά όμως όσο και σε επίπεδα παραστρατήματος είναι το ίδιο πραγμα.
To ‘’ χαμένο’’ ντεμπούτο των Beherit θα κυκλοφορήσει 19 Ιουνίου με τίτλο ‘’ At The Devi’s Studio 1990’’
Ουσιαστικά θα περιέχει δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια και άλλα εφτά σε διαφορετικές εκδοχές.Ηχογραφήθηκε live στο στούντιο απο τον Nuclear Holocausto Vengeance και τον Sodomatic Slaughter.Μόνο και μόνο για αυτό έχω περιέργεια να το ακούσω…