Black Metal Albums

το artowork όπως φαίνεται είναι μια τελειότητα

Καινούριο κομμάτι EMBRACE OF THORNS βάλαμε?

Γαμαει !!! 8O

Και γω το ίδιο λέω (ότι γαμάει) αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό του δίσκου. Ο οποίος δίσκος γίνεται mastered στα Necromorbus Studios (είναι το νέο must του σύγχρονου underground -και όχι μόνο) και θα είναι αρκετά διαφορετικός από το [B]“Atonement Ritual”[/B].

Εύχομαι…

το οποιό λέει είναι κυκλοφορία διπλό σιντί, το δεύτερο εχει επανεκτελέσεις παλιών κομματιών κι ένα κομμάτι της Nico διασκευή;

σουτάρει πρέζα ο τύπος

Επιτελους το βρηκα!Πρωτο κομματι παιρνει κεφαλια!:walkman:

Ένα τσάρτερ για Λονδίνο?
Κάποιος?

Θα προτιμουσα το Negative Plane / Tribulation να πω την αληθεια, αλλα γουστα ειναι αυτα.

Σε αλλα νεα αν μου προτεινανε το αποκατω χωρις να εχω ιδεα τι παιζει θα την εκανα με ελαφρα το πιθανοτερο γιατι το ακουσμα ‘‘καλο μπλακ απ το Κεντακι’’ σε κανει να γελας ψιλο. Το demo αποτελειται απο ενα 17λεπτο κομματι οι επιρροες ειναι σχετικα παρομοιες με αυτες της κασκαδιανης σκηνης - παροτι μου δινει μια πιο σπεησι αισθηση σε φασεις - κι οι χαρακτηριστικα ευδιακριτες μελωδιες του αρχικα δε μ επεισαν τοσο αλλα ακροαση με την ακροαση με κερδισαν με τροπο που ανυπομονω να ακουσω το φετινο τους full length. Δεν εχει πεσει στα χερια μου ακομα αλλα που θα παει θα το πετυχουμε.

Merkaba - “Continuum”

[SPOILER]

Επειδή έχω μια διαφωνία με γνωστό χρήστη για πείτε αυτό το σηματάκι είναι
"Αντι-ΚΚΕ" ή μια μίξη του αναρχικού Α με το σφυροδρέπανο?

Eχω την εντυπωση πως μαλλον το δευτερο. Εμενα μ αφηνουν αδιαφορο κατι τετοια αλλα νταξει οπως τη βρισκει ο καθενας.

Εμένα να δεις… Αλλά οι συγκεκριμένοι το έκαναν λίγο πιο ασαφες…

edit: και τελικά αν έχεις δίκιο πάρα πολύ αστείο

Καθολου αστειο, κατα τη γνωμη μου παντα… ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αρκει να μη πρηζει τα @@ των αλλονων. Οι πολιτικες στη μουσικη δε μου αρεσουν απο την αποψη οτι η μουσικη θα επρεπε να ενωνει τον κοσμο κι οχι να τον χωριζει (στο δικο μου, ρομαντικο νου…). Απο εκει κι υστερα, σε ο,τι δεν ειναι του ενδιαφεροντος μου, απλα δε δινω σημασια.

Ανεξαρτητα απο το αν το εξωφυλλο εχει αλφαδια, σβαστικες, σφυροδρεπανα ή δεν ξερω γω τι αλλο, ο στιχος οταν δεν μιλαει για εντελως ασχετα πραγματα (πχ μαχες του μεσαιωνα) περιεχει πολιτικο μηνυμα.

Γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο black metal. Μεσα σε ενα χρονο που ακουω εχω γινει μεγαλος φανατικος ομως τα ωραια αλμπουμς ειναι παρα πολλα και τα λεφτα μου λιγα. Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα. Με ενδιαφερει οτιδιποτε ειναι ωραίο: παλιο η καινουργιο underground ξε-undergound κλπ

ακου αυτο[SPOILER][/SPOILER]

και αυτο[SPOILER]
[B]slagmaur[/B]-von rov shelter[/SPOILER]

μπά προτίμησε το Salvation αντί του Maranatha από Funeral Mist.

τσέκαρε οπωσδήποτε DeathSpell Omega ειδικά το τελευταίο τους με όνομα Paracletus. και το Fas Ite Maledicti in Ignem Aeternum άξιζε όπως και το Si Monumentum Requires Circumspice που κάναν το μεγάλο μπάμ και γίναν γνωστοί, αλλά με το Paracletus προχωρήσαν ακόμα πιο πέρα!

τώρα από παλιά θα πρέπει να πείς τι ήχο γουστάρεις περισσότερο…

Αγαπητέ Count Grishnack,
με το δικό σου ποστ, το μπιεμ θρεντ αριθμεί πλέον τα 4890 ρηπλαηζ.
Έστω ότι τα 4000 είναι για την ανακύκλωση.
Γιατί δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό το τόσο γενικό και αόριστο που θες αναμεσα στα υπόλοιπα 889?

απλά κ όμορφα…:thumbup:

σήμερα βγήκε το νέο craft το άκουσε κανείς μέχρι τώρα;
Όποιος το βρήκε στο ίντερνετ να μου στείλει κανα λινκ