Ε δεν εισαι και καινουργιος.Δεν αρχισες χτες ας πουμε.
Δεν μας λες τι εχεις ακουσει και τι ψαχνεις λιγο πιο συγκεκριμενα ?
Αν ήξερα ότι θέτε έναν Count Grishnack για να πάρετε μπρος θα έκανα κάθε βδομάδα fake account
:lol:
[FONT=“Lucida Console”]2011-Todesstoß-Sauglingshängwerk Aushilfsheins[/FONT]
Αυτό αγαπητέ μου Count Grishnack [FONT=“Arial Black”]ΔΕΝ[/FONT] είναι από τα καλά black metal, αλλά από εκείνα που μας κάνουν να ντρεπόμαστε λιγάκι για την μουσική μας και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι πρέπει να το ακούσεις. Κάποτε ρώτησα γνωστό συντάκτη ακόμα πιο γνωστού περιοδικού «πως καταλαβαίνεις αν μια μπάντα είναι καλή?» και μου είχε πει ότι «το metal μπορείς να το ακούσεις και με τα μάτια» για εμένα αυτό έφτανε. Όσο για το Black metal θα έλεγα πως είναι ακόμα περισσότερο έτσι. Μοιάζει σαν δρώμενο, μια συνολική αίσθηση, δηλαδή ήχος-εικόνα, περιβάλλον-διάθεση, όρεξη-πολύ μεγάλη όρεξη. Παράλληλα δεν λέω, είναι αλήθεια πως η μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης προέρχεται από την κατανάλωση πολλών άλμπουμς, αλλά να ξέρεις πως πάντα μετρά η ψυχική ταύτιση με τον ήχο αυτόν και όχι το ένα τέρας mp3 ή τα 30 κιλά cd που ακούσαμε 1-2 φορές το καθένα? Το Black metal είναι κάτι προσωπικό, έτσι κανείς μας δεν ξέρει κάτι παραπάνω αληθινά, απλά γνωρίζει το Black Metal μέσα του σε αναλογία με τον χρόνο που του έδωσε και κατάφερε να εξάγει όσα ήδη ένιωθε αλλά δεν είχαν εκφραστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο μόνος λόγος που βάζω εδώ το Sauglingshängwerk Aushilfsheins είναι ο κακός παραδειγματισμός μιας και από “αυτόν” έμαθα προσωπικά να ξεχωρίζω το Είδος. Βέβαια είναι και το αστείο της υπόθεσής αλλά και η κατάντια που μπορεί να φτάσει κάθε μουσικό μονοπάτι. Για την περιγραφή θα αρκεστώ στο παραπάνω εξώφυλλο και το παρακάτω Additional note από το metal archives…
“Slipcase-CD, 200 copies come exclusively from TRAUMORGANE with anti-baby–kit: black sweetie condome in a 4/4 printed cardboard sleeve with antinatalistic motives”
Και να σας πω ότι ο Martin Lang κραυγάζει, ενώ πίσω του κλαίνε μωρά…
…Anti-baby black metal…
(Ρε που φτάσαμε…)
[SPOILER] [/SPOILER]
Αν πηγαίνει διακοπές ο αρχηγός εμείς τι μπορούμε να κάνουμε?
Καλές διακοπές να 'χετε και τα λέμε και πάλι, όπως λένε αυτοί που ξέρουν από ευχές να γυρίσουμε όλοι πίσω καλά.
ναι το άκουσα το απόγευμα, καλή παραγωγή, θύμισε λιγάκι το τελευταίο Ravencult, αλλά σίγουρα δεν άξιζε 6 χρόνια γι’αυτό μόνο. τα φωνητικά συνηθισμένα έως ψεύτικα, μάλλον έχω ξεσυνηθίσει τα growls και μου κακοφαίνονται πλέον…
χαχαχαχα
Τωρα τι πρεπει να πει κανεις για το anti-baby black metal…ποσο ημαρτον…το εξωφυλλο ενα προχειρο Youthanasia (και γελοιο μαζι).Τωρα μουσικα δε ξερω αν θα ακουσω κατι,ισως το κανω μονο και μονο για το χαβαλε.Τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεε!!! :lol:
:lol3: :lol3: :lol3:
Το πε και το κανε :!:
Κάπου εδώ να πω, ότι το σάουντρακ του φθινοπώρου αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα [B]CAINA (“Hands That Pluck”)[/B] και [B]FALLS OF RAUROS (“The Light That Dwells in Rotten Wood”)[/B].
Περισσότερα εν καιρώ.
Καινούριο τραγούδι και συνέντευξη από [B]wolves in the throne room
[/B]
http://www.npr.org/blogs/allsongs/2011/08/09/139148014/wolves-in-the-throne-room-a-room-filling-processional
Πολυ Dia Artio μου θυμισε στην αρχη (με την αρκετα κακη εννοια). Μια φορα το ακουσα αλλα χμ. Περιμενουμε να δουμε τι θα λεει ο υπολοιπος δισκος, το δειγμα προφανως και δεν ηταν αντιπροσωπευτικο.
Ωωω!
Είδα στον ύπνο μου (πριν λίγες ώρες δηλαδή), ότι ο νέος δίσκος λέει είχε βγει, και γαμούσε σύμπαντα, αλλά άρεσε μόνο σε μένα (καλή φάση)!
Το υγρό όνειρο κάθε black- μεταλά και όχι μόνο για τους wolves :lol::lol:
[U]http://www.youtube.com/watch?v=V9lbLKoQz1Q[/U]
Black metal οπως πρεπει (και παλι) ΡΕ!!..αυτο μονο.
Ωραίο αυτό!
Και τα παλιά τους που ακούω τώρα αποσπασματικά στα related, δεν πάνε πίσω.
Nice!
Ειναι [B]Craft[/B],τπτ δε παει πισω απ’τα παλικαρια!
Wolves in the throne room - queen of the borrowed light 2005
μετά από αυτό ξεπουλήθηκαν
http://killthatcat.com/2011/08/wolves-in-the-throne-room-may-27th-2005/
λογικά θα το έχετε δει, αλλά in case of, το καινούργιο Nightbringer είναι κάπου εκεί έξω
FYRNASK “Bluostar” [2011]
Μέχρι να κυκλοφορήσει το WITTR και μέχρι να χωνέψουμε το FALLS OF RAUROS, το -ας πούμε- ατμοσφαιρικό blackmetal βρίσκει άξιους εκπροσώπους σε αυτό εδώ το γερμανικό (κι όμως) one-man project.
Μεγάλα κομμάτια, αργόσυρτο bm, εκτεταμένα ambient μέρη.
Περισσότερα εδώ:
Evige Stier ~~> http://www.youtube.com/watch?v=MKQF6pJlLXw
Ein Eld I Djupna ~~> http://www.youtube.com/watch?v=D7m7ZmtXKTY
Εγώ λέω πως αυτό το όνειρο θα είναι η μοναδική καλή κουβέντα που θα πείς για το album.
Στον Οπάπ δίνει 1,20 να ΜΗΝ σου αρέσει εσένα και ν’ αρέσει σε όλους τους άλλους.
Ενταξει γω που το καλοσκεφτηκα υπεραρκουμαι σε κατι απλα αξιοπρεπες απο την αποψη οτι οι Wolves μου εδωσαν τοσα ως ανθρωπο κι ακροατη που πραγματικα μου αρκουν. Σωστο κι αυτο που λεει στη συνεντευξη περι του οτι θα αλλαξουν κατευθυνση στο επομενο (οχι ετουτο, το επομενο) κι οτι δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα το ληξουν, γιατι μια μπαντα της ταξης τους δεν θα ηθελα να ξεπεσει στο να βγαζει δισκους απλα για να βγαζει δισκους, ε κι αυτο τον ηχο που διαλεξαν τον εχουν τραβηξει στα ορια του. ή καπως ετσι φαινεται.