Τι σου έδωσαν ακριβώς, θες να μας αναλύσεις;
Εικονες, συναισθηματα, αναμνησεις. Ο,τι δινει γενικα η μουσικη σε καποιον που τη βιωνει, απλα αυτοι εκαναν μια παραπανω υπερβαση.
Παρολη την ειρωνια, απανταω σοβαρα οπως βλεπεις.
Σοβαρότατα σε ρώτησα κι εγώ, μου φάνηκε υπερβολική η πρόταση “μου εδωσαν τοσα σαν ανθρωπο και ακροατή”. Όλα αυτά που αναφέρεις είναι συνέπειες του να ακούς μουσική, πολύ ωραία, ακούμε μουσική και φτιάχνουμε τις εικόνες, την συνδέουμε με άσχετα ή σχετικά γεγονότα, με ό,τι γεγονότα μας κάνει κέφι, εγώ για παράδειγμα οταν ακουω queen of the borrowed light είμαι σούπερ ήρωας στα δάση και σκοτώνω παράνομες και νόμιμες βιομηχανίες ξυλείας σε όλο τον κόσμο (και κυρίως αμαζόνιο). Δεν βρίσκω όμως που σε αλλαξαν ως άνθρωπο (αυτό κατάλαβα δηλαδή έτσι οπως το είπες, οτι υπήρχε παραπάνω επίδραση από τα παραπάνω που ανέφερα).
Εχει αρχισει να κατανταει γελειο και εκνευριστικο!Οι Gorgoroth για δευτερη φορα καθυστερουν την κυκλοφορια του Under The Sign Of Hell 2011 λογω ‘‘οικονομικων προβληματων’’ της Regain…Πφ…:-k
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=162529
σωστα γιατί το under the sigh of hell 1997 ειναι out of fashion … που να τακους τωρα και να σε κοροιδευουν ολοι στον δρομο
SylBlashyrkh εγώ θα το έγραφα έτσι:
“Εχει αρχισει να κατανταει γελειο και εκνευριστικο!Οι Gorgoroth για δευτερη φορα κυκλοφορoυν το Under The Sign Of Hell 2011 πάλι καλά που λογω ‘‘οικονομικων προβληματων’’ της Regain δεν θα βγει σύντομα…Πφ…”
Σε περίπτωση που μου πάρει το σκάλπ θα τα γυρίσω μετα αλλά λέω.
Λοιπόν έβαλα Destroyer, or About How to Philosophize With the Hammer (το οποίο βρήκα και αγόρασα προχθες) για την διαδρομή 1 δουλεια-2 δουλεια για να πετύχω στο περίπου αυτό που λέει ο ΒΒΒ
Εισαιωραιος :-s
Που το βρηκες αυτο ρε???Το ψαχνω χρονια σε cd και δεν το εχω πετυχει!Δισκαρα ολκης!!!
Τους ειχε υπογραψει η Nuclear Blast μαλλον περιμενοντας να της βγουνε Dimmu Borgir,μετα την κυκλοφορια αυτου του album τους εδιωξε!LOOOOL!!!
Όχι, κυκλοφόρησε και τα επόμενα δύο τους.
Κατι τετοιο θυμαμαι,μπορει να κανω και λαθος,δεν παιρνω ορκο.Παντως μια τετοια εταιρια (περισσοτερο εμπορικη απο αλλες,πιο underground) κατι αλλο εψαχνε και οχι αυτο που ηταν οι Gorogoroth.
Τι δισκαρα ειναι αυτο το Incipit Satan των Gorgoroth ρε παιδες !
Το ξεθαψα μετα απο καιρο.Οχι οτι το Destroyer παει πισω ε.
Αν και γενικα δηλωνω φαν των 90’s Gorgoroth και ειδικα Pentagram.
Ετσι!Welcome to the club!Βαλε και το Ad Majoreum Sathanas Gloriam να κλαψεις,μονο ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ!!!
Μόνο το demo τους αξίζει. [-X
Μπα και το demo πολύ πιασάρικο ήταν, το demo του πατέρα του Infernus γαμούσε άσχημα όμως…
Matia μιλας για το A Sorcery Written In Bong του 1973 να υποθεσω ε ?
ρε μην σπαμαρετε στο bm thread μου …
άκουσα κάτι σκόρπια λουγκουμπρουμ, το οποίο θυμίζει λίγο νεκρομπούρμπουρουμ οπότε ίσως φταίει αυτό που δεν άκουσα νωρίτερα! γιατί δεν αναφέρονται συχνότερα αυτοί; πείτε τίποτα, ποια ακούγονται, ποια όχι, ποια έχουν δάση, ποια έχουν φάση και τέτοια, θενκς.
ξεκινα με το De Vette Cuecken για “Apéritif” και για “Poussy-café” με το De Totem!
βασικά το albino de congo ακου
Και επειδή οι δυο φίλοι μου απο πάνω “έχουν βαρύνει” να βάλω τα όμορφα Lugubrum εξώφυλλα.
1999-De Totem
2004-De Vette Cuecken
2008-Albino de Congo
Μετά απο τα 3 παραπάνω, αν υπάρξει μετά, έχουμε αυτο που λες και εσύ το λίγο πιο pagan (αλλά δεν έχει δάσος, μόνο κάτι πουρνάρια)
1995-Winterstones
Και το πιο αυτιστικό (εμένα μ’ αρέσει αλλά είμαι και καμένος)
2007-De Ware Hond