Black Metal Albums

ευχαριστώ όλους. αυτά που άκουσα είναι από τα de vette και albino (το μπάσο, το μπάσο!*). οπότε μιας που τα αναφέρατε κι εσείς, θα πιάσω αυτά. μετά, αν υπάρξει, θα είναι πολύ μετά, αφού δεν είμαι για πολλά μπλαξ τελευταία. κι αυτοί επειδή το μπασταρδεύουν μου κάθισαν βασικά. τα δάση απλώς για τη ρίμα μπήκαν πλάντ, η ξυλεία πιο πολύ βιβλίο φάση φαίνεται εδώ.

*κάποτε έψαχνα black metal με μπάσο να ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, όπως στο min tid, άκουσα διάφορα αλλά, εν τέλει, μάλλον αυτό το albino είναι πιο σόι.

Πολλά ξέρεις εσύ…

Sorry man, να σπάμε λίγο τη μαυρίλα, καλοκαίρι είναι ακόμα:p

Νέο [B]ARCHGOAT [/B]EP:

:vibrate:

Edit:

URFAUST και ASCENSION έχουν ήδη κλείσει για το DEATH KULT FEST του 2012.
Αναμένονται άλλες 18 μπάντες.

Κάποια από τα επόμενα album που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2011, έβαλα τα γνωστά ονόματα.

Arckanum-Helvítismyrkr
Blaze of Perdition-The Hierophant
Blut aus Nord-777. The Desanctification
Glorior Belli-The Great Southern Darkness
Nocturnal Depression-Suicidal Thoughts
Taake-Noregs Vaapen
Throne of Katarsis-Ved Graven
Tsjuder-Legion Helvete
Wolves in the Throne Room-Celestial Lineage
Gorath-Apokálypsis. Unveiling the Age that is not to Come
ICS Vortex-Storm Seeker
Absu-Abzu

ναι, και μέσα σ’όλα αυτά, άφησες απ’ έξω την σημαντικότερη κυκλοφορία ίσως, των Skagos

Πολύ σωστά, αλλά είμαι παιδί του μέταλαρκαιβ και δεν το χει ακόμα.

ΗΡΘΕ…:smiley:

Το Storm Seeker το έχουμε ήδη ακούσει και γαμάει! Τα υπόλοιπα λίγο πολύ μου είναι αδιάφορα, εξαιρείται το The Great Southern Darkness, άντε και ίσως το Legion Helvete να άξιζε μιά αυτιά, αλλά και πάλι ξέρουμε τι ακριβώς περιμένουμε…

σιγουρα καλυτερο απ’ το black cascade, το νεο wolves. και πρωτη φορα γραφουν κομματι σαν το Woodland Cathedral.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Αδιάφοροί οι Arckanum, οι Blut aus Nord, οι Taake και οι Wolves in the Throne Room και ενδιαφέροντες μόνο οι Glorior Belli και οι Tsjuder?

Εγώ λέω πως το black cascade το έχεις βάλει άδικα στον κουβά.

ναι δεν βρίσκω πως έχουν κάτι καινούργιο να προσφέρουν στο είδος, πλέον επαναλαμβάνονται όλοι με ακριβώς τον ίδιο χαρακτηριστικό ήχο που δημιούργησε ο καθένας τους κι έγινε το όνομα του γνωστό. Ακόμα και για τους Tsjuder που διαλύθηκαν κι επανενωθήκαν και υπογράψαν στη Season of Mist, δεν περιμένω και πολλά, παρά άλλον έναν κλώνο των Darkthrone με λίγο καλύτερη παραγωγή. Ελπίζω να βγώ ψεύτης και να έχουν εξελιχτεί, αλλά δε το νομίζω και τόσο. Το ίδιο απογοητευτικό ήταν και το τελευταίο Craft, παρόλο που το περίμενα τόσα χρόνια πως και πως, και που αρχικά το είχα ψιλοσυμπαθήσει, τελικά δεν άντεξε στο χρόνο, και έπαιξε ελάχιστα.

ναι και οι Glorior Belli ασπουμε τι καινουργιο δινουν;, στα πρωτα αλμπουμς παιζαν watain και dso και πλεον ακουσαν και craft. γιγαντοκουραδες σε αυτες τις μπαντες πραγματικα. οπως και στο νεο ηχο τυπου 2o Τwilight, Nachtmystium και τελευταιο Drudkh.

Welcome back!

το τελευταίο των Glorior Belli ήταν μιά χαρά και ο όρος black metal μόνο το αδικούσε! Μετά κάναν ένα νέο project το 11 As In Adversaries που συνεχίζαν περισσότερο εκεί πάνω στον ίδιο “πειραματικό” ήχο (περίπου). Ελπίζω να εξελίχτούν κι άλλο στο καινούργιο τους, γιατί οι μόνο black metal εποχές τους έχουν περάσει. Τώρα για Twilight και Drudkh θα συμφωνίσω γι’αυτό δεν ακούω πλέον. Τέλος από Nachtmystium μου άρεσε επίσης το προήγουμενο τους το Assassins, το τελευταίο το Addicts όμως όχι και τόσο γιατί το παρακάναν mainstream.

αααχ bm thread παντα αναζωογονητικο … :slight_smile:

Ήρθε και το νέο Gorath, ας ελπίσουμε να λέει τίποτε.

εχμ εχμ

το προσπερναμε ομως γιατι τους αγαπαμε. για το δισκο δε θελω να εκφερω γνωμη (ακομα) επειδη ο πλαντερερ εχει δικιο, επαιξε κωλοτουμπα με το καιρο κι εκτιμησα πολυ και το black cascade. εχει το αγαπημενο μου κομματι wolves εξ αλλου (ex cathedra).

το παλεψα οσο μπορουσα, ειλικρινα. δεν το λεω για το πουτσο, απλα κατωτερο απ’ τα υπολοιπα.

=D

καταλαβες γιατι μιλησα για το Woodland Cathedral; ή απλα ηθελες να ποσταρεις το Dia Artio; εχεις ξανακουσει τοσο σκατοψυχο κομματι απο wolves, μεχρι και τα γυναικεια φωνητικα τραγουδαν μεσα απο ενα βραχνα και σε ριχνουν πιο χαμηλα απο ποτε. και βεβαια απολυτη η συνδεση με το υπερχιτ του αλμπουμ που μπαινει αμεσως μετα.

δεν εχω διαβασει στιχους οποτε επιφυλασσομαι. περαν αυτου ομως, περισσοτερο ξενερωσα με το δανεικο ριφφακι παρα τρελαθηκα

?

τα μισά ριφφς στα cascadian black metals των τελευταίων τριών χρόνων είναι κλεμμένα
φήμες λένε πάντως οτι το celestial lineage θα σας κλείσει το σπίτι, δεν ξερω τι λετε :!:

Κατα την γνωμη μου λεει πολλα αλλα οχι αρκετα για να πεις μια εκφραση του τυπου “πωωωω τι βγαλανε!” αλλα ρέει ομορφα και ωραια, αρκετα ικανοποιητικο θα ελεγα