Black Metal Albums

To καταλαβαίνετε ότι με αυτά που γράφετε, θα αρχίσει να ξαναποστάρει εδώ μέσα ο horror, ε?
Είστε σίγουροι γι’ αυτό που κάνετε, ε?

Αν γίνει σαν τον άλλον, εύκολα μαντεύουμε τι θα κάνει ο Σίδερουμ με την κατσαρόλα στη μάνα του.

Το πρώτο βήμα για να αποδεχθείς κάτι είναι να αρχίσεις να συζητάς γι’ αυτό.

Ας μιλήσουμε και για τους Liturgy! xD

Εχουμε πολυ καλυτερα πραγματα να μιλησουμε, οπως για τους Vestiges που αποτελουν μια μιξη Fall of Efrafa του Owsla στο πιο κλασσικο τουπα τουτουπα hardcorέ με black metal. Κανονικα κολλαει στα hardcore περισσοτερο, αλλα το βαζω εδω για να το δει και ο BBB που ξερω πως αγαπα και τα δυο πεδια ταμαλα. Γαμουν γι αυτο να τους ακουσετε.

Προσπάθησε αλλά δεν άγγιξε ο δίσκος.

Επίσης μπορούμε να μιλήσουμε και για το νέο [B]THRONE OF KATARSIS[/B] που κάνει τα βασικά, αλλά τα κάνει (σχεδόν) στην εντέλεια.

Τιιι. Μηδεν. Τι δεν σου αρεσε βασικα, εμενα αυτο που μου ελειψε ειχε να κανει με τις σκαλωματικες μελωδιες των FoE. Κατα τ αλλα, μια χαρα τα βρισκω ολα και πιο ‘‘ολοκληρωμενα’’ σε υφος εν συγκρισει με τους Lightbearer. Που οκ γαμω στηριζουμε, αλλα ειναι και λιγο κουφιοι στο μουσικο κομματι.

Το underground ειναι παροδικο για ενα συγκροτημα. Θα βγαλουν στα σπιτια τους μερικα δεμος, μετα θα ερθουν 1, 2 ,3 albums και θα παψουν να ειναι αντεργκραουντ. Και σου εγγυωμμαι οτι δεν υπαρχει μπαντα που να αρνηθει τετοιες ευκαιριες για αλμπουμς ασχετα εαν το αναζητουν αυτοι η τους ερθει η προταση απο μονη της.

2011-Countess-On Wings Of Defiance
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ :slight_smile:

Συμφωνώ, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν.

Εγώ δεν συμφωνώ.

Υπάρχουν οι (o) CLANDESTINE BLAZE.

Μηπως να το πηγαινατε προς Paysage d’Hiver το πραγμα;

count τους goatvomit τους εχεις ακουστά ?

Οχι. Τωρα τους ειδα στο archives.

goatvomit λεει, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ MOONBLOOD ΡΕ, σε τι κοσμο θα φερεις τα παιδια σου.

Γεια σας.
Μη μου δίνεται σημασία, περαστικός είμαι και απλά ήθελα να πω ότι τα Ash Borer και Peste Noire γαμάνε τ’ άστρα και το σύμπαν κλαίει.
Ευχαριστώ.

Πιθανότατα να το έχετε δει μερικοί,εγώ σήμερα το πήρα χαμπάρι

Δειγματα απ’το επερχόμενο Blut Aus Nord

Yποσχόμενο,ελπίζω σε κάτι καλύτερο σε σχέση με το πρώτο μέρος της τριλογίας

Καλο. Μου φάνηκε οτι εχει αρκετα progressive/avant garde στοιχεια η κανω λαθος;
Πειτε μου μερικα σχολια για τα υπολοιπα μερη της τριλογιας διοτη εγω εχω μεινει στο memoria vetusta ii

καινουργιο κομματι αρτσγκοουτ
http://soundcloud.com/debemurmorti/archgoat-blessed-vulva
διαολιστηκα

Κομματάρα και εξωφυλλάρα.

Ναι το πρωτο μερος ηταν ψιλοαπογοητευση…Δεν μπορω να κρινω απο 2 λεπτα,ελπιζω σε κατι καλυτερο!