[B]Μετά το κορυφαίο live Zemial/Absu, που ζήσαμε μερικές ώρες στα 90’s, με έχει προσεγγίσει μια όρεξη ν’αναπολήσω[/B]
[B]Σε άλλα νέα…κυρίες…κύριοι…και μικρά παιδιά το νέο Arckanum έφτασε…[/B]
[B]Μετά το κορυφαίο live Zemial/Absu, που ζήσαμε μερικές ώρες στα 90’s, με έχει προσεγγίσει μια όρεξη ν’αναπολήσω[/B]
[B]Σε άλλα νέα…κυρίες…κύριοι…και μικρά παιδιά το νέο Arckanum έφτασε…[/B]
Ρε Plunderer καθε χρονο δισκο ο Shamaatae?Απο το 2008 παει σερι ο θεουλης!!!
Το [B]“Hierophany Of The Open Grave”[/B] των [B]NIGHTBRINGER[/B] είναι ο τρίτος δίσκος του 2011 που έχει κάτι να δηλώσει για το blackmetal, μετά τους NEGATIVE PLANE και τους AOSOTH.
Σε περιπτώσεις που ένας μουσικός κάνει ένα album το χρόνο η λογική λέει ότι θα επαναλαμβάνεται σχετικά, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και το ερώτημα αν αξίζει ν’ ασχοληθείς κάθε χρόνο μαζί του. Λοιπόν εγώ το 2008 άκουσα τον αντίκοσμο (μάλιστα σε κάποια φάση το αγόρασα σε Α5 παρακαλώ από τον User Prosatanic,οι φήμες λένε πως θα επιστρέψει από το Κεμπέκ μόλις χειμωνιάσει) μιας και ο Shamaatae επανήλθε τότε με full-album μετά από δέκα χρόνια. Αλλά την επόμενη χρονιά το ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ το αμέλησα, τελικά σε κάποια φάση και πιο συγκεκριμένα στο αμάξι του User NoMister κατάλαβα την αξία του (ενώ δεν κατάλαβα τι άκουγα ), έτσι πέρσι για το Sviga Læ αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε. Συμπερασματικά εμένα ο Shamaatae μου μοιάζει έντιμος σε αυτό που κάνει και απλά θα κάτσω να δω την κάθε δουλειά του μεμονωμένα και να σχετιστώ μαζί όσο πάει. Δεν ξεχωρίζω ιδιαίτερα κάποιο από τα album αυτά, έχω την αίσθηση ότι οι διαφορές είναι σχετικές.
τώρα αυτό ετοιμάζομαι να ακούσω
παίζει να γαμάει
Ισως βιαζομαι να μιλησω για το νεο WITTR αλλα καποια κομματια ειναι οντως εντυπωσιακα !!!
Subtteranean Initiation,Woodland Cathedral και Astral Blood μ εχουν κερδισει ως τωρα!!!
Θα το ακουσω αποψε με προσοχη,το ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ ηταν συγκλονιστικο,το Sviga Læ δε μου εκανε τοση εντυπωση ισως επειδη ηρθε δευτερο και ειχε χαθει το στοιχειο της εκπληξης.Ελπιζω να βρεθηκε σε φορμα γραφωντας το καινουριο ο Shamaatae.
[B]Celestial Bloodshed & Urfaust (Split)[/B]
θα το βρείτε να σας περιμένει.
Καινούριο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ των [B]Tsjuder. [/B]
http://www.youtube.com/watch?v=qMdYjYCZ5cM
Αν είναι έτσι και το υπόλοιπο άλμπουμ, θα κλάψουν μανούλες.
Τι διεστραμμένο διαμαντάκι βγάλανε οι Rex Mundi;
κάνε κάτι γιατί δεν το βρίσκω…
Δεν το έχω ψάξει είναι η αλήθεια, έχω το δισκάκι. Πάντως τσέκαρε σε blogs και λοιπά, σίγουρα θα υπάρχει κάπου.
Συμφωνώ μαζί σου, οι Rêx Mündi υπάρχουν μια πενταετία και είχαν αρχικά κυκλοφορήσει το IHVH το 2005. Υπάρχουν διαφορές σε κομμάτια αλλά σε γενικές γραμμές είναι η ίδια κυκλοφορία. Το καλό γι’ αυτούς είναι ότι βρήκαν επιτέλους εταιρεία και μάλιστα αρκετά σοβαρή (Debemur Morti) οπότε λογικά θα κάνουν και επόμενα βήματα.
Αν θες ψάξε μια να βρεις το παλιό, λογικά σε κάποιο Blog θα παίζει και κάνε και εκεί μια ακρόαση να δεις τον ήχο κτλ. παρακάτω το παλαιό εξώφυλλο.
‘‘Κυκλοφορησε’’ το νεο Taake.
και απλα γαμαει:metal:
Γιατί νομίζω πως θα γαμούσε αν έβγαινε με το παλιό εξώφυλλο;:-k
LEVIATHAN - “True Traitor, True Whore” Complete
http://www.profoundlorerecords.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1208&Itemid=2
Ωραιο φαινεται…
Ειμαι στη μεση ενος μεγαααααλου προβληματαος:
Χθες πηγα στο δισκαδικο και βρηκα το sorcery written in blood + promo 94 απο gorgoroth με εφταμιση ευρω και το pentagram με δωδεκα ευρω. Μετα εψαξα και ειδα το οτι το πρωτο ειναι ουσιαστηκα τα 2/3 του δευτερου.
Αξιζει να αγορασω ολο το penagram; Επησεις βρηκα twilight of the idols με ενα δεκαρηκο.