Το Pentagram αποσο θυμαμαι περιλαμβανει τα 2 απο τα 3 κομματια του A Sorcery Written in Blood το under the pagan megalith και το Sexual Bloodgargling το οποιο περιλαμβανεται σαν την πρωιμη εκδοση του Ritual η αποψη η δικια μου ειναι να αν εχεις 20 εουρα στην τσεπη σου βαλε τα μισα για Pentagram (προσωπικα πιστευω ειναι το μεγαλυτερο black metal album και αυτο προσωπικα με μυησε στην black metal ειναι και συναισθηματικο το θεμα για μενα) και τα αλλα βαλτα για το A Sorcery γιατι ηταν το πρωτο τους demo και γενικα ειναι ιστορια το εν λογω demo…η επιλογη δικη σου
Panopticon is set to release two albums between now and the Spring of 2012. The first, Social Disservice
http://www.hammersmashedsound.com/2011/09/panopticon-social-disservices.html
[B]Absu-Abzu[/B]
ήρθε…
Επιτελους!!!
Αλαλάζω και αλυχτώ.
Οι [B]RUINS OF BEVERAST[/B] κυκλοφόρησαν συλλογή με “σπάνια” κομμάτια:
- The Desert Lair (από το [B]“Gott In Uns”[/B] split με NIHIL NOCTURNE/ANTI/DEATHGATE ARCKANUM)
- The Moselle Enigma (από το split με URFAUST)
- Hours Of The Aequinox (bonus track από το βινύλιο του [B]“Rain Upon The Impure”[/B])
- Enigma Of The Absolute (διασκευή σε DEAD CAN DANCE)
- To Have And To Hold (bonus track από το βινύλιο του [B]“Rain Upon The Impure”[/B])
- Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium (διασκευή σε MY DYING BRIDE)
Απορώ γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν τα άλλα δύο bonus του “Rain…” καθώς και η διασκευή σε TIAMAT, αλλά όπως και νάχει τιμούμε μια από τις καλύτερες bm μπάντες των 00ς.
Τσεκαρετε την ομοτιτλη συλλογη των Manierisme γιατι σε αυτο το ξυσιμο / low fi / argk black metal οι Ιαπωνες μου φαινονται ως οι πιο εκλεκτοι εκπροσωποι των 00’ς σε συναισθημα. Το πιανουνε ρε πστη εκει που οι περισσοτεροι αδυνατουν.
Νεκρός στα 25 του, πριν 2 εβδομάδες από αδιευκρίνιστα αίτια ο Nattdal (B.) των LIFELOVER / IXXI / ex-ONDSKAPT.
Οι πρώτοι διέλυσαν εξαιτίας τους θανάτου του.
[SPOILER][/SPOILER]
Κάπου στο 2009-2010 έβλεπα στο myspace του [B] mood με άσχημη σχεδόν καταθλιπτική διάθεση. Προσωπικά γελάω με αυτά και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, αλλά ο [B] είχε διάρκεια και επιμονή πρέπει να το έκανε για πολυ καιρό. Ασυναίσθητα σε κάποια φάση που λέτε του είχα στείλει mail εμψύχωσης, σε ύφος “Στα 24 σου είσαι σε δυο μπάντες που μετράνε πολύ και τέτοια…”, εγώ έλεγα για IXXI και Lifelover αλλά η μαλακία είναι πως δεν θυμάμαι να του έγραψα κάτι για τους Dimhymn που ήταν η πραγματικά δική του μπάντα (είχα ακούσει αλλά δεν μου ειχαν πει κάτι ιδιαίτερο). Δεν μου απάντησε ποτέ και όπως τελικά δείχνουν τα γεγονότα δεν βοήθησε καθόλου και το mail μου?Τώρα λέω να ξανακούσω τα Dimhymn…
[SPOILER]Παρεμπίπτοντος επειδή έχω ένα φίλο που ζούσε στην Στοκχόλμη, μου είπε πως οι Σουηδοί έχουν κάποια λέξη που περιγράφει μια ψυχική κατάσταση που νιώθουν και μέσω αυτής περιγράφουν μια απαλεψιά/κακοκεφιά. Μάλιστα αν πει κάποιος ότι έχει μπει σε αυτή την «φάση» θεωρείται δικαιολογημένη η άδεια του από τη δουλειά, κάτι που δείχνει εμφανώς ότι το συναίσθημα αυτό είναι υπαρκτό σε όλους τους Σουηδούς.[/SPOILER]
R.I.P Jonas Bergqvist
Καμια επαφη, δεν επαιξε αυτοκτονια ή κατι σχετικο, τουλαχιστον συμφωνα με την επισημη ανακοινωση της μπαντας.
"On Friday morning, September 9th, B didn’t wake up from his sleep. He didn’t take his own life nor was he victim of any apparent action. The authorities in charge are still examining his body to find the exact cause of death.
"We, the remaining members of LIFELOVER, have decided to lay the band to rest. This would be the only right thing to do considering B was the main composer of LIFELOVER.
κλπ κλπ
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.Net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163485
Έπρεπε να το 'χω βάλει εδώ εξαρχής, αλλά πιάσατε τα θανατικά και κώλωσα.
0:15 και μετά περίπου
http://www.youtube.com/watch?v=67jUepexH-I
http://www.youtube.com/watch?v=khcTevxbWK0
orthodox black metal?
Να τοποθετηθεί ο πλάντερερ :!:
Άν και άκουσα για τον θάνατο του, δεν άκουσα ότι διέλυσαν. 6 μελής πετυχημένη μπάντα να χαραμίζεται έτσι. Οι Slipknot συνέχισαν, άν και δε γίνονται συγκρίσεις σίγουρα. Από Lifelover το τελευταίο δε μου έμεινε και πολύ, αλλά όλοι θυμόμαστε σίγουρα τα 2 πρώτα τους. Όπως και να έχει κρίμα το παιδί, το avatar πάει εις μνήμη του!
Τέσπα σήμερα άκουσα και το νέο Glorior Belli, για όσους ενδιαφέρονται κι ακούν ακόμα κυκλοφορεί ήδη εκεί έξω (παρόλο που κανονικά βγαίνει στις 27 του μήνα)…
:lol::yes:
Βγαίνει και κάτι καινούριο σε σπλιτ βέβαια που περιλαμβάνει και μία δικιία μας εγχώρια μπάντα.Κάτι Ιταλοί που λέγονται Ars Macabra σε σπλιτ με τους Cosmic Ekpyrosis που είναι Έλληνες/Έλληνας ?
Ξέρει κανείς τίποτα εκτός απ τα κομμάτια που κυκλοφορούν στο youtube κι απ ότι κατάλαβα αυτά θα είναι και στο split.
Στο πνεύμα της επικαιρότητας κι εγώ λοιπόν
[B]Apati - Eufori[/B]
Εδώ μιλάμε για μία μπάντα που χαρακτηρίζεται απ’ τους περισσότερους ως κλώνος των Lifelover. Και όχι άδικα, καθώς η αλήθεια είναι ότι βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια μουσικά. Οι ίδιες εναλλαγές, η χρήση πιάνου και κλασικής κιθάρας ανά διαστήματα, οι εσωστρεφείς/μελαγχολικοί/καταθλιπτικοί στίχοι. Το θέμα όμως για εμένα είναι ότι σε αρκετές στιγμές έπιασα τον εαυτό μου να τους απολαμβάνει περισσότερο από τους “πρωτεργάτες” του συγκεκριμένου ήχου. Πιστεύω πως όσοι αρέσκονται στους Lifelover, θα έβρισκαν ενδιαφέρον σ’ αυτήν την κυκλοφορία.
[B][B]Sömnlösa Nätte[/B]r[/B]
Δε ξέρω πόσοι από εδώ τους γουστάρανε, αλλά οι Oranssi Pazuzu στις 26 Οκτωβρίου βγάζουν το δεύτερο τους δίσκο! Προσωπικά για μένα είναι απ’τους λίγους -άν όχι οι μοναδικοί- που παίζαν το λεγόμενο psychedelic black metal…
tracklist:
- Sienipilvi
- Komeetta
- Luhistuva aikahäkki
- Maavaltimo
- Siirtorata 100 10100
- Andromeda
- Loputon tuntematon
- Kaaos hallitsee
- ∞
Eχω προτεινει και το πρωτο τους αλμπουμ εδω περα.Φανταστικη μπαντα εχω να
πω ! Και τα τραγουδια στο split και αυτα πολυ ωραια.Περιμενω πως και πως !
Δόξα το Θεό, βρέθηκε ένας που να τους ακούει και να τους γουστάρει. Κι εγώ το λάτρεψα το πρώτο και το είχα λιώσει, ορισμός του psychedelic black metal όπως είπα, ανώτερο από Nacthmystium μαλακίες…
Aααα κοιτα να δεις σ αγαπαω σ εκτιμαω αλλα μη μου τα κανεις αυτα με τους Nachtmystium. Γιατι δεν τους γουσταρετε ρε, μια χαρα μπαντα ειναι!! Δε μπαινω καν σε διαδικασια συγκρισης δλδ, επειδη οι Oranssi Pazuzu παιζουν μπλακμεταλ ενω οι Nachtmystium οχι.
Δεν τα εχω λιωσει τα Nachtmystium για να μπορεσω να τα συγκρινω αλλα το Oranssi Pazuzu
ειναι ψυχεδελεια απο τις πολυ καλες.Μου φαινοταν πολυ δυσκολο να βρω μπαντα να
παιζει ετσι και ομως υπαρχει.