Καταρχήν δεν τους χαρακτηρίζω παιδικούς αλλά ανέκδοτα. Το corpsepaint που κολλάει, δεν καταλαβαίνω, ποιος μίλησε γι’αυτό εκτός από σένα; Επίσης, τι με νοιάζει η μόδα τους; Δεν περίμενα την δεύτερη κοτσάνα που έβγαλαν για να τους ακούσω από το pitchfork και να περιμένω σαν τον διάολο στη γωνία για να τους πετάξει πέτρες, από τότε που ξεκίνησαν ανέκδοτο ήταν (αν και στο Renihillation ήμουν πιο συγκρατημένος γιατί ήθελα να τους δω πως θα προχωρήσουν και να είμαι απόλυτα βέβαιος). Το σωστό θρεντ υποθέτω είναι εκείνο με τ’ανέκδοτα. Για το τέλος, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι για αποκήρυξη μπλακμεταλ ρε ψηλέ, εγώ Boards of Canada και Stars of the Lid ακούω, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι μπλακμεταλάδες. Δεν έχει να κάνει με το τι ειναι μπλακμεταλ και τι όχι, έχει να κάνει με το πόσο καραγκιόζηδες είναι οι τύποι που γράφουν μουσική, πρωτίστως βέβαια έχει να κάνει με το πόσο μούτα είναι η ίδια η μουσική ε, μετά ακολουθούν τα οπαδικά και το hype και τέλος καταλήγουμε στους καραγκιόζηδες "
“δημιουργούς”-λολ (transcendental black metal λένε οι εμετοί, αν ζοριστούν λίγο ακόμα θα το πιστέψουν όλοι). Ούτε οι Weakling είχαν corpsepaint, αν σ’ενδιαφέρει δηλαδή τι προσπαθούν να πείσουν οτι ειναι οι Liturgy μετά από μια δεκαετία, low profile παιδιά ήταν πάντα, από άσχετες (σχετικά) μπάντες με το black metal προέρχονταν, αλλά γάμησαν και γαμάνε όλη τη σκηνή με έναν δίσκο, για πλάκα. Μην βγάζεις λοιπόν έτσι απότομα συμπεράσματα κι ότι θέλουμε το κακό τους επειδή είναι ΜΟΔΑΤΟΙ, υπήρχαν και θα υπάρχουν λόγοι γιατί μία μπάντα τρώει σκατά, τώρα αν αυτά προέρχονται από διαφορετικές πλευρές και για διαφορετικούς λόγους, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Εισαι λιγο αδικος, το Renihillation ειναι ωραιος δισκος. Θελει ακροασεις και black metal δυσκολα το λες, αλλα ειναι ωραιος δισκος. Η μαλακια με τους Liturgy ειναι οτι εχουν ενα υφος που το λες προσωπικο, ειδαν εκει και κοσμο να χαιρεται στα ιντερνετς και λενε ενταξει ανοιγουμε το στομα μας και πεταμε οτι μας ερθει στο κεφαλι.
Εν συγκρισει με τους υπολοιπους αυτης της σκηνης παντως οι Liturgy παιζει να ειναι οι λιγοτερο καλοι. Το φετινο σκαλωμα ηταν η κοτρωνα το Krallice, εκει που περιμενα καμια μπαρουφα επειδη το τελευταιο κουρασε βγαλανε τον πρωτο πραγματικα ολοκληρωμενο δισκο τους.
εδω ειναι νομιζω το σημειο που μπαινει νομιστερακι κ κανει το εξης :
μεχρι να το μαθετε απεξω ολοι …
Υποθέτω ότι δεν υπάρχει λόγος ν’ ασχοληθεί κάποιος με τα προγενέστερα των Krallice
αν κρίνουμε από το πόσο βαρετά ατελείωτη ακούγεται η ολοκλήρωση του diotima.
ΒΒΒ, οι Weakling δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τρενο. Ουτως ή αλλως ο Γιαννης ο Gossard ειναι ανθρωπος που την επιτυχια την εχει γραμμενη στα @@ του (ο ιδιος τα λεει, οχι εγω) γι’ αυτο κι εξακολουθει να γραφει γαματη μουσικη. Εχει βρει το πραγματικο νοημα, και δεν τα λεω για τη ΦΑΣΗ, αν ψαξει κανεις τα κοινα στοιχεια στη ψυχοσυνθεση του καθε ανθρωπου μπορει να καταλαβει απο που πηγαζει η εμπνευση και ποια πραγματα ειναι ικανα να κοψουν το στοιχειο που αποκαλουμε ως γκαβλα. Επισης Στελλα, 0.
συμφωναω με αγκμαρ …
αλτερντ καλη χρυση κ αγια αλλα παιζει δικη για κακογουστια … ντροπη ε .
ο τυπος σου δειξε οτι μπορει να παιξει σαν το σατριγιαννη κ παλι να κανει πλακα στο μισο μπλακ μεταλ σου που παιζει με μια χορδη (την πανω) … ε δεν το λες και λιγο
[SPOILER]καπως ετσι ξεκινησαν ολα : http://www.youtube.com/watch?v=fITAdkWngbo&feature=related[/SPOILER]
E και η κακογουστιά στο πρόγραμμα είναι, αλλά συ συμφωνάς με ανγμαρ στο ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος τους δίσκος?
Γιατί γω μίλησα για το τελευταίο αλλά συ με βάζεις γιουτιουμπ από το 1ο -που δεν έχω ακούσει-.
Το diotima με κούρασε, δεν τηνε πολυπάλεψα, σα να 'ναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ένα πράμα.
Τώρα αν επιμένετε,
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=8zjw4mlzs48
;P[/SPOILER]
Θελει ακροασεις. Οι Krallice δεν ειναι καθολου ‘‘ευκολο’’ σχημα. Τωρα, αν θες κατι για πρωτη δυνατη εντυπωση, αν δε σου αρεσει αυτο το κομματι http://www.youtube.com/watch?v=keNiFyBJtUw τοτε η μπαντα αυτη μαλλον δεν ειναι για σενα - δεν το λεω με αρνητικη εννοια δλδ, δε μπορουν ολα να αρεσουν σε ολους.
ε ακου ντε … αυτο λεμε
Εγώ πάντως ναι. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα την ίδια λέξη όταν βγήκε το άλμπουμ αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν σε φόρουμ ή μσν. Δισκάρα τελος παντων
επίσης, για να μην δυσκολεύεσαι να τους αγαπήσεις http://www.youtube.com/watch?v=0WnbcLaWzXw
Και για να συγκεκριμενοποιήσουμε, το παραπάνω ας πούμε για μένα είναι ίσως το αγαπημένο κομμάτι τους, μ’έκανε ν’ανατριχιάζω, αλλά πάντα ένιωθα ας πούμε πως κάτι θέλει να πει αλλά κάνει κύκλους γύρω από τις τεχνικές τους μαλακίες. Ε, το Diotima δεν έχει αυτούς τους κύκλους, οπότε αυτό είναι που το κάνει “τον πιο ολοκληρωμένο τους δίσκο”.
Τριγυρνα εκει εξω πλεον…
επιτέλους κάτι αξιόλογο από Νορβηγία και χωρίς πήλινη παραγωγή! Μ’άρεσε στηρίζω!
Επιτέλους κάτι αξιόλογο για φέτος εννοείς?
δε ξέρω για σας αλλά εγώ είχα νέο Diapsiquir φέτο, όπότε πάει εκεί το αξιόλογο μου. Εσείς μπορεί να ψάχνετε ακόμα μπάς και βρείτε κάτι, γούστα είναι αυτά, δε μπορώ να πώ τίποτα παραπάνω (κι άν μετρά του ICS Vortex το προσθέτουμε)…
For fuck’s sake όχι μην το προσθέσετε του Vortex. Δεν έχει σχέση με black και είναι και μαλακία.
Γράφεις “επιτέλους κάτι αξιόλογο από Νορβηγία” και ήθελα να διευκρινήσω αν εννοείς την φετινή Νορβηγία ή γενικά. Το DIAPSIQUIR και ο VORTEX που κολλάνε?
το Diapsiquir τυχαινει να ειναι δισκος της χρονιας. αλλα δεν ειναι μαυρο μεταλ.
αν εννοεις γενικα οτι η Νορβηγια δεν εχει βγαλει αξιολογα πραματα, θα φας σκουπα =Ρ
αν παλι εννοεις οτι τα δυο τελευταια χρονια πατωνει με δυναμη, θα συμφωνησω!
Πατώνει με δύναμη για περισσότερο από δύο χρόνια!
Το Diapsiquir το ανέφερα γενικά, εγώ το μετράω για πολύ πειραματικό μπλάκ, γιατί έτσι ξεκίνησε, σε φάση να ξεφύγει.
Από Νορβηγία για φέτο μόνο του ICS Vortex ξεχώρισα από εκεί, ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς και ούτε αυτό μετράει ακριβώς για καθαρό μπλάκ, αλλά είπαμε γούστα είν’αυτά…