Δε νομίζω, αλλά υποθέτω θα λικάρει σχετικά σύντομα.
Έδιτ: Λίκαρε ήδη λοιπόν.
Δε νομίζω, αλλά υποθέτω θα λικάρει σχετικά σύντομα.
Έδιτ: Λίκαρε ήδη λοιπόν.
στείλε.
Με το σπλίτ ροττινγκ κράιστ/νέγκατιβ πλέιν κάναμε τίποτα?
έντιτ. νόμιζα για το σπλίτ που πόσταρε ο άνγκμαρ έλεγες.άκυρο.
[B]Nachtvorst - Silence (2012)[/B]
Τελικά τον άκουσα το νέο δίσκο και είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι περίμενα. Εύκολα, ανώτερος του προκατόχου του, με μεγαλύτερη ομοιογένεια, πολύ πιο έντονος και καταθλιπτικός, με σαφέστατα καλύτερη παραγωγή και συγκλονιστικές ατμόσφαιρες.
Πλέον έχουν αφομοιώσει πλήρως τις doom και post επιρροές τους και με τη βοήθεια του πιάνου, κάνουν θαύματα.
Ηχητικά βρίσκονται κοντά στους Altar Of Plagues με σποραδικά έκρυθμα ξεσπάσματα που θυμίζουν Craft και με τη Neurosis φιλοσοφία να στιγματίζει όλο το δίσκο.
Τελειότητα.
Το χω ποστάρει κι στο θρεντ της μπάντας αδέρφια πηγαίντε να γράψετε κι εκεί
Άσχετο με καινούριες κυκλοφορίες και τα προηγούμενα, αλλά ξέθαψα αυτό το δισκάκι και το άκουγα σήμερα. Είχα ξεχάσει πόσο ωραία μπάντα είναι οι [B]Urgehal[/B]…
Μιας και έβγαλαν ακόμα ένα album, έχει ασχοληθεί κανείς με Njiqahdda?
Τα άλμπουμ τους δίνονται δώρο με κάποιο μηνιαίο περιοδικό?
Εγώ έχω ακούσει 2-3 άλμπουνς τους (στο πισί έχω 5) κι έχω την εξής απορία:
Το όνομα τους, στο Νι, προφέρεται όπως στο χωριό;
Αυτό είναι υπονοούμενο για τον αριθμό των κυκλοφοριών ή για την ποιότητα τους? :lol:
Και εγώ έχω αυτή, την απορία :-k
Για τoν αριθμό.
Για ποιότητα δεν ξέρω, αλλά λέω το βράδυ να καταγράψω σε χαρτάκια τις 59 κλυκλοφορίες που έχουν στα 6 χρόνια υπαρξής τους και να τραβήξω λαχνό για το ποιο να ακούσω. :lol:
Αυτές οι μπάντες στιλ Njiqahdda είναι αστείο, ακόμα μεγαλύτερο αστείο όμως είναι πως οι 2 αυτοί Αμερικανοί που παίζουν εκεί έχουν κάνει άλλες 2 μπάντες Funeral Eclipse και Oaks of Bethel
Αν τώρα ανακαλύψει κάποιος με πολυ πολυ χρόνο κάποια καλη δουλεια, ας μας πει…
bump. Αυτο βγαινει βινυλιο κι εχω χεστει απ τη χαρα μου. Παλι καλα γιατι αν περιμεναμε να βρουμε τη κασσετα (limited στις 46 κοπιες) φεξε μου και γλυστρισε.
Ρε παλικαρια τα΄χει βρει αυτα κανεις για κατεβασμα? :-k
Νταμπλ ποστ αλλα καινουριο ΕΡ Beherit, διαρκειας σχεδον μισης ωρας με 2 κομματια :
Beherit - Celebrate The Dead [ep] (2012)
Μια που κατέβασα και μια που έφαγα κόλλημα
Τεράστιοι Beherit για μια ακόμη φορά. Το Demon Advance το ξέρουμε αλλά είναι σε αλλή εκτέλεση, το Celebrate Τhe Dead που είναι καινούριο είναι μια έκπληξη
Επειδή είσαι black metal warrior αύριο μεθαύριο θα τα κόψω και θα στα στείλω.
Μετά από μία παλιότερη αναφορά-πρόταση του Crisp (αν θυμάμαι καλά), στους Ισλανδούς [B]Árstíðir Lífsins[/B] είχα ακούσει το πάρα πολύ καλό ντεμπούτο τους ([B]Jötunheima Dolgferð[/B]) και έιδα πριν λίγο ότι κυκλοφόρησαν το 2ο άλμπουμ τους στις 18 του προηγούμενου μήνα :
[B]Vápna Lækjar Eldr [/B]
[]([(http://imageshack.us)"] Uploaded with ImageShack.us](http://imageshack.us/photo/my-images/855/111aze.jpg/) Uploaded with [ImageShack.us)
Δεν το έχω ακούσει ακόμη αλλά όποιος θέλει μπορεί να το βρει στην mother Russia
Να’σαι καλα ρε rip