Γάμησε ασυστόλως το αποπάνω
Ωραίος rip
σορρυ παιδιά για τη σφήνα, μια ερώτηση. Αυτό που ανέβασε ο rip προσφέρεται έτσι και αλλιώς για κατέβασμα από το συγκρότημα? Αν όχι θα πρέπει να σβήσω το λίνκ. Ρωτάω καθαρά για να ξέρω.
Δεν είναι επίσημα τραγούδια των συγκροτημάτων. Στο tumblr που ποσταρα πιο πριν έχει ανέβει. Δεν έχω ιδέα ποιος τα έφτιαξε αυτά τα τραγούδια.
Άμα υπάρχει πρόβλημά σβήσε το link.
Και για πείτε, η Νορβηγία πατώνει ακόμα τα τελευταία χρόνια?
[SPOILER][/SPOILER]
Ε, τους πούστηδες, δεν τους το 'χα με τίποτα να βγάλουν τέτοια κολοσσιαία δισκάρα.
Ε πες, ρε μαλάκα, και τίποτα παραπάνω και για μας τους άσχετους! Υποτίθεται ότι πρέπει να διαβάσω αυτό το λόγκο;!
Πότε θα κάτσω με προσοχή να το ακούσω αυτό ρε γμτ?
είναι και δυόμισι ώρες
DODSENGEL “Imperator”
Διπλό CD, σύνολο 2,5 ώρες διάρκεια και μέσα συμβαίνουν τα πάντα.
Μην το “ξεπετάξετε” όμως, κρίμα είναι.
Αφοσιωθείτε.
Αυτό είναι να έχεις καλό τάιμινγκ. Αύριο πάω Νάξο και θα τον λιώσω το δίσκο στο ταξίδι. Δυο φορές θα τον ακούσω, μετά βίας δηλαδή
:lol:
Γέλα, γέλα, και πλησιάζει ο καιρός που θα μου ανοίξεις παράθυρο στο ΜΣΝ που θα λέει “δίκιο είχες τελικά” :!:
Ειλικρινά δεν το έβαλα δεύτερη φορά και δεν θα ήθελα. Αν όμως η χώρα καταρρεύσει και φτάσουμε σε σημείο να μην έχουμε ίντερνετ θα το σκεφτώ, αφού πρώτα εμπεδώσω μέχρι και τα Ep που έβγαλε ενδιαφέρουσα Black Metal μπάντα στα 90’s, ακόμα κι αν μετά το γύρισε στο συμπαθές Death.
Υ.Γ Αν τώρα πεις κι αλλα, μπορει να με αναγκάσεις
«Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι»
Δε ξέρω τίποτε, είμαι παλαιοημερολογήτης…
[U]Thy Darkened Shade - Eternvs Mos, Nex Ritvs[/U]
Εγχώρια φετινή κυκλοφορία και ντεμπούτο των Thy Darkened Shade. Τα 2 απ’ τα 3 παλικάρια είναι μέλη των Nadiwrath (ναι και εδώ ο Maelstrom παίζει τύμπανα! ) Γρήγορα ριφ που ξυρίζουν, ωραία τύμπανα, σημεία με απο πίσω ψαλμωδίες και απ’ ότι φαίνεται απο το λιώσιμο που έχει φάει τις τελευταίες μέρες είναι ωραίο δισκάκι. Μην πώ δισκάρα τώρα που το ξανακούω :!: Οι ενδιαφερόμενοι ψαχτείτε…
Μόνο το [I]To Suffer the Perpetual Curses[/I] έχει στο youtube
Μιας και ο dargaard-79 (κανονικά θα έπρεπε sport billy) έκανε και πάλι το θαύμα του και μου βρήκε το cult διαμαντάκι (διαμαντάκι χωρίς supercult εξώφυλλο=παράθυρο εκκλησίας:lol: δεν μπορεί να γίνει)
είπα να το ποστάρω με την σημείωση: Majestic Black Metal όπως ακριβώς πρέπει.
Αν κάποιος/α δεν άκουσε μέχρι σήμερα Limbonic Art καλό θα είναι να απεμπλακεί άμεσα από το παρόν του ήχου, να πάρει μια εξάδα άμστελ μπλέ, να κατεβάσει τα παραπάνω albums και να την αράξει στην ταράτσα της πολυκατοικίας του/της για μερικές ώρες αργά τη νύχτα…όλα όσα του συμβούν είναι απολύτως (μετα)φυσικά.
^ Γαμάει το αποπάνω box- set. Όλοι μιλάνε για το ‘‘Moon in the Scoprio’’, αλλά προσωπικά βρίσκω το ‘‘In abhorrence dementia’’ σαν το αποκορύφωμα αυτής της ξεχωριστής μπάντας.
Μοναδικό ξενέρωμα που είχα φάει με αυτό ήταν ότι τα bonus tracks ήταν ενσωματωμένα μέσα στη ροή του δίσκου, και όχι στο τέλος.
Ναι συμφωνώ έχει ένα θέμα τακτοποίησης, έχουν κάνει και κάτι περίεργες αλλαγές στα κομμάτια.
Σε νέες κυκλοφορίες
2012-Merrimack-The Acausal Mass
Αν και το παρακάτω image πλέον μου προκαλεί αναγούλα, μπήκα μ ελπίδα για το περιεχόμενο…ας ελπίσουμε να μην είναι μερικά Deathspell riff ανακατεμένα σε marduk συρφετούς μονάχα
Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου τους Merrimack και για να τους αναφέρει ο Plunderer, κάτι καλό θα έχουν κάνει μέχρι τώρα, οπότε πιο άλμπουμ ακούμε?
Μπαι δε γουει το καινούργιο Ihsahn είναι “έξω”, ξέρω δεν ταιριάζει στο παρόν θρεντ αλλά οι περισσότεροι ακροατές του είναι από εδώ
[B]2006-Merrimack-Of Entropy and Life Denial[/B]
Το ποστάρω μιας και ήταν η πρώτη μου επαφή μαζί τους και έπειτα μάλιστα το αγόρασα, δεν το βλέπω με τα μάτια που το έβλεπα σαν βγήκε αλλά το θεωρώ σαν την πιο γνήσια δουλειά τους.
το 2009 έβγαλαν το Grey Rigorism το οποίο μου άφησε μέτρια εντύπωση…τότε έκαναν και το “απαγορευμένο” video clip
Ακόμα μπορεί να τσεκάρει κανείς και τα demo στο compilation
Το φετινό album στο κομμάτι Hypophanie έχει μπουζούκι =P~