Τι εννοείς?
το είχα βάλει σε spoiler.
είναι μια μοντέρνα φωτογράφιση που εμένα δε μ’ ενθουσιάζει, πιστεύω πως βγάζει κάτι από Watain ένα image σαφώς πιο εμπορικό σε αντιδιαστολή με τα εξώφυλλα που λένε άλλα.
Ναι είχα δει το σπόιλερ αλλά δεν είχα κάνει το συνδυασμό αυτό,ψαγμένο εξώφυλλο/ποζεριλίκι(εγώ έτσι το λαμβάνω).Το 'πιασα.
[B]2012-Elysian Blaze-Blood Geometry[/B]
Λοιπόν μόλις βγήκε και το ποστάρω πριν ακούσω νότα μιας και το περιμένω αρκετό καιρό.
Αν έχει πετύχει ο Αυστραλός θα γίνει μεγάλο γλέντι… ειδικά προς γνωστούς χρήστες που στηρίζουν 2ώρα άλμπουμ…
Επειδή δεν έχω ακούσει νότα από Elysian Blaze. Μιλάμε για καταστάσεις τύπου Ruins of beverast?
Δε μ’ αρέσει το εξώφυλλο, απορρίπτεται :!:
http://www.youtube.com/watch?v=f_mHJhlOH7w&feature=related
Κρινε και μονος σου. Δεν κολλανε παντως με τον καιρο :roll:
βρε… καλώς το παιδί
εγώ μια φορά λέω πως κολλάνε…η ζέστη-βαριά και αποπνικτική μοιάζει τρόπον τινά με το κρύο το τσουχτερό… ακραία γαρ και τα δυο.
Οι Elysian Blaze παίζουν Black Metal που σαπίζει καθώς προχωρά που μπορεί να κάνει γάμους μεταξύ Doom & Depressive τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι να τα γράψω αναλυτικά σε κείμενο.
Ξέχασα
λολ…καλύτερο απο το therion εξώφυλλο των Dødsengel…
για οσους ενδιαφερονται το καινουργιο των verdunkeln ειναι εκει εξω8)[SPOILER]αν και λιγο καθυστερημενα αλλα δεν πειραζει:-s[/SPOILER]
Άμα θες να καταλήξει κάπου, γράψε και τι είναι.
Το νέο ντέθσπελ
και καταληγουμε λοιπον στη πορεια μετα φας-ιτε οτι η μαγεια κρυβεται στα ιπιζ.
Είμαι στη δουλειά και τρώω πίεση παράλληλα δεν έχω winrar για να κάνω extract και δεν μπορώ να το κατεβάσω. Σταμάτησα τη δουλειά πήρα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο του συναδέλφου εδώ δίπλα πήγα σε κάποιον που έχει winrar (άρα και πιο σπουδαία θέση) λίγο πιο πριν του είχα στείλει mail με το mediafire του Ep, του είπα τι θα κάνει και τώρα ακούω…
Η αλήθεια θα βρεθεί στο The Crackled Book of Life…
α βγηκε ε. μαλλον ξερω τι θα ακουω το βραδυ (οπως και μερικοι χιλιαδες ανθρωποι αλλωστε)
σε δικα μας νεα, οσοι τυχον ενδιαφερομενοι [B][U]εδω[/U][/B] μπορειτε να διαβασετε ενα studio report περι του νεου δισκου των Zemial. μονο ενα κομματι λειπει/δεν ακουσα, λογικα θα κυκλοφορησει μεσα στο τρεχον ετος
Οι Αμερικανοί Manetheren θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο τον Σεπτέμβριο και εδώ http://www.myspace.com/manetheren έχουμε 2 κομμάτια. Προσωπικά, τα βρήκα απολαυστικότατα και περιμένω να ακούσω και τον δίσκο στο σύνολo του.
Κι υστερα απο την συντομη αυτη κοινωνικη ειδηση, τριγυρναει εκει εξω και καινουριο [B]Blacklodge[/B]
[U]Blacklodge - MachinatioN (2012)[/U]
ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο από το μέτωπο των Akercocke?:-k
[B][CENTER]FLAME - March into Firelands[/CENTER][/B]
[CENTER][/CENTER]
Οι FLAME ουσιαστικά αποτελούνται κατά τα 3/4 από παλιά μέλη των URN. Είχα παλιότερα μια μικρή επαφή με το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Το “[B]March into Firelands[/B]” όμως, μου κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Ίσως να έφταιγε το εναρκτήριο κομμάτι, [I]“Black Realm of Satanas”[/I], το οποίο σε αρπάζει κατευθείαν από το λαιμό, ίσως η ψαρωτική εισαγωγή του [I]“Doomed”[/I] μέχρι να μπει το πρώτο ριφφ και να σε κάνει να νιώθεις ότι πραγματικά συμμετέχεις σε μια κολασμένη μαινόμενη μάχη, με το τέλος να παραμονεύει. Από το άλμπουμ δεν λείπουν και τα black ‘n’ roll στοιχεία, όπως και μερικά σημεία που παραπέμπουν σε black/death ακούσματα. Σύμφωνα με το booklet, το κομμάτι “[I]Fireland[/I]” είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Quorthon (και στα δέκα χρόνια ύπαρξης του συγκροτήματος). Η αλήθεια είναι πως κυρίως το ενδιαφέρον μου κεντρίστηκε επειδή αυτός ο δίσκος με έκανε να νιώσω αυτό που παρουσίασε, όπως ανέφερα και παραπάνω. Όσο ασήμαντο κι αν ακούγεται, πολλές φορές προσωπικά έχω μείνει ανικανοποίητος από συγκροτήματα που ναι μεν παίζουν καλά, αλλά τους λείπει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, η ατμόσφαιρα. Και ειδικά στο συγκεκριμένο είδος θεωρώ πως είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία. Όσοι λοιπόν είστε οπαδοί συγκροτημάτων όπως NIFELHEIM, URN, DESASTER κλπ πιστεύω πως δεν θα απογοητευτείτε. Θα μπορούσα να το ποστάρω και στο thread για το thrash, αλλά πιστεύω πως πλησιάζει πιο πολύ προς την black metal όχθη.