Black Metal Albums

Μολις κατεβηκε το καινουριο EP των Deathspell Omega,ελπιζω σε συνεχεια του τρομερου τους σερι και μονο κομματαρες!

Αν εξαιρεσεις το πρωτο και το τελευταιο κομματι, ψιλοαπογοητευτικο για τα γουστα μου. Εκει που λες οτι πανε να κοψουν το νημα και να κανουν τη μεγαλη ανατροπη πεταγονται οι μεταλκορομαθκοριλες και λες ενταξει, αυτο τωρα, γιατι. Πολυ δουλεμενο κι εχει μερικα σημεια τοσο καλα που λες οτι τα κρατησαν εξ επιτηδες γι’ αυτο το EP αλλα και παλι μου φαινεται αδιανοητα δυσκολο να τους συνηθισω ετσι. Μακαρι η αποψη μου να αλλαξει εν καιρω, προς το παρον απλα ελπιζουμε σε ανακαμψη.

Προς οποιονδηποτε ενδιαφερομενο, “τριγυρνα” πλεον κι αυτο :

[U][B]Panopticon[/B] - Kentucky (2012)[/U]

:stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Νέο one song EP από Agalloch:
Agalloch-Faustian Echoes

?Faustian Echoes? is a single, two-part song based on Johann Wolfgang von Goethe?s epic masterpiece ?Faust.? Reaching over twenty minutes, ?Faustian Echoes? is the longest song AGALLOCH have ever written.

Μάλιστα, για να δούμε αν υπάρχει ανάκαμψη μετά το μέτριο “Marrow…”.

Στο μεταξύ διαβάστε ΕΔΩ ένα παραπάνω από ενδιαφέρον κείμενο του Plunderer που ξεκινά από την παρουσίαση του ανδαλουσιανού καλλιτέχνη ZINUMM και καταλήγει σε μια αρκετά εύστοχη, θα έλεγα, θεώρηση για το blackmetal του σήμερα.

Νεο γαμηστερο κομματι Ash Borer. Αν ειναι και το υπολοιπο ετσι παμε για την καλυτερη δουλεια τους.

thanks και στους δυο, επιτέλους κάτι που με ανάγκασε να σταματήσω τη βουτιά/επιστροφή στον Zappa που έκανα τις τελευταίες μέρες! :slight_smile: Αν δεν είχα αποφασίσει να σταματήσω και τις αγορές για κάποιο διάστημα θα το έπερνα σίγουρα, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στο όλο πακετάρισμα ο τύπος αλλά βασικά η μουσική μετράει (την οποία δίνει και με σωστό ριπάρισμα) οπότε δεν έχω παρά να συμφωνήσω με Plunderer…

ακριβως.παραθυμίζουν dillinger σε κατι σημεια
Εdit αυτο το void meditation cult ωραιο ειναι

Μέτριο? Γιατί? προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη με όλα τα κομμάτια!
(μα…black lake nidstång…:-s)

=D>

Πάνω πάντως σε αυτό που σχολιάζει κλείνοντας το κείμενο του ο plunderer, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση πάνω όχι μόνο στη black metal,αλλά στη μουσική γενικότερα

Διάβασα το κείμενο του Plunderer και κυρίως άκουσα το ομώνυμο μόνο (προς το παρόν) και πέρα από το μουσικό κομμάτι που έιναι πολύ ενδιαφέρον και ακούγεται αληθινό, μου έκανε εντύπωση η στάση που κρατάει ο τύπος απέναντι στην μουσική και όχι μόνο.
Έτυχε να μιλήσω με έναν φίλο Ισπανό στο μσν και του έστειλα ένα κομμάτι να ακούσει αλλα και το συνοδευτικό pdf με το βιογραφικό του τύπου εστιασμένο κυρίως σε αυτό το σημείο :
"All songs are sang and written in Irish
Gaelic, language that was spoken in Galicia before cristianism came to
destroy everything on its way."
και μου απάντησε λακωνικά αυτό : "Don’t believe in separists"
Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο και στηρίζουμε :p, πέρα από την πλάκα όμως έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί οι ισορροπίες ανάμεσα σε τέτοιες ιδέες είναι πολύ λεπτές και ακροβατώντας δεν ξέρεις προς τα που θα πέσεις.

Κάποια απο τα επόμενα που θα έρθουν μέσα στο 2012.

Nightbringer/Acherontas-The Ruins of Edom

Behexen-Nightside Emanations

Enshadowed-Magic Chaos Psychedelia

The Howling Wind-Of Babalon

The Royal Arch Blaspheme-ΙΙ

A Forest of Stars-A Shadowplay for Yesterdays

Darkspace-(-I)

Nachtmystium-Silencing Machine

Και μετά τους γνωστούς και διάσημους, ήρθε το νέο πόνημα του άσημου Βοταναλόγου. Σαντούρι-τύμπανα-φωνή.

‘’

Ξέχασα να βάλω όνομα μπάντας Botanist

Οχ τον θυμάμαι αυτόν! Αν δεν με απατά η μνήμη μου κάποιος τον είχε ποστάρει (braindead αν θυμάμαι καλά) στις προτάσεις δίσκων!! Θυμάμαι πώς ο πρώτος δίσκος είχε αρκετές ιδιαιτερότητες αλλά δεν εντάσσονταν στο φάσμα της black έτσι δεν είναι; Τσπ θα τσεκαριστεί και το νέο υλικό λίαν συντόμως.

Εχεις ξεχασει καποιο αλλα επειδη ακομη δεν υπαρχει τελικο εξωφυλλο,δεν το προσθετω :stuck_out_tongue:

Ναι έτσι είναι το είχε ποστάρει ο brein.d3d αλλά νομίζω πως στο Black Metal μπαινει, με την έννοια ότι πάει ψυχικά προς τα εκεί, έτσι μοιάζει και το φετινό απ όσο άκουσα μέχρι στιγμής, θα έλεγα μάλιστα πως είναι ακόμα πιο ατμοασφαιρικό.

Έλα πες τι… βγάζουν δίσκο οι Nargaroth?

:stuck_out_tongue:

Δόθηκε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο του τρίτου μέρους της τριλογίας των Blut aus nord (δεν το έχω επιβεβαιώσει από κάπου επίσημα, σε ένα άλλο φόρουμ το είδα)
[]([(http://imageshack.us)"] Uploaded with ImageShack.us](http://imageshack.us/photo/my-images/262/blutausnord.jpg/) Uploaded with [ImageShack.us)

Αυτό ήθελα να ποστάρω. Γκλουπ.

Επίσημο είναι, από την Debemur Morti Productions ανακοινώθηκε(παραγωγή)

[SPOILER][/SPOILER]

…αλλα οπως ειπαμε δεν ειναι τελικο,ακομη στην επεξεργασια ειναι. 8)

επίσης βγήκε κ αυτό:wink:
Spectral Lore-Sentinel

δεν τους/τον ήξερα,τώρα το ακούω κ έχω εντυπωσιαστεί.