Black Metal Albums

Νέο κομμάτι σε streaming από τους [B]Ash borer[/B] από το επερχόμενο άλμπουμ τους, [B]Cold of Age[/B] που θα κυκλόφορησει τον Αύγουστο.

Το κομμάτι λέγεται [B]Descended Lamentations[/B] και μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω λινκ.
http://stereogum.com/1076271/ash-borer-descended-lamentations-stereogum-premiere/mp3s/

2 σελίδες πιο πίσω Κωστή…

ουπς! μου διέφυγε #-o

…I had a salowe vision

[SPOILER][I]Νηστεία εστί, βία φύσεως και περιτομή ηδύτητος λάρυγγος. Πυρώσεως εκτομή. Πονηρών εννοιών εκκοπή. Ενυπνιασμών ελευθερία. Προσευχής καθαρότης. Ψυχής φωστήρ. Νοός φυλακή. Πωρώσεως λύσις. Κατανύξεως θύρα. Στεναγμός ταπεινός. Συντριμμός ιλαρός. Πολυλογίας αργία. Ησυχίας αφορμή. Υπακοής φύλαξ. Ύπνου κουφισμός. Υγεία σώματος. Απαθείας πρόξενος. Αμαρτημάτων άφεσις. Παραδείσου θύρα και τρύφη. Όσιος Ιωάννης της Κλίμακος (ΙΔ, λα).[/I][/SPOILER]

Οι νότες γίνονται λέξεις και οί λέξεις γίνονται λόγχες…

Δεν ξέρω για τον δίσκο πάντως ο plurender ξεπέρασε τον εαυτό σου σε αυτό το review.
Θα τον πληρώσω για να γράψει για τα neurosis και cult of luna :stuck_out_tongue:

Ο πλάντερερ πάντα ξεπερνάει τον εαυτό μου.

Χαχα είσαι γρήγορος :smiley:

Gaunt-Demo 2012

ακούτε ένα κομμάτι [B][U]εδώ[/U][/B]

Εμενα δεν μου αρεσε. :confused: Οχι το κειμενο, το κειμενο μια χαρα ειναι, ο δισκος. Και δεν μου αρεσε γιατι σε σχεση με τα προηγουμενα, εγω πιστευω πως εδω ξεφυγαν για πρωτη φορα απο τη σφαιρα της νοοτροπιας τους (της μετα-Si Monumentum εποχης δηλαδη). [U]Εδω[/U] εγραψα 2-3 λιτα λογια, ενδεικτικο του βαθους που -σε μενα δλδ- φαινεται να εχει ως συνολο. Αν θελουν να το πανε παραπερα, υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που μπορουν να κανουν χωρις να χαλασουν την αισθητικη τους.

Μετά από δύο δύσκολα και ψυχοφθόρα χρόνια, πιστεύω ότι πρεπει να αποδεκτούμε σαν άντρες, ότι ο παράκλητος ήταν η τελεία στους Γάλλους. Δεν δικαιολογείται περαιτέρω δισκογραφία. Νομίζω ότι είναι λάθος να τους βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε τις μπάντες καριέρας. Ο χάσγιαρλ δεν είναι ούτε Μπλασφήμερ, ούτε Σάκης Τόλης. Μάλλον για Snorronymous πάει.

…επειδη κατα τ αλλα ολοι αυτοι κολυμπανε στα πετροδολλαρια…

Τι λες;

Έχω την εντύπωση ότι ο μόνος που πέθανε στην ψάθα ήταν ο Ευρώνυμος. Είχε ένα όραμα και τα έσπρωχνε εκεί. Κάτι σαν τον Βασίλη Λεβέντη του black metal Σύν ότι έστελνε τσάμπα δίσκους σε κομμουνιστάς σε Αλβανία και Κίνα. Και δεν νομίζω ο Χασγιαρλ να κονομάει πολλά, με τετοια packaging πολυτελείας. Οπότε έχεις δίκιο, ναι.

Τι ακουμε βραδιατικα…

Ρίξε μιά αναλυσούλα, γιατί δεν έχω e-tsiggeli να σου βγάζω τις λέξεις μία-μία… Εάν θες να συνενοηθούμε σαν χόμο σάπιενς τουλάχιστον

ε μα μου λες κατι blasphemer ως καριεριστες που εφυγε απο τους mayhem κι εστιασε στους ava inferi ή κατι rotting christ που στο sanctus diavolos σκεφτονταν να το διαλυσουν (οι ιδιοι το λεγαν σε συνεντευξεις, οχι εγω). αν νομιζετε οτι ολοι αυτοι κολυμπανε στο χρημα ειστε πολυ γελασμενοι. επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να βγαζει κανεις λεφτα απ τη μουσικη, ποτε δεν περιφρονησα κατι τετοιο. την αισχρη κερδοσκοπια καθομαι παντα και κραζω

καλά ρε πίνεις χάπια; εννοώ μουσικούς που βγάζουν δισκογραφίες σχέσειμε νταίθσπελ που ήταν μπάτα κόνσεπτ. Και δεν νομίζω ο Σάκης να τρώει απ΄ τα σκουπίδια.

εγω οχι, αλλοι φαινεται να πινουν. με προσοχη ε

χα χα, ισορέος! Ήταν καλό.

Καταπληκτικό κομμάτι. Έχουν βουτήξει για τα καλά στη κληρονομιά των προ-equilibrium Emperor.

Αυτό:

[SPOILER]
http://www.youtube.com/watch?v=nJ2dNpbtRSE

Καθηλωμένος βρίσκομαι στο γαμωντίβανό μου
Με μια πουτάνα σάπια γραία καθισμένη στο πλευρό μου
Και άλλες 10 απ’το χωριό μαζωχτήκαν και κοιτάνε
Μα το ξέρω πως κρυφά μέσα τους χαμογελάνε

11 μέρες τώρα, για κηδεία με ετοιμάζουν
Με περάσαν για νεκρό χωρίς να έχω πεθάνει
11 νύχτες τώρα, γύρω γύρω μου χορεύουν
Λόγια αλλόκοτα μιλάνε, θυμιατίζουν με λιβάνι

11 και 11 ώρα καταραμένη
11 να΄ναι οι ώρες σου κωλόγρια σιχαμένη
11 μερόνυχτα στου πόνου το ντιβάνι
11 γριές στη κάμαρη και ένα δαντελωτό καφτάνι

5 κάθονταν μπροστά και 6 από πίσω
11 στο σύνολο, τυχαίο; Δε νομίζω!!!
Ακούω ένα πετάρισμα που όλο και δυναμώνει
Κάτι για’μένα έρχεται γοργά κοντοζυγώνει

Αγχωθήκαν οι κωλόγριες, τρέχουνε και δε φτάνουν
Λες και καταλάβαν πως σε λίγο θα αποθάνουν
11 πνέυματα ήρθανε και κάτσαν στο περβάζι
Και όξω φυσάει βοριάς, και όξω φυσάει τ’αγιάζι

Όξω απ’το παραθύρι μου
Κουκουβάγιες που ουρλιάζουν
Θαρρείς πως μου μιλάνε
Με φωνάζουν!!!

Γέρικα χάδια
Μου στοιχειώσαν τα βράδια

Κου-κου-βα γαμώ την πίστη μου
Και την κηδεία μου
Ε ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Με πιάνει η αηδία μου

Και μια γκρίζα Κυριακή
Μου γαμήσαν την Ψυχή

Και όταν σβήσει η φωτιά απ’το μαγκάλι
Τότε θα’ρθουν κι’αλλοι[/SPOILER]

…δεν περίμενα ΠΟΤΕ πως θα το πω αυτό…

…είναι καλό.

Παρακάτω. Θυμάστε τον γαμωταφισμό;

Ε, πάρτε λοιπόν την Θεολογία του Ευρώνυμου.

http://sanatorion.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html