κολλαει γαντι με κατι Unholy Archangel αν και ηχητικα δεν εχουν καμια σχεση. H απολυτη σαβουρα δηλαδη !!! Αναρωτιεμαι μηπως Εχει/Εχουν διαγνωστει με ADHD κατα την παιδικη ηλικια διοτι παραειναι mentally retarded για να το χαρακτηρισεις minimal.
5 κάθονταν μπροστά και 6 από πίσω
11 στο σύνολο, τυχαίο; Δε νομίζω!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Συναγωνιζονται οντως τους UA στην γραφικοτητα οσον αφορα τους στιχους.
Πραγματικά, έχω αυθεντικό αρκέηντζελ και είναι ότι πιό γελοίο έχει κυκλοφορίσει από την εποχή των vlad tepes. Τους ψχ εάν διαβάσεις κάνα χρόνο σελίδες πιό πριν, τους έχω κράξει απόλυτα με κάθε ευκαιρία και ο Πλάντυ με το Νομιστέριο με μαλώνανε. Αυτό το καινούριο κομμάτι είναι μιά αποκάλυψη Αλήθειας γιά μιά μέγαλη ελπίδα γιά το μέλλον (γιά εμένα). Μου θυμίζει σχεδόν Νικόλαο Γ. Πολίτη…γιά το λαογραφικό του πράγματος.
άρχισα σήμερα το λόρντς οφ κέιος κ΄ ομολπγουμένως δεν ήξερα τίποτα γιά αυτόν τον hendrik mobus. Διάβασα περί των εγκλημάτων του και λοιπά. Έχει σκεφτεί ποτέ κανένας νακάνει μιά σούμα με όλα τα μπλακμέταλ εγκλήματα να ξέρουμε κ΄ εμείς τί ακούμε; Δηλαδή σκέφτομαι τώρα ονόματα. Vikerness, euronymous, dead, nattramn, faust, αυτός ο μόμπους, εκείνος ο σουηδός π μαχαίρωσε έναν άγνωστο στη καρωτίδα, οι black legions, οι stalagh, ο dissection… Παίζει να ξέχασα κάποιους.
Νομιζω οτι ο King Dude εβαλε τα γυαλια στο black metal και το λεω οντας μυωπας. Περαστε μια βολτα απο το folkoτοπικ, ακουστε το “Love”, δειτε, μαθετε, κλπ.
Σε γενικες γραμμες μ’αρεσε κι εμενα αν και ομολογω πως καποιες στιγμες ειχε λιγο παραπανω “τυριλα” απ’οσο θα ηθελα. Αλλα τα black σημεια του ειναι πολυ καλα. 8)
Πρώτα full-length από τους Αυστριακούς Nachtruf.
Όταν πρωτοάκουσα το demo τους Pulvis. Cinis. Cultus η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα πολύ.
Τώρα όσο για τη νέα τους δουλειά. Χαοτικό black metal με ωραίες περίεργες μελωδίες, πολύ καλά φωνητικά, τίμιες αλλαγές ανά διαστήματα και το σημαντικότερο για μένα καθόλου κουραστικά 10-9 λεπτα κομμάτια. Βγάζουν μια άρρωστη ατμόσφαιρα πολύ καλά. Όποιος ψήνεται, 42 λεπτά…