Black Metal Albums

Black metal λειψανο. Βγαζουν και αυτοι το φθινοπωρο, να δουμε τι θα λεει.

Βασικά δεν τον θυμάμαι άλλη φορά με τέτοιο μούσι

Eπίσης μόλις διαπίστωσα πως έρχεται και καινούριο [B]Paragon Belial[/B].
Όμορφα πράγματα. 8)

[U][B]Paragon Belial - Necrophobic Rituals[/B] ([I]Οctober 2012[/I])[/U]

To of babalon μου έχει κολλήσει πολύ άσχημα αυτό το καιρό. Πάντως είναι ο καλύτερος τους εώς τώρα δίσκος, παραδεχτήτε το :!:

οι Νaer Mataron το γυρισαν στο Ε.D.M. απ οτι φαινεται

Πιθανότατα έχει αναφερθεί σαν περσινό, αλλά το βάζω γιατί το άκουσα πρόσφατα και επιπλέον βαριέμαι να ποστάρονται φωτό του χρήστη necromayhem. :!:

[B]Τhrall - Vermin to the earth[/B]

Οι παραπομπές των Underground Kommandoz στα ονόματα των DSO, Corrupted και Neurosis είναι αυτές που με έκαναν να ασχοληθώ και εξεπλάγην που άκουσα κάτι τόσο ωραίο και δυνατό από αυστραλία μεριά. Σπέσιαλ αναφορά στον ήχο, που είναι τόσο φυσικά grimy όσο αυτός ενός De Mysteriis ή Written In Waters, και κάνει το αποτέλεσμα λουκούμι.

Αν το καινούργιο άλμπουμ κινηθεί σε Nosferathu Sathanis (τι δίσκος, θα τον ξανά βάλω τώρα :stuck_out_tongue: ) του 2008 τότε ναι θα είναι όμορφα πράγματα…

Τελειότητα το “Libertus” από Aptorian Demon…

έλα ρε, έκανε το U.K. αναφορά στους Thrall??
Εύγε, όντως είναι αξιοπρόσεκτο άλμπουμ!

Νεο βιντεο [B][I]Ragnarok - Collectors Of The King[/I][/B], βεβαια πανε 2 χρονια απο τοτε που βγηκε η δισκαρα τους, αλλα δεν πειραζει…

Eπισης μολις ακουσα το πρωτο (ομονυμο) EP των Chrome Waves και ομολογω μου αφησε θετικοτατη εντυπωση
Φωνητικα κανει ο Stavros Giannopoulos απο τους Twilight
Οσον αφορα τον ηχο, μαλλον προς το Post-Black θα ελεγα
Δειγμα [B]εδω [/B]για οποιον ενδιαφερεται

Κι αυτο στα γνωστα “μερη” εκει εξω :

Τι να το κανουμε το “εκει εξω”, χασαμε το preorder για το μπλε και αντε να το βρεις τωρα.

Το τι format ή οτιδηποτε αλλο θα το παρει ο καθενας ειναι προσωπικο του θεμα, εδω ενημερωνουμε για την μουσικη. :slight_smile:

Ασε τον άνθρωπο να πει τον πόνο του :stuck_out_tongue:

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΝΟΙΩΘΕΙ. Δυο βδομαδες το ψαχνω σα διαολος και τιποτα.

Γενικα με limited πιπες δεν εχω κανα τρελο θεμα αλλα οι Nightbringer ειναι απο αυτες τις 5-6 μπαντες που ο,τι βγαζουν το παιρνω.

[U][B]Order Of Orias[/B] - Inverse[/U]

Πολυ καλο αλμπουμ το ντεμπουτο των Αυστραλων. Black/death παιζουν αλλα βγαζει μπολικη ατμοσφαιρα. Σαν περιγραφη σκεφτειτε μια πιο death εκδοχη των Ascension. Το ποσταρα εδω γιατι νομιζω πως σε αυτο το θρεντ κολλαει. Και σαν μουσικη και κυριως ως ατμοσφαιρα.

Εξώφυλλο και τρακλιστ από το επερχόμενο άλμπουμ των Enslaved με τίτλο Riitiir (Κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου)

[SPOILER]

Uploaded with ImageShack.us[/SPOILER]

01 - 091748
02 - Tre Selskap
03 - Problembarn
04 - Følg Med
05 - Riitiir
06 - Åtte Enkle Regler
07 - Aortadisseksjon
08 - Søksmålet

Τιτάνια μπαρούφα.

Η αληθεια ειναι πως κι εγω ψιλοβαρεθηκα χοντρα! 8)
Τους εχει καψει η πρεζα μαλλον!

Σιγά μην είναι αποτέλεσμα πρέζας αυτό το αδιάφορο τίποτα που παίζουν.