Black Metal Albums

Δεν το εχω ακουσει ακομα, ολο το ξεχναω ρε γμτ και ειναι μπαντα που γουσταρω φουλ. Αυτους θα ηταν απιστευτο να βλεπαμε καποια στιγμη, αλλα παιζει να πηγαιναν ισα με δεκα ατομα…

καποιο συγκεκριμενο κομματι που νομιζεις οτι θα με τραβηξει να ασχοληθω περισοτερο με αυτους ?

Black Horror Metal, ειδικα σε αυτο οι κιθαρες τους ειναι τελειως heavy metal. Το κοιταξα πιο πριν για να στο ριξω σαν δειγμα αλλα δεν υπαρχει στο youtube, το κομματι που εχει ειναι σε αλλη εκτελεση.

Tσεκαρε οπωσδηποτε, απο το Intro κιολας σε “τραβαει” μεσα, μετα μπαινει το Funeral το οποιο σαν “tribute” σε Celtic Frost και μετα παιρνει το δρομο του.
Απλα θες ψιλοαπλα σε χρονο για να το απολαυσεις, και το απαραιτητο σκοταδι βεβαια!

Το πρωτο album παντως δεν μου φανηκε σκοτεινο, γενικα οι Denial of God δεν μου κανουν για σκοτεινη μπαντα. Ατμοσφαιρα εχουν, αλλα δεν τη λες σκοταδι. Θα το ακουσω μεσα στις μερες.

χμμμ μονο μια σκετενια εκδοση εχει στο youtube, αλλα δεν ακουγεται ασχημο σαν κομματι. το ακουσα και σε μια λαιβ εκτελεση και μπορω να πω μου αρεσε…

Καινουριο κομματι [B]Baptism[/B] απο το επερχομενο αλμπουμ “[B]As The Darkness Enters[/B]” 01.01.2013

http://www.youtube.com/watch?v=C7x8kLF554Y

Εντιτ: Και καινουριο [B]Shining[/B] εκει εξω απο αποψε.

Αυτο ποσταρε στο fb o Nemtheanga πριν λιγο:
“Just so as people know the Primordial vinyl of IMRAMA that has just been released is indeed a bootleg…if anyone knows who pressed it please get in touch with us…”

Ναι, το είδα κι εγώ…
Θενκς…

Θα έπρεπε πάντως να γίνει και επανέκδοση της προκοπής για να μη τ’αρπάζουν οι αλήτες bootlegάδες…

οποιος ενδιαφερεται το καινουργιο cradle ειναι εκει εξω!
τωρα το πηρα πρεφα:roll:

Ελπιζω οχι πολλοι :stuck_out_tongue:

Έβαλες το καινούριο SHINING, μη μιλάς :!:

Το παραδεχομαι οτι τους προτιμω κατα πολυ ομως, κι ας πεθαινεις πιο emo :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω πόσοι ασχολήθηκαν, αλλά μιλάμε για φανταστικό δίσκο, το πνεύμα του “666 International” εν μέρει ξαναζεί :!:

Βγήκε?Δεν το βρίσκω…

Θα ήθελα κανά πμ αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, γιατί ούτε εγώ το βρίσκω. :slight_smile:

[CENTER]

[/CENTER]

Φανταστικό, όντως. Απ’ το πρώτο άκουσμα σε λούζει η 666 International αύρα. Προβλέπεται λιώσιμο.

Μολις ειδα και εγω οτι βγηκε το νεο Ofermod, αν φτανει τα επιπεδα του Tiamtü θα ειναι μεγαλη δισκαρα!!!