Black Metal Albums

Κυκλοφορησε πριν λιγες μερες ενα split απο [B]Helrunar[/B] και [B]Árstí∂ir Lífsins[/B] με τιτλο Fragments - A Mythological Excavation.
Eνα κομματι απο καθε μπαντα και συνολικη διαρκεια 35’ λεει.

Και οι δυο για μενα τουλαχιστον ειναι πολυ ενδιαφερουσες μπαντες, οποτε περιμενω κατι καλο.

2013-Spectral Lore/Mare Cognitum-Sol

Μπείτε και ακούστε το φετινό Split Spectral Lore με Mare Cognitum.

Εκεί θα βρείτε ένα κομμάτι από κάθε solo project κοντά στη μισή ώρα το καθένα, τα οποία έχουν δημιουργική ανάπτυξη κοντά στη θεματολογία του τίτλου. Οπότε εδώ μπορεί να έχουμε Split κυκλοφορία αλλά υπάρχει μια έξτρα concept νοοτροπία που κάνει το σύνολο να μοιάζει με album. Το τρίτο κομμάτι είναι ambient γραμμένο και από τους δυο μουσικούς ως ιδανικό κλείσιμο. Προσωπικά με γοητεύει ν? ακούω ένα Split με τέτοια διάρκεια (70 λεπτά) και κοινή συνισταμένη από τους μουσικούς, την οποία θα δείτε και παικτικά. Κοντολογίς το Sol είναι δουλεμένο με πάθος σαν έργο μπάντας και όχι ως πιατάκι με δυο διαφορετικά και κρυα εδέσματα.

Πέρα από τo Black Metal ενδιαφέρον θα έλεγα πως η συγκεκριμένη δουλειά έχει ένα βασικό πλεονέκτημα, που σπάνια συναντώ. Μπορεί ν’ αγγίξει ολόκληρο το Metal ακροατήριο βάση εφαρμογών αλλά κυρίως μέσα από τον ήχο που διαθέτει. Σημείο που αναδεικνύει πολύ η παραγωγή, στην οποία έγινε εξαιρετική δουλειά.

Περισσότερες λεπτομέρειες μετά την δέκατη ακρόαση.

Nεο αλμπουμ απο τους Καναδους [B]Gris [/B]με τιτλο À l’Âme Enflammée, l’Äme Constellée

:thumbup: Μεγαλη μπαντα, φουλ στη μελαγχολια. To il etait une foret το ειχα λιωσει για ενα διαστημα πριν καιρο.

Παμε για πανεμορφη μουσικη σε συνδυασμο και με [B]Sombres Forets[/B].

Έχουν κυκλοφορήσει 2 καινούργια full άλμπουμ από Dodsferd η έχουν κανείς κανένα λάθος στο metal archives?? Το ένα πάντως που αναφέρει το πήρε το μάτι μου (σειρά έχουν τα αυτιά μου) για το άλλο δεν ξέρω τίποτα.

Εγω το A Breed of Parasites ακουσα που εχει και τη διασκευη σε Judas Iscariot μεσα.
Το αλλο με ενα προχειρο ψαξιμο δεν το βρηκα πουθενα.

Μόνο το “[I]Breed Of Parasites[/I]” έχει σκάσει, το οποίο είναι και πολύ καλό και διαφορετικό απ’ ότι μας έχουν συνηθίσει.

To [B]“Breed Of Parasites”[/B] δεν έχω καταλάβει γιατί θεωρείται fullength, ουσιαστικά περιέχει 3 μικρά instrumental, ένα πολύ καλό καινούριο κομμάτι ([I]“Days Of Mental Deterioration”[/I]), τη διασκευή και το καταπληκτικό (και όντως αρκετά διαφοροποιημένο για τη μπάντα) [I]“Burning The Symbols Of Your God”[/I] από το split με NECRONOCLAST σε extended version.

Έχει κυκλοφορήσει επίσης ένα σπλιτ με τους αμερικάνους CHRONAEXUS, όπου τα 4 κομμάτια των [B]DODSFERD [/B]θα περιέχονται και στο επερχόμενο [B]“A Cursed Heritage”[/B]. Η πλευρά τους αυτή τη φορά είναι σε πιο γνώριμα μονοπάτια, ενώ αυτή των αμερικάνων αγγίζει λίγο και progressive λογικές.

Η αλήθεια είναι πως την είχα κι εγώ αυτή την απορία… :-k

Αν και οι περισσοτεροι θα το γνωριζουν, ο Ντεμπερουμ Μορτης εχει σατανικο ξεπουλημα στο γουεμπσοπ του, ενα τσουβαλι σιντι στα 3 ευρω (συμπεριλαμβανομενου σηπινγκ) και αρκετα βινυλια σε μειωμενες τιμες. Δυστυχως δε παιζουν πολλα λεφτα αλλιως θα χα σηκωσει οτι εχει και δεν εχει.

Εγω τσίμπησα 3 σιντάκια που πήγαν μολις 8ευρα. Το free shipping πάντως δεν είναι και για τα βινύλια.

Το ξερω, ειχε μερικα που ηθελα αλλα… εν καιρω, αν δε γινουν σολταουτ

έχω ντηλέη, το ξέρω, αλλά ποιος χέστηκε, τούτο δω γαμάει

Paysage d’hiver : Das Tor (2013)

Μαύρη τρύπα.

Αυτο ειναι καλο και ειναι Καναδοι, να το ακουσετε. Κατεβαινει / στρημαρει τσαμπα [U]εδω[/U].

Ακουσε κανεις [B]Thy Light[/B]??

Για πειτε.

Κι άλλη τροφή για να συνεχιστεί το θάψιμο.

[U]WATAIN - The Child Must Die[/U]

Γαμάει αυτό

One-man-band από Ισλανδία. [B]Wormlust[/B]

Πρώτο full [B]The Feral Wisdom[/B] του [B]2013[/B].
Όσοι γουστάρουν τον εξωκοσμικό ήχο των Oranssi Pazuzu εδώ θα βρουν κάτι παρόμοιο.
Η φάση είναι experimental, ambient και λίγες ορθοδοξίλες. Ενώ ξεκίνησε ωραίο ταξίδι μαζί με το κρασάκι, στη μέση κάπου χάθηκα. Αρκετοί θα γουστάρουν λογικά.

Ξεκινα απ τα ντεμο βασικα (χωρις να εχω ακουσει το δισκο)