Οι κασέτες της Colloquial Sound Recordings υπάρχουν πλέον όλες στο SoulSeek. Δείτε τα εξώφυλλά τους εδώ και την λίστα τους εδώ. Είναι 31 κασέτες σύνολο, συν το Bound Bible που ανήκει σε μέλη της παρέας=label.
Το πρώτο στοιχείο που πρέπει να υπογραμμίσω είναι οι ΜΙΚΡΕΣ διάρκειες των Demo γιατί κάνουν προσιτή την ενασχόληση. Το οποίο και σημαίνει Demo από 5 λεπτά μέχρι 18-19. Το μουσικό περιεχόμενο μπλέκει Black Metal και Punk, χωρίς να μένει μονάχα σε αυτά. Αρκετά από τα Demo βγαίνουν εντελώς από τη Metal νοοτροπία προς άλλες εφαρμογές που δένουν όμως με τον ήχο των υπολοίπων, κρατώντας τη συνοχή και το ενδιαφέρον. Το βασικό στοιχείο της παρέας είναι βέβαια η κοινή αισθητική, το οποίο σημαίνει πως το ένα Demo διαδέχεται το άλλο άψογα σαν εμβόλιμη πινελιά σ? έναν ενιαίο καμβά. Αυτό είναι το μυστικό του Label και το κλειδί της κατανόησης των μεμονωμένων προσπαθειών του.
Πακέτο με την ιστορία αυτή και μια παλαιότερη, οι Bone Awl που έπαιξαν αυτό το Black Metal/Punk από τα early zeros και μάλιστα χωρίς να χάνει το ένα μουσικό μέρος για να κερδίσει το άλλο. Για να βρείτε τις κασέτες τους και πάλι πρέπει να μπείτε στον κόσμο του SoulSeek
Νομίζω ότι όλο αυτό το πακέτο με πάνω από 50 κασέτες έρχεται και δένει με το καλοκαίρι ιδανικά. Αρκετές μάλιστα από τις προτάσεις αφορούν ακροατές που κρυφοκοιτάζουν το Black Metal.
Βαριεμαι να ψαχνω στο σοουλσηκ, καποια στιγμη θα βγουν και στα αλλα. Και να μη σνομπαρετε το Phlesh γιατι μετα θα το αποθεωνετε και θα λεω τα λεγα εγω, ποδια στη γραφειαρα, κλπ.
Το ακουσα, πάντα ακούω ότι μπαίνει στο θρεντ (εντάξει σχεδον), αλλά δεν έχω να πω κάτι. Αμά το ακούσω κι αλλο θα πω. Το εξώφυλλο είναι ωραίο για cult μάτια.
Να μας πει η Norda που βρήκε το Wormlust γιατί το ακούμε όλη τη χρονιά από το Bandcamp και ο Xemnas αν οι Thy Light είναι οι Βραζιλιάνοι.
Άντε, βαρέθηκα να βλέπω πριν 3-4 χρόνια για πέρσοναλ φρέιζ από 10 διαφορετικά άτομα στο msn In my last mourning I realise I’ve always been the nothing I feared becoming.
Ώρα οι ντιεσμπιεμάδες να πλουτίσουν το φρασεολόγιο. (Αλήθεια, υπάρχουν ακόμα τούτοι ή τέλειωσε το τρεντ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ; )
Νότα δεν έχω ακούσει από δαύτους, ούτε την καν την ύπαρξη τους δεν ήξερα. Αλλά τέτοιος ντόρος… 19,974 ακροατές (http://www.last.fm/music/Thy+Light) λέει και βάλτε μια απόκλιση λάθους αλλά είναι σοκαρίστηκο νούμερο για Βραζιλιάνους που παίζουν Depressive κόντρα στην κατσικοπόδαρη μαυρομεταλλική αισθητική της χώρας τους?
[SPOILER]…πολύ αστείο να μιλώ για SoulSeek και να μη έχω κοιτάξει για το The Feral Wisdom, της πλάκας…
[/SPOILER]
προσπαθώ να ακούσω thy light και το μισό άλμπουμ (όπου έχει πλήκτρα κονσέρβα late 90s) το έχω κάνει fast forward.
γύρισα στο phlesh, το οποίο μου βγαίνει πιο αβίαστα, ωστόσο δεν μπορώ καθόλου να μοιραστώ τον ενθουσιασμό των αποπάνω - δεν μου λέει μουσικά κάτι που να μην έχω ξανακούσει.
επιβεβαιώνω κάτι που υποπτευόμουν.
μεγαλώνοντας γίνομαι παράξενη.
και, το γούστο μου φαίνεται να μη συμβαδίζει καθόλου με (όλων) των υπολοίπων.
Ειμαι βεβαιος πως δεν εχεις ακουσει κατι σαν το Phlesh, ηχητικα + δομικα δηλαδη, εχει πιο εστιασμενη μουσικη αντιληψη απ τις περισσοτερες κασκαδιανοατμοσφαιρα μπαντες. Ισως να ειναι καλυτερα να το κατεβασεις και να το ακουσεις το με το πασο σου αν δε σου κανει το στριμινγκ.
Διάβαζα τα σχετικά απο τον plud. Ρε φίλε, πραγματικά στα πρώτα demo ο ήχος είναι αρκετά άσχημος. Ηχητικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, τουλάχιστον απο κομμάτια που άκουσα στο youtube. Μεταγενέστερα στην ambient φάση φτιάχνει κατα πολύ
α ναι??δε το ξερα.ο ένας είναι με το ξυρισμένο στη φωτό που το χει.waklevoren που έπαιζε/παίζει δε ξέρω.αλλά ντάξει μόνο το πιάτο που τρώει ο fenriz δεν πουλάνε ακόμα.
Μου άρεσε αρκετά με μια πρώτη ακρόαση, θέλω να του δώσω λίγο χρόνο αλλά μπορώ να πω πως η ατμόσφαιρα κ η μελωδικότητα που έχει με εξέπληξε θετικά.
(Σορρυ αν έχει αναφερθεί κάπου πιο πριν στο thread, δεν το διαβάζω πολύ συχνά)