για οποιους γουσταρουν ελληνικη black metal σκηνη ας ακουσουν τους Χειμωνας
αν δεν επιτρεπεται το λινκ μπορουν οι μοντς να το αποσυρουν
για οποιους γουσταρουν ελληνικη black metal σκηνη ας ακουσουν τους Χειμωνας
αν δεν επιτρεπεται το λινκ μπορουν οι μοντς να το αποσυρουν
Όπως και να έχει, αν γίνει καμιά στραβή με το y/t link, το έχουν και στο bandcamp τους. Εξαιρετικοί στίχοι πάντως.
μπαινοντας και στο metal archives εχουν αλλο ενα δισκο το 2013
Έχετε να προτείνετε κανά όμορφο τοπ10 των τελευταίων πέντε ετών;
θα βαλω ενα top10 2017-20 γιατι για 5ετια θελει ψαξιμο
Ωπ, πρόσθεσες και The Great Old Ones? Σε ευχαριστώ ρε ρέιζορ, θα τ’ ακούσω όλα σιγά-σιγά. Εν τω μεταξύ, μόνο το Outstrider των? Abbath γνώριζα/είχα ακούσει. Δυνατό.
μου ηρθε φλασια με τους the great old ones και δεν μπορουσα να το αφησω απ’ εξω
βασικα εβγαλα τον δισκο των Hovmod για να μεινει σαν top10
Πρόλαβα. Μετά το Cosmicism, θα βάλω να ακούσω και το Winterwaker των Tarnkappe. Σε ευχαριστώ ρέιζορ που άθελά σου εμπλούτισες τη λίστα μου.
Πετάγομαι στην κουβέντα για να προτείνω ωραιότατο post black metal split EP ανάμεσα στον Unreqvited και στο ιαπωνικό (και άγνωστο σε εμένα) project Asunojokei. Το πρώτο κομμάτι είναι απλά οκ, το ιαπωνικό τα σπάει! Name your price.
απλα το winterwaker αλλου ηθελα να το ποσταρω
Kαλά έκανες. Σ’ ευχαριστώ.
Κυκλοφόρησε επίσημα χτες, αισθητικά συγγενεύει με το φετινό Serpent Noir, ηχητικά με το περσινό Akrotheism, μάλλον μου αρέσει περισσότερο από την προηγούμενη δισκάρα τους:
εν τω μεταξυ μολις τωρα πηρα πρεφα οτι βγαλανε νεο δισκο αρχες Γεναρη οι Unreqvited
Όμορφες επιλογές και χωρίς να έχω ακούσει τα μισά. Κρίνοντας μονάχα με γνώμονα ό,τι έχω ακούσει από Mgla και Wolves in the Throne Room, τους οποίους εκτιμώ μουσικά. Σ’ ευχαριστώ πολύ, @Night_Sky!
Όσοι αρέσκονται σε πολύ ξύσιμο και στους λύκους του nattens madrigal ας ρίξουν αυτιά
Αύριο κυκλοφορεί ένας πολύ δυνατός δίσκος ατμοσφαιρικού black metal, από Ελβετία μεριά. Παραθέτω το δείγμα που υπάρχει έως τώρα:
Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω, να κρατήσουμε και τίποτα για την επερχόμενη κριτική, θα πω μόνο πως αν και αρκετά derrivative, λειτουργεί αποτελεσματικά.
Μάλιστα, με concept επιφανειακά βασισμένο στον Διαφωτισμό, μου θύμισε λόγω ανορθόδοξης φύσης, ένα άλλο παραγνωρισμένο δισκάκι που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια, που βασιζόταν στον, πιθανώς πιο black metal συγγραφέα που γνωρίζω, τον Kierkegaard:
μου εσκασε χθες αυτο το ακουσα τωρα και εμεινα μλκς
sorry για το double post αλλα εκατσα και ακουσα αυτο