Εκλασα με τον τίτλο χαχαχαχα τσένταρ και οουλ διάβασα
Τρομερή νέα μπάντα από μέλη των Yellow Eyes, Vanum και δεν συμμαζεύεται. Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo.
Καλώ τον @apostolisza8 για γνώμη.
Τιποτα πρωτότυπο αλλά not bad
Δεν ειναι περιεργο να μην μπορεις να ακουσεις το solitude στο bandcamp τους ενω υπαρχει ηδη στο youtube?
Ναι, πόσο καιρό είναι στο yt?
πηγαινε μερικα ποστ πιο πανω
το ειχα ποσταρει εγω στις 20/12
Νωρίς απαντώ, δεν μπορείς να πεις.
Αναφέρει τα μέλη, μας προκαταλαμβάνει θετικά ο κ. @Aldebaran
Γράφει ωραία λογάκια στο τελευταίο “Underground Express”, το ίδιο.
Ε, φιλοτιμήθηκα να ακούσω. Η γνώμη μου είναι περιττή, αλλά θα πω πως είναι εξαιρετικό, τρομερό κοντρολάρισμα στις ταχύτητες, όπως πρέπει. Τα σποραδικά dissonant riffs δουλεύουν τέλεια σε αυτό το στυλ.
Αλλά, όποτε αναφέρεται αυτή η κλίκα συγκροτημάτων, θα επιμένω να χώνω στην κουβέντα, πέραν των Ruin Lust που ηχούν κοντά σε αυτό το στυλ, τους Anicon. Τους θεωρώ τρομερά ενδιαφέροντες.
Επίσης, να θυμηθείτε να ακούσετε αυτό το άλμπουμ όταν κυκλοφορήσει:
Τι κοινό έχουν οι Darkthrone με τους Mizmor ( δεν επιλέγω τυχαία τα ονόματα); το raw black metal με το post/sludge; Οι Βέλγοι Alkerdeel έχουν την απάντηση.
Μιας και ο Αποστόλης ανέφερε τους Anicon, εγώ από αυτό το Νεοϋορκέζικο παρεάκι επιμένω πάντα να αναφέρω τους Ustalost, οι οποίοι ένα δίσκο έχουν ως τώρα αλλά εξαιρετικός, must listen δισκάρα:
Πολύ ενδιαφέρον το Alkerdeel, δεν γνώριζα την ύπαρξή τους. Θενξ!
Επανερχομαι με double post για να αναφερω οτι ο δισκος των Grima ειναι εκει εξω
Οσοι πιστοι προσελθετε
One woman band majestic black metal
Καλό είναι αυτό, πιο ωμό και λιγότερο dependant από τον παραδοσιακό σκανδιναβικό ήχο από όσο θα περίμενε κανείς και με αναβαθμισμένο ήχο σε σχέση με τα προηγούμενα EP!