Κάποια εφταράκια που είχε βγάλει μου είχαν αρέσει αρκετά. Απλά νομίζω ότι υπάρχει υπερβολικό hype
Δεν έχω αντιληφθεί κάποιο hype να σου πω την αλήθεια (μπορεί και να ισχύει δεν το αποκλείω), αλλά οι επιρροές κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα (Satyricon κλπ), και όπως έγραψα και στην παρουσίαση του άλμπουμ (για όταν ανέβει ) μου είχε φανεί εν τέλει απλά ανανεωτικό και καλό σε σχέση με την προηγούμενη δισκογραφία και τις απαιτήσεις αναφορικά με το που θα (έπρεπε να ;; ) κινείται σε αυτό το στυλ.
Ανεβηκε πριν μια ωρα.
Ωρα να ακουσω και εγω αυτην την one woman band
Για όσους δεν ξέρουν, οι Suicide Circle είναι η νέα μπάντα του Meyhna’ch (Mutiilation, Hell Militia, Sektemtum, Meynach)!
Αν ενδιαφέρεστε, λίγα λόγια για το πρώτο τους, περσινό, ντέμο εδώ.
Για να δούμε τι θα λέει και το ντεμπούτο, το περιμένω αυτό.
edit: Νέο Fuath σε ένα δίμηνο:
Ωραια παντως η αποδοση του τιτλου του δισκου με ελληνικους χαρακτηρες
Edit: Θα μπορουσα να πω οτι το Hermetic Code των Yoth Iria ταιριαζε στο Triarchy Of The Lost Lovers των Rotting Christ
Edit 2: Οποιος ενδιαφερεται η πρεμιερα του ντεμπουτο των Aonarach
Edit 3: Οποιος δεν θελει πλεον να ακουει το νεο δισκο των Yoth Iria απο το καναλι της Paganrecords ειναι πλεον διαθεσιμο για κατεβασμα.
Προσυπογράφω και τα τρια ρήματα που χρησιμοποίησες.
Ακριβώς όμως, κ μ αυτήν τη σειρά.
Στις αγαπημένες κυκλοφορίες της χρονιάς. Ναι,από τώρα.
Στεγνά κ αδιαπραγμάτευτα.
Επιστροφή μετά από καιρό και καμία έκπληξη, ατελείωτο name dropping μετριοτήτων και κάπου στη μέση το Totschläger να χάνεται μέσα στη μάζα.
Forest of N’Gai ακούω στην αρχή
The Fourth Knight of Revelation θα έλεγα , βασικά
Βασικά έχεις δίκιο, με μπέρδεψε ο στίχος που έχει το τραγούδι.
Υπέροχο ελληνικό black metal, εμφανείς οι επιρροές από Necromantia αλλά κ από Mayhem στα φωνητικά του 2ου κομματιού. Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το φβ της μπάντας:
The stuff is something between Black Metal and Avante-Garde music in combination with Dark Ambient elements, Dungeon Synth sounds, Classical music and romanticism creating an atmosphere of pure darkness, mystery and magick so unique with a personal perspective.
Αν σας φαίνεται περίεργη η αναφορά σε avante garde, ακούστε το υπέροχο 15λεπτο ομώνυμο κομμάτι “Dogme et Rituel de la Haute Magie” κ αφεθείτε στην μαγεία του.
Necromantical Invocation - Dogme Et Rituel De La Haute Magie (Full Demo)
Ενδιαφέρον είναι αυτό.
Κατά τα άλλα, σε γενικές γραμμές (μιας και δεν το έχω ακούσει όσο θα ήθελα - άρα ακόμη να κατασταλλάξω πόσο μου αρέσει), συμφωνώ με την κριτική του @Achamian στην κεντρική μας, έτσι και αλλιώς:
Εμένα οφείλω να ομολογήσω με κέρδισαν τα φωνητικά και η έντονη crust-ιλα που βολοδέρνει μες τον δίσκο.
Σε άλλα νέα:
Χάος, το.
Ο διάδοχος που είχαμε ανάγκη, και ας Portal-ίζει πολύ έντονα.
Με μια αυτιά, ακούγεται πολύ υποσχόμενο. Εμένα μου βγάζει στοιχεία μισανθρωπισμού κι από τους από κάτω, που έχω ξαναπεί ότι είναι η τελευταία φορά (χρονικά) που έχω πάθει σοκ με κυκλοφορία οποιασδήποτε μπάντας από τα extreme χωράφια.