Black Metal Albums

Γιατί το λες έτσι; Είναι κάποιοι από όσους αναφέρθηκαν φασίστες;

Σοβαρά ρωτάω, αν κάποιοι που τους ακούω είναι και δεν το ξέρω θα τους κόψω μαχαίρι.

Δεν ξέρω απ’ αυτά, εγώ είμαι εδώ για τη ζωή όχι για τις πληροφορίες.

“River at Dash Scalding” δισκάρα πάντως…

1 Like

Γνωρίζω ότι ο χώρος είναι αχανής, για αυτό προτιμώ προς το παρόν να μείνω στα πιο γνωστά συγκροτήματα του “νοτιοευρωπαϊκού”, θα λέγαμε Black metal.

Balkan black metal

Mediterranean black metal

Next

Τάσσομαι υπέρ της ορολογίας Γράκχου.

Δεν είναι ακριβής βέβαια.

το μεντιτεράνηαν θυμίζει θάλασσα κ κοκτέηλ, το μπάλκαν θυμίζει μπρούταλ βραδιές με τράγους να βελάζουν…διάλεξε.

2 Likes

Εγώ για πλάκα το έγραψα ε, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα

Υπάρχει μια ευρύτερη μάζωξη που πιάνει Κεντρική Ευρώπη (MASTER’S HAMMER / SAMAEL / ANCIENT RITES κ.α.) και κατεβαίνει προς Μεσόγειο σε Ιταλία (MORTUARY DRAPE / NECROMASS) και Ελλάδα. Ένα παρακλάδι πάει προς Πορτογαλία (πρώιμοι MOONSPELL) ενώ -λόγω correspondence της εποχής υποθέτω- ταιριάζουν ηχητικά και οι βραζιλιάνοι MYSTIFIER.

Τα συστατικά που επικρατούν εδώ είναι CELTIC FROST + χεβιμέταλ σε αντίθεση με το BATHORY + γερμανικό σατανοθρας των Σκανδιναβών.

5 Likes

Προσωπικά σε κριτικές μου επιλέγω να το λέω ηπειρωτικό black metal (αλά continental) σε αντίθεση με το scandicore. Who cares though.

On topic:

1 Like

Πέρα από τους ανωτέρω άκου οπωσδήποτε και Yoth iria

1 Like

Αυτούς τους έχει μάθει ήδη, αμέ!

2 Likes

Τώρα το είδα στο άλλο thread

Με Elysian Fields ειχα φαει σκαλωματακι τοτε, το We …The Enlightened πολυ καλο.

2 Likes

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα

Elysian Fields το πρωτο τους ειναι αξεπεραστο. Μια ακροαση στο I Of Forever θα πεισει και τους απιστους!

6 Likes

Και το Adelain δισκαρα εννοειται.

1 Like
1 Like

Οι Λαρισαίοι Thyrathen παρουσιάζουν το καινούριο τους κομμάτι με τίτλο Η Πόλις, από το επερχόμενο άλμπουμ τους Lakonic. Έντονα folk στοιχεία πλουτίζουν το midtempo black metal τους, με εναλλαγή καθαρών κ μπρούταλ φωνητικών. Αναμένουμε με ανυπομονησία…

3 Likes