Γιατί το λες έτσι; Είναι κάποιοι από όσους αναφέρθηκαν φασίστες;
Σοβαρά ρωτάω, αν κάποιοι που τους ακούω είναι και δεν το ξέρω θα τους κόψω μαχαίρι.
Γιατί το λες έτσι; Είναι κάποιοι από όσους αναφέρθηκαν φασίστες;
Σοβαρά ρωτάω, αν κάποιοι που τους ακούω είναι και δεν το ξέρω θα τους κόψω μαχαίρι.
Δεν ξέρω απ’ αυτά, εγώ είμαι εδώ για τη ζωή όχι για τις πληροφορίες.
“River at Dash Scalding” δισκάρα πάντως…
Γνωρίζω ότι ο χώρος είναι αχανής, για αυτό προτιμώ προς το παρόν να μείνω στα πιο γνωστά συγκροτήματα του “νοτιοευρωπαϊκού”, θα λέγαμε Black metal.
Balkan black metal
Mediterranean black metal
Next
Τάσσομαι υπέρ της ορολογίας Γράκχου.
Δεν είναι ακριβής βέβαια.
το μεντιτεράνηαν θυμίζει θάλασσα κ κοκτέηλ, το μπάλκαν θυμίζει μπρούταλ βραδιές με τράγους να βελάζουν…διάλεξε.
Εγώ για πλάκα το έγραψα ε, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Υπάρχει μια ευρύτερη μάζωξη που πιάνει Κεντρική Ευρώπη (MASTER’S HAMMER / SAMAEL / ANCIENT RITES κ.α.) και κατεβαίνει προς Μεσόγειο σε Ιταλία (MORTUARY DRAPE / NECROMASS) και Ελλάδα. Ένα παρακλάδι πάει προς Πορτογαλία (πρώιμοι MOONSPELL) ενώ -λόγω correspondence της εποχής υποθέτω- ταιριάζουν ηχητικά και οι βραζιλιάνοι MYSTIFIER.
Τα συστατικά που επικρατούν εδώ είναι CELTIC FROST + χεβιμέταλ σε αντίθεση με το BATHORY + γερμανικό σατανοθρας των Σκανδιναβών.
Προσωπικά σε κριτικές μου επιλέγω να το λέω ηπειρωτικό black metal (αλά continental) σε αντίθεση με το scandicore. Who cares though.
On topic:
Πέρα από τους ανωτέρω άκου οπωσδήποτε και Yoth iria
Αυτούς τους έχει μάθει ήδη, αμέ!
Τώρα το είδα στο άλλο thread
Με Elysian Fields ειχα φαει σκαλωματακι τοτε, το We …The Enlightened πολυ καλο.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα
Elysian Fields το πρωτο τους ειναι αξεπεραστο. Μια ακροαση στο I Of Forever θα πεισει και τους απιστους!
Και το Adelain δισκαρα εννοειται.