Black Metal Albums

Περί Slagmaur και για όσους ψυχάκηδες ενδιαφέρονται: Η μουσική με τα βιολιά που ακούγεται στο background στο Klokker Tramp είναι το Danse Macabre του Camille Saint-Saens (αλλαγμένο σε 4/4 από 3/4 για να κολλάει στο ρυθμό).

Κατά τα άλλα μου φάνηκε αδιάφορος ο δίσκος για τα γούστα μου. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο από αυτούς αλλά δεν με ενδιαφέρει να ακούσω μετά από αυτό. Μάλλον δεν μου πάει το Avant Garde τελικά, γιατί την ίδια αδιαφορία έχω και για το Masquerade Infernale των Arcturus που όλοι πέφτουν και παίρνουν.

Επιτελους αλλος ενας για να μοιραζομαστε την αδιαφορια μας για το avant garde! :stuck_out_tongue:

Μολις μαθαμε ποτε βγαινει η δισκαρα. Sigh - Scenes From Hell. Αναμενομενο το ονομα.

19 Ιανουαριου.

ενα μπραβο σε Plunderer, παλι.
το αλμπουμ εχω προλαβει να το ακουσω μια φορα, καθως τη μερα που βγηκε εφευγα για χολαντ και αυτο που περιμενα τοσο καιρο και λαχταρουσα σβηστηκε απ’ τις κρεπαλες και τις καταχρησεις.
η πρωτη λοιπον ακροαση, ειχε αφησει μια γλυκοπικρη γευση, η δευτερη η οποια διαδραματιζεται αυτη τη στιγμη ειναι με το ποστ/οδηγο του Plunderer και τα πραματα ειναι διαφορετικα, ειναι μερικες σκηνες οι οποιες σου περνανε απ’ το μυαλο και δεν διατυπωνονται με λεξεις, κι ομως ο τυπος με 4-5 ουσιαστικα πραματακια εχει φωτογραφισει το αλμπουμ.
το αλμπουμ ρεει με ΦΩΝΕΣ και ΦΩΝΕΣ.
η σινεματικ αισθητικη(ψ μπαν) εχει ξεφυγει σε δυσθεωρητα υψη.
οι συνθεσεις εχουν καταπιει τη μοδα των ημερων χωρις να λειπει η σφραγιδαρα που χωνουν σε καθε αλμπουμ οι Slagmaur, πονανε τα μυαλα μου καθως γραφω.
τα περιμεναμε ειναι η αληθεια.

To Slagmaur δε με επεισε οσο ηλπιζα, τουλαχιστον οχι ακομα.

Αυτο εδω παλι, δε ξεφουσκωσε καθολου

Κρεπάλη ήταν το μαγαζάκι μιάς κρεπερί στην Χαλκίδα στη φάση (φυσικά και οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να είναι) και το έγραψαν έτσι σε φάση λογοπαίγνιο, κι εσύ σκας και το γράφεις σοβαρά, στη φάση.
Φάση έχεις!

Κι αυτό!
Κι ο δίσκος!
Αν είσαι Αθήνα τσακίζεσαι στο μσν και κανονίζουμε.

Μάλλον είναι αλήθεια ότι ο Varg έπιασε και πάλι κιθάρα (πλέον έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα :)) και όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν ελπίδες να φτιάξει καμιά κομματάρα όπως το Dunkelheit (ας πούμε) με πιάνει ανατριχίλα.

Για όσους έχουν όρεξη και μόνο τα παρακάτω.
http://www.myspace.com/vergefinland (το κομμάτι Imprisoned ) Black Metal
http://www.myspace.com/vinterriketofficial (το κομμάτι Bergtal) Dark Ambient
http://www.myspace.com/666omega (το κομμάτι Out Of Control) Black Thrash

Aυτοι οι Omega ακουγωνται ωραιοτατοι !

Πρεπει να ειχαμε μιλησει ξανα περι αυτου, αλλα μιας και μου ρθε το CD κι ειχα την ευκαιρια να το ακουσω καλυτερα, ευγε περι του Wodensthrone. Καταπληκτικος δισκος (και πιο ευπεπτος -με την καλη εννοια- σε σχεση με Negura). Κανεις εναν υπνο αλλο πραμα.

p.s.: Μη το γελατε, τα σπαει να κοιμασαι με κατι τετοια. Πεφτεις σε ναρκη, σα το βοα, ενα πραμα.

Venom-ίζουν αρκετά… Not bad indeed… :slight_smile:

Απο Πολωνια αρκετα αξιολογο ντεμπουτο των Tenebrosus του 2003…Εχουν κυκλοφορησει αλλο ενα το 2004 αλλα ακομη δεν το εχω ακουσει :slight_smile:

Εγω εχω ενα ντεμο τους του 2001 και ηταν λιγο βαρετο απο οσο θυμαμαι, αλλα εχω να του ακουσω αιωνες … και κοιταζοντας το δεν μου κανει η καρδια να το ξαναβαλω :-k

για αυτο τι λεμε ? :

Το ειχα αναφερει κ εγω οταν βγηκε…Γαμει,Lifelover ειναι τι περιμενες :stuck_out_tongue:

Δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί οπότε για ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα Νορβηγικά χασαπάκια! Black/Thrash σε υψηλές ταχύτητες!:wink:

υπεροχο τελικα, χωρις μεγαλη κοπωση, το’ χει το πουστακι τελικα.

Αδερφε αν λεμε τους ιδιους,ειναι Σουηδοι.Αν σου ειναι ευκολο ομως δωσε κανα λινκ γτ γινεται λιγο μπερδεμα :stuck_out_tongue:

Όχι φίλε, σίγουρα Νορβηγοι είναι. Από το Oslo συγκεκριμένα και έχουνε και 2 μέλη από Tsjuder. Μπορείς να τους τσεκάρεις εδώ:

Α οκ…νομιζα οτι λεγονταν Tyrant οπως το διαβαζα.Σορυ,γραψε λαθος αδερφε :slight_smile:

Οκ, έχεις δίκιο. Δικό μου το λάθος που δεν έγραψα και όνομα μπάντας και τίτλο άλμπουμ για να φαίνονται. My bad…#-o

Ωραιο το Tyrann. Οχι κατι το ιδιαιτερο, υπαρχουν πολυ καλυτερα blackοthrash εκει εξω. Πανω απ το μεσο ορο παντως, ετοιμαζα και ριβγιου, παρεπιπτοντως. Θα ανεβει μαζι με κατι αλλες ομορφιες.